Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 6
Nour spune:
Am mai pus si noi poze noi
http://s268.photobucket.com/albums/jj32/Nour0604/Luluah/
Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)
Scumpa noastra mica
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui Lala_D
[quote]citat din mesajul lui Ellenuta
[quote]citat din mesajul lui Ereena
si imi mai bag nasul in discutia cu danonino. am o cunostinta care lucreaza la danone .el nu mananca niciodata iaurt de la ei......stie el de ce .eu as cauta iaurtul care se strica cel mai rpede,cu cel mai scurt termen de valabilitate .asa gandesc eu, ca ala ar avea cei mai putini consevanti,dar danone in nici un caz. ce am gasit cu termen mai scurt este lacta, de la gr. si parca mili
Matei-Florin 24.01.2008
Laptele La Dorna este UHT si este foarte normal sa aiba termen lung de valabilitate fiind pasteurizat si nu lapte proaspat. Asta nu inseamna ca nu este bun ci doar ca este steril La noi in casa numai asta se consuma si suntem foarte multumiti. Eu una nu ma risc sa dau la copii lapte proaspat cand nu stiu in ce conditii a fost procesat si transportat, prefer UHT
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
pai laptele proaspat nu este pasteurizat??????? si zici ca nu are nici un conservat nimic de tine 6 luni??? poate sunt eu mai de la tara dar nu vad cum laptele poate sa tina 6 luni fara sa fie super mega procesat si plin de conservanti .. fara suparare .. daca nu e, poate ma lamuresti si pe mine caci beats me ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
danonique spune:
Buna dimineata!Am facut testul de sarcina si a iesit POZITIV.Sunt inca in stare de soc.Nu pot crede ca am ramas iarasi insarcinata.Imi vine sa rad si sa plang in acelasi timp.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
monicaa spune:
Buna dimineata mamici si clopotzei
Clara mea inca doarme dusa ca ieri a avut o zi tare agitata.
Ce vreau sa anuntz e ca am scapat de ham!!..cel putin in timpul zilei.La sf lui august mai facem un control si atunci vom scapa probabil de tot de el ceea a ce e super bine ca nu mai trebuie sa il caram in Romania.
Vad ca ati fost tare vrednice..am ce citi. Acum ma pun repede sa calc ca nu mai dureaza mult si se trezeste motanu.
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
CameliaH spune:
quote:
citat din mesajul lui Ellenuta
roxanici eu ii fac din zuzu 3,5 si tnuva iaurtul meu fin. doc mi-a spus sa fac din cel mai gras lapte.
camelia ce torturi am vazut eu acolo. esti super mega talentata!!!!! arata tare bine tortuletul, cred ca fetita prietenei tale a fost incantata, nu??
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ftelor io nu o sa-i fac iaurt. Mi se pare complicat. PE culinar sunt discutii de pagini intregi despre cum se face iaurtul si care e cel mai bun din comert etc. Io o sa ma orientez la ceva napolact sau panda.
Elenuta mersi pentru lauda. Iti dai seama ca fetita a fost incantata, dar mai ales parintii care ma intrebau ce si cum am facut. Io nu sunt chiar asa talentata ca daca ai timp sa vezi ce torturi fac fetele de pe culinar nu-ti mai trebyuie nimic. Ca m-a gasit si pe mine sambata seara sotul cu fata picata si cu ochii in monitor. Ce ai draga? Io uite draga ce torturi fac astea, io nu o sa fiu niciodata in stare, ma pocnise depresia. Mi-a zis ca nu sunt sanatoasa.
Na ca am si eu despresiile mele
cristacoman spune:
La Multe Lunitze! si La Multzi Ani! sarbatoritzilor de azi
Luca Gabriel
si pt. cele 6 luni
Razvan Gabriel,
Tudor Gabriel,
Daria Maria si iubita mea scumpa, Antonia Izabela.
Sa ne traiti, sanatosi, cuminti si mancaciosi.
pt. clopotzei si mamici.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
anca.b spune:
DANAAAAAA!!!!!
.
Felicitari!!! Esti prima mamicutza de la clopotei care anunta bb urmator. cred si eu ca esti in stare de soc, dar ai sa vezi ca va fi bine. daca asa a vrut DD, sa mai trimita un bb, inseamna ca asa trebuie sa fie.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ramonab spune:
quote:serios?
citat din mesajul lui danonique
Buna dimineata!Am facut testul de sarcina si a iesit POZITIV.Sunt inca in stare de soc.Nu pot crede ca am ramas iarasi insarcinata.Imi vine sa rad si sa plang in acelasi timp.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
anca.b spune:
Roxana, merci de raspuns. chiar nu stiam unde sa ma uit dupa informatia asta.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
monicaa spune:
Dana..wow..tocmai am vrut sa ies si ti-am vazut postarea. Felicitari!!!!!
Wow..te cred ca esti in stare de soc, imi tremura mie picioarele. Dar vorba Ancai...asa a vrut DD si sigur va merge totul bine.
Pupici multi
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi