Mamici norocoase de sept-oct 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 20
tzitziri spune:
quote:
citat din mesajul lui BraveGirl
Buna, scuzati ca dau buzna pe la voi. Am si eu o rugaminte: am inteles ca sunt fete la voi la odisee care au comandat de pe Bimbomarket. Daca se poate, as vrea sa stiu si eu cat dureaza pana vine comanda, cat costa transportul si daca se plateste ceva la noi cand vine coletul. Multumesc anticipat!
Sarcini usoare in continuare, nasteri usoare si bebei sanatosi!
==========
Corina22+
My baby
Eu am dat comanda intr-o vineri dimineata si joia urmatoare dimineata era la usa. Transportul costa in functie de ce greutate au produsele pe care le comanzi. La mine pentru un carucior (f voluminos - putin peste 20 de kilograme), un balansoar si o pernuta a fost 40 de euro.Poti face o simulare pe site si inainte de a finaliza comanda iti spune exact cat ai de platit. La noi nu se plateste nimic cand vine coletul, decat daca dai de o bere celui care ti le cara in casa
Sunt foarte prompti si poti urmari traiectoria coletului...sa stai linistita ca nu s-a pierdut.
30+ 
bebe David
monica_dicut spune:
Merci mult Miruna 
Iti dai seama ca o sa dau, adica sotu ca io...
ca nu pot doar sa multumesc. Desi mi se pare o nesimtire la cate dari platim la stat. Dar vreau sa fie totul bine. DEci daca o fi nevoie de cezariana, o sa fie sigur un doctor plin acolo. M-am mai linistit ![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI 

AMR 45 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
andy.p spune:
300 felicitari ptr schimbarea semnaturii si la mai mare
Moni si eu sunt de parere ca banii tre sa-i dai celui care te asista la nastere
camicreata bine-ai venit.
33+
bbelina
AMR 7 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
BraveGirl spune:
Tzitziri- multumesc frumos pt raspuns. Produsele sunt la fel ca in poze, sau ai avut surprize?
==========
Corina
22+ 
My baby
Albumul meu
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui 300quote:
citat din mesajul lui tzitziri
Am si eu o intrebare la voi:mi-a dat gineco de facut analize...cateva.
Le pot face oriunde gratuit sau doar prin medicul de familie?Sunt uzuale:sumar urina, HCG(asta cred ca e hemoleucograma completa) si glicemie.
Multumesc
Neata! Ca sa le faci gratis poti merge oriunde, dar ai nevoie de o adeverinta de salariat de la firma, ca dovada ca platesti asigurare de sanatate.
Daca ai abonament de la firma la o clinica privata, e posibil ca aceste analize uzuale sa fie gratis si la ei, merita sa incerci.
LE da, faza cu medicul de familie e perfect adevarata, insa ce am scris mai sus e ce mi-a zis mie gine al meu cand mi-a zis de analize. Ma trimisese la sectia de la spital unde lucreaza ea.30+
fara nume
Adica, sa inteleg ca imi pot face analizele gratuit la Euroclinic? Pentru ca eu am trimite de la dr meu giinecolog care lucreaza in Euroclinic. Si le fac gratuit? Fara sa mai trec pe la medicul de familie?! Wow, ce super ar fi!!! Si imi mai trebuie adeverinta de salariu? Ce simplu ar fi, mi-o fac singura pt ca eu deocamdata lucrez in firma noastra! Cine imi raspunde, pls? Sa nu sun ca penibila la astia la Euroclinic...
Miruna, o sa merg si eu la Gima. Nici nu stiam ca e in Mall Vitan si eu merg des acolo la shopping...Ce tare! E clar ca mi-a murit si ultimul neuron...
Sau am capul bagat intr-un nor gros...Misto stickerele de 50 cm, asa caut eu, mari!!! Musette, ce ai tu par micutze!
Ce experienta, Moni!!! Nu ai de ce sa iti fie frica, e interesant ce ti s-a intamplat si emotionant! O mica repetitie...

32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 52 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
CD27 spune:
Hello,eu avusei o noapte grea, ma durea burta in orice pozitie ma asezam, parca era bebe care se lasa super greu la fiecare miscare a mea
si simt o multime de lovituri foarte foarte jos...ma ganesc ca e totusi cu picioare in jos, ca doar n-o da atata din maini...![]()
moni ce experienta![]()
300 sper sa rezolvi cumva cu veniturile pentru banca (nu stiu exact cum e la tine, dar la mine ti-am zis ca e diferenta mica intre slariu et si brut, smecherii ale lor
); prenatalul se calculeaza din veniturile brute pe ultimele 6 luni (inclusiv bonusuri..etc, tot ce ai realizat) cel putin asa stiu eu
31s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui simodina
Am fost si noi azi la eco la o dr tanara dar ft draguta si recomandata a fi buna desi nu inca renumita. Mi-a placut ft mult de ea, ne-a facut o eco ft minutioasa si mi-a explicat ft multe, concluziile fiind in mare linistitoare:
- AFI la limita superioara (mai mic decat la cea de acum 2 sapt ) fara a fi hidramnios patologic
- morfologie OK, inca restant un chist de plex coroid de 3 mm dar cica neingrijorator ca dimensiuni si aspect
- greutate peste medie 3 kg deja dupa masuratori si dupa cum aratau piciorusele de grase dr mi le-a garantat, deci 99% copil de min 4 kg la termen. A fost fantastic cand am vazut grasimica sub piele, mi-a aratat si cutele de la picioruse...Oricum mi-a zis ca tre' sa am grija cum nasc si mi-a cam bagat morcovul ca dr meu nu prea e pro cezariana, sa vedem ce zice...
- col lung 3.8 cm si cica slabe sanse de a naste mai devreme de 3 sapt daca nu intervine altceva...
- si vestea mai putin buna dupa mine e ca deja si-a pus margele iar eu am de-a dreptul groaza de circulara de cordon de cand am fost martora unui caz ft trist in Municipal la prima sarcina...Deocamdata cica e circulara simpla, o sa vedem si ce zice dr meu.oricum fluxurile toate sunt ft bune ca si BCF-urile.
- si in cele din urma pare ca bucalata mea seamana cu ta-su, cel putin la barbie si gurita e leita, sper ca macar ochii sa fie ai mei
Wow! Felicitari!!!

Ce mare este puiul tau! Eu habar nu am cat mai are Luca, ultima eco am facut-o in S27 si mai fac inca una, ultima, in S36, peste 3 saptamani! Pana atunci dau cu presupusul...Stai linistita, Simodina, cu circulara simpla, pana la sfarsit si-o poate scoate, daca nu, oricum va fi monitorizat la nastere!!!
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 52 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
musettepink spune:
quote:
citat din mesajul lui BraveGirl
Tzitziri- multumesc frumos pt raspuns. Produsele sunt la fel ca in poze, sau ai avut surprize?
==========
Corina22+
My baby
Albumul meu
La mine au aratat exact ca in poza!
Eva exact ce au in gima gasesti la carrefoure,au si din alea mari daca din alea vrei,mie imi plac astea mai micute,oricum cele mari sunt la fel numai ca sunt mai mari si se vand un singur personaj nu cate 3 cum sunt astea mici.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA