Mamici norocoase de sept-oct 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 18
babytza spune:
Moni ce experienta..... Cred ca daca il auzeai si pe bebe cand tipa pentru prima oara...
Valentina
30 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
dyanira spune:
Neata si de la noi!!!Azi ne-am trezit devreme dar nu am apucat sa intram pana acum ca am facut baita, ne-am epilat putin si ne pregatim sa plecam pana la scoala sa mai satm de vorba cu fetele!!!
Am citit doar ce a scris Moni ca era ultima postare.Iubita stiu ca ai fost super impresionata si eu am patit asa acum 2 luni cand a nascut nasa mea!!!Ehe, ce sa-i facem trebuie sa trecem si noi prin astea ca altfel cum sa il vedem pe BB!!!vorba lu nasa mea: pe undeva trebe sa iasa si BB!Deci azi cred ca te alaturi mie si impreuna crestem din nou productia de morcovi!!!
Diana
35+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
tzitziri spune:
Multumesc de raspunsuri
...deci ma duc mai intai la dr de familie![]()
Moni, eu stiu cat de bulversata eram cand vedeam iesind pe banda si plecand acasa bebei la Giulesti..d'apai sa aud ce ai auzit tu![]()
30+ 
bebe David
andy.p spune:
Moni ce experienta ai avut!!M-au apucat si pe mine emotziile..stau si ma gandesc ce putzin a mai ramas....
33+
bbelina
AMR 7 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
300 spune:
Neata!
Va invit si eu la cafea.
Bitza de ce nu incerci cafea decafeinizata? E chiar buna, singura diferenta e ca nu e atat de amara ca aia normala. 
Simodina, ce bebe maricel frumos ai! Parca o si vad in fata ochilor!
Fresh, poate reusesti sa te odihnesti in cursul zilei.
Noi suntem mai bine azi, am visat urat, normal, dar... am trecut azi la HR si am cazut de acord sa imi dea o anexa la adeverinta. Si adev. aia tip de la banca este aiurita, pe ea scrie "salariu net fara prime". Nu exista o rubrica pentru venit net, si asta face lucrurile cam aiurea. Torusi, bonusurile noastre se cam impoziteaza, cel putin pe fluturasul de salariu asa apare.
Am dus si niste mostre la urocultura sa elucidam un rezultat incert, sper sa iasa bine de data asta, si... raportam 30 de saptamani implinite si 102 cm burtoi. Dupa 2-3 saptamani de stagnare crestem iar.
30+
fara nume
musettepink spune:
Fresh eu vreau sa o schimb pe asta de familie care o am acum si taman bine ca mi-ai zis ca poate sa nu vrea sa-mi dea fisa am sa o schimb inainte sa nasc si pe bebe o sa-l inscriu direct la noul dr.Acu mai trebuie sa gasesc unul......Merci
Monica....brrr mi-e frica!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA
camicreata spune:
Buna dim fetelor nu prea stiu ce vb pe aici am intrat o data.Sunt si eu o mica mamicuta in devenire.A-si fii foarte incantata daca a-si mai afla cate ceva despre sarcina sau altele.Va multumesc.
+28 apoi bebe SEBASTIAN
Poze Vacanta
monica_dicut spune:
Fetele, intentia mea nu a fost si nu este s ava sperii. Dar m-a impresionat foarte tare. Ma gandeam ca peste maxim 6 saptamani o sa fiu eu in locul ei. VOrba dianeipe undeva tre sa iasa ![]()
Intr-un fel cred ca a fost binevenita experienta pt ca stiu ce ma asteapta, stiu acum cum arata si sala de nastere si nu ai este asa o nebuloasa, o necunoscuta. De obicei teama ne este de necunoscut. Mai vazusem io la cumnatamea, la Municipal, dar avand in vedere ca nu voi naste acolo, e bine ca am vazut cum arata si aici.
Ce nu mi-a placut este ca nu exista o sala de asteptari acolo, stateau taticii pe niste scari inguste care dadeau in sala de nasteri, erau saracii asa de crispati, parca asteptau de la mine sa le spun ceva, ca e bine mamica si copilul. Imi inchipui ce fata o sa aiba si al meu...brrr. Ce-mi pare rau este ca nu va putea sta cineva cu mine . Adica sotul sau mama. Da poate o conving pe tanti Nuti ca tare de treaba mi s-a parut.
Aaa, o chestie, al meu doftor a chemat-o pe o rezidenta sa ma ia in ingrijire cat e el plecat. Micuta, finuta, dar totusi rezidenta. EU sper sa reconsidere pana pe 11 august cand mai merg la el al cabinet. E adevarat ca nici in grija vreunui bosorog nu vreau sa ma lase, dar parca nici la o rezidenta. 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI 

AMR 45 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
300 spune:
Doar voiam sa spun ca Gima era odata si la MAll Vitan, Eva cred ca ajunge mai usor acolo, stand pe Decebal. Banuiesc ca au cam acelasi set de produse, desi in cazul lanturilor de magazine, unitatile se cam gestioneaza separat.
all
quote:
citat din mesajul lui Muuh
Eva sunt de doua feluri. Unele din spuma cu personaje din desene animate (Winnie Pooh, Alba ca Zapada, Donald si Pluto) sunt cam la 50 cm si sunt ambalate individual iar pe spate au doua fasii de scotch dublu fata. Eu la Alexei am cumparat un Mickey si un Winnie. A doua categorie este o fasie lata de vreo 30 de cm pe care sunt mai multe abtibilduri de diferite dimensiuni care pot fi lipite pe tencuiala. Temele aici difera (desene animate gen Cars, Nemo in fine din astea). La mine Gima este in Mall - Plaza Romania la Lujerului.
Miruna33+ si Alexei (13.07.2006)
30+
fara nume
300 spune:
quote:
citat din mesajul lui babytza
Neata burticutze
Vreau sa incep prin a da o veste buna: am citit la mamicile de pepenasi ca bb Darius a iesit din coma si este bine !!!!!Vrea sa pape si de maine are voie Cami sa il alapteze !!!! A iesit si ea din operatie si maine poate sa mearga la el in salon !!!!!!!
Ma bucur tare pentru vestile bune. Sa dea domnul ca ce-a fost mai greu sa fi trecut.
30+
fara nume