Mamici norocoase de sept-oct 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

quote:
citat din mesajul lui bitza2008
Fresh....hormonii astia...bata-i vina!!Noroc ca nu mai e mult!!Nu pune nimic la suflet...let it go!
35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

eu nu pun nimik la suflet dar se supara cei din familie
si eu nu pot sta senina si ei suparati
ma mai abtin uneori

zambet cred ca vei vedea la maternitate cum se spala bb. eu personal nu l-am spalat de frica (pana la 9 luni). am avut o asistenta care facea asta zilnic

34+

AMR 36 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy ne luam de mana !!!!!

Eu acum ca m-am mai gandit stiu sigur ca nu o clateam ...Ramanea cu ceiutul ala pe ea..

Valentina 30 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu am vazut cum spala bb la maternitate:il tine o tanti cu o mana de sub mijloc si-l baga la robinet...in 5min era gata.Si nu va spun ce manevre ca acuma acum aveam impresia ca-l va scapa sau se va intampla ceva cu el.
Eu acasa l-am spalat numai in vanita.

33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

babytza da azi m-am trezit asa mai pupacioasa...de fapt cam asa sunt eu de felul meu
eu stiu de la o prietena care a nascut nu de mult ca dupa ce i-a cazut partea aceea de la buric i-au zis de la maternitate sa-i faca baie la bebe cu ceai de musetel.
Uitati ce am gasit: sunt multe informatii desper cum trebuie ingrijit bebelusul, inclusiv despre baita
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=7

31+Andrei
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

babytza daca stau bine si ma gandesc asa cred ca ramanea si al meu..cred ca asta era si scopul..
Las ca dupa ce nastem o sa ne dam sfaturi tot aici

33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Am recuperat si capitolul trecut in sfarsit! Vad ca starea de nervi si nesomn este deja o stare generala in randul gravidutelor.

Corrina – super doctora ta de familie. Daca poti sa-mi zici si mie cine e pt ca eu trebuie sa ma inscriu. Al meu e in Cernavoda, al sotului in Ploiesti si trebuie sa ne inscriem si noi aici. Am gasit pe cineva dar inca mai caut.
Freshana – cu intarziere iti urez felicitari pt disertatie!
Andy_garlo – pupici si sanatate

33 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

zambetmic la maternitate ii spala sub jet de apa de la robinet. Asa ca eu nu am facut altceva decat sa fac asta dar in cadita. In principiu iti arata asistentele la spital cum sa il speli. Nu am fiert apa, nu l-am spalat cu altceva decat apa de la robinet dar stii tu cum e cate bordeie atatea obiceie.
musette da, e bine sa ai un pediatru care sa vina sa il vada acasa in prima saptamana. Oricum copilul trebuie inscris si la medicul de familie (la mine este acelasi pentru noi si Alexei). Cum il alegi?? Prin cunostiinte, recomandari sau de la clinica la care esti tu arondata prin contractul de la birou. Dupa mine cel mai important este sa fiti pe aceiasi lungime de unda sau oricum foarte apropiati in pareri.

Miruna 33+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

bitza , andy.p , felicitari pentru schimbarea semnaturii
dimineatza, asa ce am mai ras de soata mea:)), el stie ca miercurea schimbam semnatura si-i zic ca "azi ,33" si el "vaiii, dar parca de nu stiu cate luni imi zici de 30 si oleaca, ce trec asa greu saptamanile?":)))) si el e asa nerabdator sa l tina pe cel mic in brate.in privinta baitii, am scapat ca o sa-i faca el (nu stiu de unde atat tupeu, dar daca asa a zis, il cred:))) , pana am sa prind si eu curaj!
imi pare rau, fetele, ca nu puteti dormi, eu ....:d,
fresh, eu asa ma trezesc, pe la 5.30 (m-am invatat din spital) si am ramas cu obiceiul asta ca oricum iau pastile la ora aia.apoi pe la 7.30 adorm iar pana pe la 10-11:))
plus ca in timpul zilei mai dorm 1.30-2 ore:)), in total cam 11-12 ore pe zi le dorm:P
babytza, multumim pentru vestea despre darius, mititelu, bine ca-si revine!
andy.galro, nici nu stii cat m-ai impresionat cand am vazut ce repede ai reactionat sa-l ajuti pe darius cu spitalizarea!asa oameni, mai rar

33+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

aly_c nu stiu cat am ajutat, doar am pus o vorba buna la niste doctori.....ma bucur ca stiu ca este mai bine acum si il va ajuta D-zeu sa ajunga acasa cu bine!

31+Andrei
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

babytza multuim pt vestile bune despre bb darius si camy

aoleu mi-aduceti aminte de stresul cu dr de fam. noi am schimbat doar ...3 . prima nu a vazut cd a facut pneumonie (desi l-am dus la ea a zis ca nu are nimik). al doilea nu a venit de craciun( atunci cd copiii au obiceiul bun de a se imbolnavi). al treilea nu ne dadea decat ...aspirina si mi-a interzis sa operez copilul de polipi. asa ca numai patanii am avut noi cu drii de fam. acum pbabil ca o luam de la capat

34+

AMR 36 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput