Mamici norocoase de sept-oct 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
citat din mesajul lui tzitziri

Am si eu o intrebare la voi:mi-a dat gineco de facut analize...cateva.
Le pot face oriunde gratuit sau doar prin medicul de familie?Sunt uzuale:sumar urina, HCG(asta cred ca e hemoleucograma completa) si glicemie.

Multumesc

Neata! Ca sa le faci gratis poti merge oriunde, dar ai nevoie de o adeverinta de salariat de la firma, ca dovada ca platesti asigurare de sanatate.

Daca ai abonament de la firma la o clinica privata, e posibil ca aceste analize uzuale sa fie gratis si la ei, merita sa incerci.

LE da, faza cu medicul de familie e perfect adevarata, insa ce am scris mai sus e ce mi-a zis mie gine al meu cand mi-a zis de analize. Ma trimisese la sectia de la spital unde lucreaza ea.

30+ fara nume

Mergi la inceput

ayyy monica ce experienta! Da ce te-a luat asa tare ca tu nu nasti natural ca esti fricoasa! E normal sa ai emotii cand ajungi pe-acolo in situatia ta. Lasa ca va fi bine, ai sa vezi.

30+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

am reusit sa pun si eu poze din Grecia pe contul comun

sint din iunie, ce mica mi se pare acum burtica!!!

camicreata, bine ai venit!

Nausica28+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

300 , am abonament la Euroclinic, dar ma pot duce (cred) doar cu trimitere de la medicul de acolo. Si cum eu sunt cu fundul in doua luntrii, acum am trimiterea de la dr de la Giulesti....o sa ma duc vineri la medicul de familie sa imi dea trimitere de analize..poate chiar la Puls, ca am inteles ca si ei fac analize.

30+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Moni curaj!!! De mine in spital s-a ocupat exclusiv rezidenta lui Vladareanu. Ea a terminat de cusut operatia (si este impecabila), ea a venit sa ma vada in reanimare, ea a venit sa imi zica ce sa mananc si cum, atat de frumos si profesionist s-a ocupat de mine incat acum imi doresc sa fie tot ea mana a doua. Sigur ca ii poti cere sa te lase pe mana unui doctor plin, oricum rezidentii au si ei puteri limitate dar nu pleca direct cu frica pe tema asta. Legat de experienta ta...interesanta si instructiva as zice. Eu in reanimare auzeam cum puneau instrumentele pe masa iar apoi dupa aproximativ 10-15 minute primul strigat al copilului si tare impresionant mi se parea.

Miruna 33+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Va stresez si eu cu o intrebare. Chiar nu pot acum sa caut in urma, asa ca daca e vreuna din voi pe faza va rog sa ma ajutati.

Cum se calculeaza prenatalul? Venitul net pe ultimele sase lunis e ia in considerare, ori salariul net si restul nu mai conteaza?

O sa intreb si la conta si va transmit si eu varianta lor, dar nu as vrea sa stau pe jar pana atunci.

Multumesc mult.

30+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

tot analizele astea le-am facut si eu dar mi-a trebuit rescrisa trimiterea de catre dr de fam...so...

POZE...POZULICI

33+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Miruna, suna tare incurajator ce-mi zici tu. Tipa, asa la prima vedere, mi-a facut o impresie tare buna, pare finuta si grijulie. Ma incanta foarte tare ideea de doctor tanar. La al doilea bebe chiar ma gandesc serios sa schimb si sa merg la un doctor tanar. Ma sperie insa faptul ca nu are experienta in caz de Doamne fereste si ca decizia o va lua oricum altcineva. Al meu doctor oricum va fi plecat, eventual sa-l sune sau sa ceara sfatul cuiva care va fi de garda. Imi convine sa nasc cu el pentru ca deschide toate usile in spital si conteaza mult. Si tanti Nuti s-a purtat frumos pt ca eram pacienta lu' Dom' Profesor, sunt convinsa de asta.
SI inca o intrebare, poate putin prosteasca, eu banii cui ii dau in cazul asta???? Sunt putin cam in dilema.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI

AMR 45 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Moni rezidentii au si ei obligatia sa tina legatura cu un doctor plin. Tot personalul va stii ca esti pacienta cui esti indiferent ca el este sau nu in concediu. Dupa parerea mea banii ar trebui dati celui care te asista efectiv la nastere, fie el doctor sau rezident, asta daca vrei sa le dai ca altfel le poti multumi si atat. Cum am mai spus la nasterea naturala te ajuta foarte mult moasele iar la cezariana ai mana intai (un doctor plin obligatoriu) si mana a doua (un rezident, doctor tanar etc.) pe langa care se adauga anestezist, asistente de terapia si alti membri ca sa zic asa.

Miruna 33+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna, scuzati ca dau buzna pe la voi. Am si eu o rugaminte: am inteles ca sunt fete la voi la odisee care au comandat de pe Bimbomarket. Daca se poate, as vrea sa stiu si eu cat dureaza pana vine comanda, cat costa transportul si daca se plateste ceva la noi cand vine coletul. Multumesc anticipat!
Sarcini usoare in continuare, nasteri usoare si bebei sanatosi!

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput