Mamici norocoase de sept-oct 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 14
denisa.g spune:
Freshana multi
pt tine. Si eu sunt dupa o noapte alba - cred ca, asa cum ai zis si tu - una din cele multe ce urmeaza sa vina. Am fost plecata la mama mea de joi pana ieri (si nu are net) de aceea am lipsit. Multa sanatate, sper ca te simti mai bine.
Irina felicitari pt bebelina sanatoasa!Nu-ti mai face griji ca e mica asa ma panicasem si eu ca e bebe al meu mic dar m-am calmat rapid.(adica m-au calmat fetele de aici)
Simodina 3 kg??? felicitari

!! Sa-ti traiasca bucalata si numai de bine sa auzim in continuare
Nerantula felicitari pt bebe sanatos si asteptam cel de-al treilea kg.
Joy21- felicitari pt bebe maricel in burtica mica :)
Alexam felicitari pt bebe grasunel!!
Ratonelu - multa sanatate!. 
Anca multa sanatate si inca putina rabdare mai e putin si gata!! 
Alyc_20, bitza- felicitari pt semnatura
La mai mare
Mϊsette felicitari pt carucior! Sa-l folositi sanatosi
Eva sa foloseasca Luca sanatos salteluta.
32 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
tzitziri spune:
quote:
citat din mesajul lui andy.p
Buna dimineata!Ieri n-am prea apucat sa stau de vorba cu voi..dar sper sa recuperez azi.raportez si eu o noapte groaznica ,cred ca la 1 nu dormeam inca ca ma tot plimbam la baie si m-a apucat paranoia ca pierd lichid si uite asa33+
bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
Mda..si mie mi se pare de fiecare data cand transpir ca nu e transpiratie ci altele, de fiecare data mi se pare ca sunt mai 'uda' decat ar trebui...ma trezesc noaptea sa ma pipai ca nu e nimic..si tot asa...astea sunt problemele dupa 30 de saptamani?
30+ 
bebe David
andy.p spune:
bitza
se pare ca da ma lovi si pe mine paranoia...bine ca m-am mai gandit eu da aseara eram convinsa ca asta e...nu e nimic....asa cum zice tzitzi sunt cu chilotii uzi mai tot timpul ziua...transpir acolo groaznic de tare.
tzitzi
vezi ca nu toata lumea trece prin asa ceva...noah eu am spus ca sunt mai panicata de felul meu asa ca..
33+
bbelina
AMR 7 saptamani 
denisa.g spune:
andy_p - felicitari si tie pt semnatura! La mai mare si numai de bine. 
Eu deja dorm separat de sotul meu pt ca altfel saracu' e zombi dimineata cand pleaca la munca. Eu incerc sa nu dorm ziua dar dupa o noapte nedormita e cam greu
33 + 
freshanana spune:
bitza nu dorm ziua decat rareori. mai ales zilele astea sunt f agitata, ma inteleg din ce in ce mai prost cu familia (or fi hormonii sau nervozitatea mea ca nu mai am rabdare pana fac 40 s)
ieri tbuia sa stau in pat si am ajuns la carrefour la shopping si apoi la alte magazine. si azi nu pot sta in pat ca am de facut tburi administrative. asa ca...statul in pat in favoarea lui bb nu isi gaseste loc in program. dar de maine sper sa fie mai bine, sa am timp si de stat in pat
denisa sper ca te simti din ce in ce mai bn
. si eu dorm separat de sotul meu. el doarme cu copilul in mansarda , eu dorm jos ca nu imi face bn urcatul scarilor de zeci de ori pe zi
34+ 
AMR 36 zile !!!
puiutz
poze
babytza spune:
Neata burticutze 
Vreau sa incep prin a da o veste buna: am citit la mamicile de pepenasi ca bb Darius a iesit din coma si este bine !!!!!
Vrea sa pape si de maine are voie Cami sa il alapteze !!!! A iesit si ea din operatie si maine poate sa mearga la el in salon !!!!!!!
Valentina
30 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
andy.p spune:
denisa
Nici eu nu mai dorm cu sotzul de muuult
babytza multumim de veste..DD sa-i ajute sa treaca cu bine peste toate incercarile.
33+
bbelina
AMR 7 saptamani 
denisa.g spune:
quote:
citat din mesajul lui freshanana
bitza nu dorm ziua decat rareori. mai ales zilele astea sunt f agitata, ma inteleg din ce in ce mai prost cu familia (or fi hormonii sau nervozitatea mea ca nu mai am rabdare pana fac 40 s)34+
AMR 36 zile !!!
puiutz
poze
offff.. cat ma bucur sa aud!! Adica nu ca nu te intelegi tu cu familia , dar ma bucur ca nu sunt eu singura! Sunt atat de ciufuta - stau numai in pat si ma enervez singura , ma iau intr-una de sot si a mai venit si soacra-mea la noi si ma enerveaza absolut orice.
Ma doare in continuare jos si iau no-spa cate 3 pe zi - dar adevarata problema sunt nervii.
33 + 
baby_boy spune:
Buna dimineata fetelor . Va invit si eu la o
si felicit pe cele care si-au schimbat semnatura. Eu am avut o zi obositoare ieri..intru din nou in tainele contabilitatii..asa ca am dormit neintoarsa.
Apropo de pierderea lichidului si de simptomele dinaintea nasterii...ma intreaba sotul..dar cand o sa te apuce tu o sa stii? adica simti ceva?
iar eu...zic...nu am mai nascut pana acum
..dar sunt sigura ca ceva o sa simt.
....
Altceva ce sa va mai spun..azi-dimineata m-am trezit si aveam alta paranoia...ca mi-se pare mie ca in anumite perioade burtica e mai umflata asa,..mai tare si uneori e o.k si m-am gandit ca daca or fii contractii? si de atata timp..si eu n-am luat nimic?![]()
offf..si raportez si eu ca de cateva zile sunt nervoasa foc..mi-se pune pata rau de tot ..din orice...
Hai ca v-am plictisit.. V-am 
30 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
Muuh spune:
Eva sunt de doua feluri. Unele din spuma cu personaje din desene animate (Winnie Pooh, Alba ca Zapada, Donald si Pluto) sunt cam la 50 cm si sunt ambalate individual iar pe spate au doua fasii de scotch dublu fata. Eu la Alexei am cumparat un Mickey si un Winnie. A doua categorie este o fasie lata de vreo 30 de cm pe care sunt mai multe abtibilduri de diferite dimensiuni care pot fi lipite pe tencuiala. Temele aici difera (desene animate gen Cars, Nemo in fine din astea). La mine Gima este in Mall - Plaza Romania la Lujerului.
Miruna
33+ si Alexei (13.07.2006)