Mamici norocoase de sept-oct 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 15
zambetmic spune:
sanatate multa pt Darius si Cami !!!
burticilor, mai ales cele la a doua mogaldeata, am si eu o intrebare existentiala ... cum se face baie guguloiului
?!?!? 
sa nu radeti de mine, da ma gandesc ca n-am dusu' ca sa sapunesc si apoi sa dau cu apa, ca la mine ... pun apa in alt recipient si torn sa clatesc?
HELP!
30+ cu Vladut
andy_galro spune:
Neata si de la mine!!! Eu va invit la

laura, bitza, aly_c felicitari pentru schimbarea semnaturilor...si la mai mare!!!
simodina felicitari pentru bebita grasunica!!! 
denisa, fresh, tzitziri, babytza,
pe toate
31+
Andrei
AMR 9 saptamani
si ne intalnim cu BB !!! 
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
babytza spune:
quote:
citat din mesajul lui andy_galro
Neata si de la mine!!! Eu va invit la![]()
laura, bitza, aly_c felicitari pentru schimbarea semnaturilor...si la mai mare!!!
simodina felicitari pentru bebita grasunica!!!
denisa, fresh, tzitziri, babytza,pe toate
31+
Andrei
AMR 9 saptamanisi ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
Ce pupacioasa esti in dimineata asta

Valentina
30 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
bitza2008 spune:
Denisa, multi
si ia si dormi ziua, dormi cand poti!!
Fresh....hormonii astia...bata-i vina!!Noroc ca nu mai e mult!!Nu pune nimic la suflet...let it go!
Babytza, ma bucur ca s-a rezolvat totul cu bine in cazul lor!!Multumim de veste!
Baby boy,
sa treaca nervii!
Eu una nu-mi permit sa ma enervez..creste tensiunea!!
La mine a venit unul de la regia de apa sa constate ca e sigilata conducta de apa calda...si cand colo nu e!!!
Iar sun la firma care a pus centrala sa trimiyta un instalator sa termine treaba
Dar...stau calma,...stiti, tensiunea!!
35+
LUCAS
AMR 5 saptamani!!!
babytza spune:
quote:
citat din mesajul lui zambetmic
sanatate multa pt Darius si Cami !!!
burticilor, mai ales cele la a doua mogaldeata, am si eu o intrebare existentiala ... cum se face baie guguloiului?!?!?
sa nu radeti de mine, da ma gandesc ca n-am dusu' ca sa sapunesc si apoi sa dau cu apa, ca la mine ... pun apa in alt recipient si torn sa clatesc?
HELP!30+ cu Vladut
M-ai lovit rau.....Ma crezi ca nu mai stiu cum o clateam ???? Parca la inceput o spalam in ceai dar nu mai stiu daca o clateam.....

Valentina
30 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
zambetmic spune:
babytza multumesc frumos pt raspuns ... da ... pai cum sa nu clatesti? lasi guguloiu in clabuci ?
rad eu rad ... da nu-i rasul meu ... 
astept si alte mamici cu amintiri si sfaturi ![]()
30+ cu Vladut
musettepink spune:
Neata!
300
,merci de urari si succes in razboiul cu firma!!!!!!!!
Caludinna au si suport pt cadita,ceva de plastic care se pune pe cada mare si peste cadita copilului ,costa in jur de 60 de ron dar mie nu mi s-a parut afi prea rezistent,e din plastic si nu mi-a sugerat incredere asa ca nu am luat.eu zic sa-l vezi inainte sa-l cumperi ca s-ar putea sa nu-ti surada.
Tzitziri esti avansata la zugraveala,noi incet incet la ca melcul.
Andy
stai linistita ca nu cred ca e lichid,eu vad ca mai toate care avem in jur de 33 de sa[tamani avem acea scurgere mai lichida nu avem cum sa pierdem toate lichid nu?felicitari pt semnatura!!!!!
Denisa
merci.Si eu am nopti in care abia adorm iar ziua daca nu dorm nu sunt buna de nimic apoi noaptea o iau de la capat cu nesomnul.
Eva decoratiuni cum a vazut Muhh in gima se gasesc si in carefourre daca iti e mai aproape.Vezi ca am si eu unele in poze,ca sa-ti faci idee de cum sunt.
mamicile cu experienta cum e treaba cu pediatrul?am inteles eu bine ca trebuie sa vina acasa sa-l vada pe bebe imediat ce venim de la maternitate?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA
andy.p spune:
Mai daca bine imi aduc aminte
....desi a trecut cam mult..la inceput ii faceam baie in ceva ceai care curata pielea si de limpezit sa mor daca mai stiu
Poate mamicile cu puiutzi mai mici iti pot spune mai clar.
Ce te-am ajutat
Asta da mamica cu experientza![]()
33+
bbelina
AMR 7 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
musette
asta imi aduc ff bine aminte
Cand am ajuns acasa am chemat dr.sa-l vada,si apoi a venit in fiecare saptamana pana a implinit o luna.
andy_g
33+
bbelina
AMR 7 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)