Mamici norocoase de sept-oct 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Offff am si eu o mica problema ....nu gasesc aici la noi Albumul Bebelusului-acela denumit Minunea in Albastru....tot am cautat pe aici pe la librarii dar nimic...se uita alea la mine cand le intreb de album de parca cine stie ce "alien" le cer...sdi am incercat sa ma inscriu pe site la Editura Crisan si imi da eroare de fiecare data....excelent site

31+Andrei
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy daca nu reusesti sa o comanzi poate ti-o cumpar eu si ti-o trimit

Valentina 30 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

babytza mersi mult de tot...mai incerc si pe alte site-uri ...o sa iti spun cand si daca reusesc sau nu

31+Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Muuhdeci trebuie sa ma interesez de pe acum de un medic pediatru,o sa apelez si eu la cunostinte sa-mi recomande pe cineva si sper sa am noroc sa fim pe aceeasi lungime de unda.Cu medicul de fam trebuie sa rezolv ca nu vreau sa-l inscriu si pe el tot la ea,de fapt vreau sa ne mutam cu totii ca am avut un razboi cu ea legat de prenatal si nu o mai suport.

Fresh ca tu ai schimbat medici de fam,care e procedura?

Andy galro incerca pe librarie . net fara spatii si vezi daca o au sati-o trimita.Eu nu am avut probleme nici cu site-ul editurii,cine stie poate mai incerci mai tarziu.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

musette e un formular tip pe care ti-l da noul dr la care te duci (te duci intai la el la o consultatie si ii spui ca vrei sa te transferi la el). sgura pblema e sa obtii fisa copilului de la dr anterior (eu nu am reusit ca nu au vrut sa imi dea fisa). asa ca...am facut fisa noua la fiecare dr
dar tu deja vrei sa schimbi dr ?

34+

AMR 36 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Imi da si mie cineva, va rog, parolele de la contul comun?

Merci

Nausica28+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Am si eu o intrebare la voi:mi-a dat gineco de facut analize...cateva.
Le pot face oriunde gratuit sau doar prin medicul de familie?Sunt uzuale:sumar urina, HCG(asta cred ca e hemoleucograma completa) si glicemie.

Multumesc

30+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Bon diminee fetele cucuietele.
DIminee era defapt cand am plecat io pe la spital tocmai cand am putut si eu dormi noaptea... si ce bine mai dormeam. Eh, asta e, poate in noaptea asta.

AM fost si eu la spital pt analize si pt monitorizarea batailor cordului fetal si am avut o experienta fooooooooooarte interesanta si putin ciudata pentru ca nu stiu daca o sa va pot reda intocmai trairile.

M-am dus dimneata la spital cu borcanelul in mana, m-am prezentat la domnul doftor. MI-a facut fisa de internare si a dat un telefon sa cheme o moasa. A venit bineinteles doamna Nutzi (cum putea s-o cheme altfel??????, cred ca pe toate le cheama asa). En fin, ma ia frumusel tanti Nutzi de manutza sa mergem la luat sange. Foarte dragutza, imi explica ce si cum, ce urmeaza sa-mi faca, ma intreaba daca am vizitat maternitatea, daca am mai fost pe la ele. EU cuminte zic "nu, doar jos la Dl profesor". Si unde ma credeti ca ma duce? Evident intr-o sala de nasteri. Eh, fetelor, in momentul ala mi s-a pus un nod in gat. Ma vad io acolo in sala, ma invita sa ma asez pe pat (evident nu pe calul de nastere). Tanti Nuti pleaca sa faca actele si sa ia ace. In secunda doi, evident, dintr-o sala alaturata se auzeau gemete si un doctor "hai impinge, mai e putin". Sa mor acolo si alta nu. A venit cu acele si cu eprubetele, da sa-mi ia sange. Da ce, credeti voi cumva ca eu mai aveam vreo vena in momentul ala???? PLecasera toate la plimbare. SI dai , si lupta si fa vreo 3 gauri pana mi-a prins in sfarsit o vena, si urlete din camera alaturata si tot asa. Buuun, trecem peste sange, ne asezam frumos pe spate, ne monteaza aparatul, imi da unbuton pe care sa apas cand il simt pe bebe ca-mi da una si pleaca. Trebuie sa stau vreo 10 minute asa. Bebe incepe si protesteaza evident pt ca nu-i place pozitia si da intr-una din picioare si io apas ca nesatula pe buton. Vine tanti Nuti si zice ca nu fac bine, ca doar cand trage cate una tare si pleaca iar. Si incep iar gemetele din camera alaturata si inima mea "hop" si bebe cate un picior "zdrang". De cate ori gemea fatuca aia mie mi-o lua inima la trap si bebe dadea cate un picior. Si uite asa cred ca au inregistrat pe foaia aia defapt contractiile tipei pe langa bataile lu bebe al meu. La final a venit moasa si mi-a zis ca io sigur nu o sa nasc natural ca sunt prea fricoasa. Adevarul este ca m-a impresionat, mi-au dat lacrimile pt ca se nastea un bebe. As fi vrut sa-l aud si cand iesea si scancea pt prima data dar...

De cum arata salile de travaliu si de nasteri nu va mai zic. CUrat, dar mesele acelea... m-au dat peste cap.
Sper ca nu v-am plictisit dar a fost o experienta foarte impresionanata pt mine. Am plecat de acolo ametita si cu lacrimi in ochi.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI

AMR 46 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

musette mersi
moni ce experienta ai avut...chiar ca impresionanta
tzitziri poti face analizele oriunde doar ca iti trebuie trimitere de la medicul de familie in care sa scrie ce analize sa iti faca....ca daca nu ai trimiterea trebuie sa le platesti....cel putin asa e aici...sper sa nu te incurc

31+Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Tzitziri – eu am mers cu hartia cu analizele de la ginecolog la dr de familia. El mi le-a trecut pe foaia cu gratuitate si apoi cu aceea m-am dus la laborator pt recoltare.
Monica – ce sa zic… deosebita experienta ta! Pe de o parte sunt frumoase experientele astea dar pe mine personal ma si sperie….. ideea ca o sa fiu eu in local tipei peste cateva saptamani…….
Freshana- vazut burtica de mami frumoasa. Imi plac mult hainutele lui bebe. Sa le poarte sanatos.

33 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput