Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Micsunea, sunt unele lucruri peste intelegerea noastra. N-am sa spun ca "asa a fost sa fie" sau alta vorba care n-ajuta la nimic. Stiu doar ca Dumnezeu nu lasa sa fie nimic intamplator pe lumea asta. Eu sunt foarte credincioasa, asa cum am mai spus, dar mai mult in sufletul meu, nu habotnica. Sa-mi fie iertat dar cand vad atatea rele, ii multumesc si sunt recunoscatoare pt ceea ce am. Care este rostul atator dureri si suferinte...nu stiu. Si eu am avut un frate cu probleme si stiu cata suferinta e pe parinti...Haideti sa ne rugam toate caci unde-s multi, El pleaca urechea! Si sa-I multumim zilnic pentru viata frumoasa pe care o avem, asa, cu bune, cu rele!
Si Kay, prietena mea, cea cu Sonia, si-a dorit-o f tare, a fost chiar nebuna cu controale si analize si tot s-a intamplat. Si n-are nici o vina, nici un pacat capital ca sa zici ca a pedepsit-o Dumnezeu. Dar cred totusi ca acesti copii sunt trimisi la anume parinti, care sunt supraoameni! Eu, fereasca Dumnezeu, cred ca as fi innebunit. SI nu e doar un cuvant...
Aveti credinta!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
citat din mesajul lui micsunea

Anandrei,
Te rog explica-mi si mie cum sa fiu optimista si calma...
De cand am citit despre Ana Alesia Anghel (vezi la noi la mesaje umanitare sau pe google), o tin tot intr-un plans.
Mai intai am plans de disperare si pentru ca nu pot intelege cum de a dat DD atata suferinta si asa tortura unui sufletel mic si dragalas, apoi am plans iar de disperare ca nu pot face nimic si m-am tot gandit si gandit si tot n-am gasit ce-i de facut (poate tratament cu celule stem, dar rezista sufletelul la un drum pana in China si un tratament asa dificil? si de unde bani?).
Acum plang de tristete si pentru ca nu am gasit nicio solutie si pentru ca nu gasesc nimic care sa ma aline ...

Micsunea, ce ma alina pe mine este ca am trimis banuti pentru fiecare din cazurile de care am aflat in ultima vreme, tot de aici de pe DC (Sonia si Silviu, iar azi trimit si pentru Ana Alesia). In fiecare seara ma rog la DD sa le faca suferinta mai usoara, sa se uite la ei ca sunt nevinovati si sa ii vindece repede. Restul e pe mana medicilor si a lui D-zeu. Mai mult, noi nu putem face. Sa ne bucuram pentru ei ca au alaturi oameni care ii iubesc mult, si nu se dau batuti!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

salut!
revenit-am si eu de la munte si ma pun pe citit din urma, ca am ce recupera. oricum, inainte de toate, multi pupici lui danonique! felicitari si...te admir pentru curaj!
rares urla de zor, la ora asta, in mod normal, era afara, zambaret nevoie-mare. uf, ce ciuda imi e de vremea asta. va pup si ma bag la citit.

a! am fost azi la politie ca sa imi schimb pasaportul si sa il trec pe rares in documentul de calatorie. i-am facut poza, ce-am mai ras, ca la un om mare. daca aveti nevoie de info despre traseul birocratic necesar, apelati cu incredere!

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
citat din mesajul lui irinouka

salut!
revenit-am si eu de la munte si ma pun pe citit din urma, ca am ce recupera. oricum, inainte de toate, multi pupici lui danonique! felicitari si...te admir pentru curaj!
rares urla de zor, la ora asta, in mod normal, era afara, zambaret nevoie-mare. uf, ce ciuda imi e de vremea asta. va pup si ma bag la citit.

a! am fost azi la politie ca sa imi schimb pasaportul si sa il trec pe rares in documentul de calatorie. i-am facut poza, ce-am mai ras, ca la un om mare. daca aveti nevoie de info despre traseul birocratic necesar, apelati cu incredere!

irina de bebe rares (23.01.2008)

[iri] cred ca a fost tare bine la munte!! si eva mea e agitata .. asta e ora ei de iesit afara .. uff, ploaia asta ne-a incurcat planurile.

ai inceput diversificarea???

nu ar strica sa ne spui si noua traseul birocratic ptr trecerea lui bb pe pasaport .. multu'!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Of, fetelor si eu imi spun ca as innebuni daca mi s-ar intampla. Zau ca nu stiu ce as face, poate as deveni rea de tot.
As vrea sa pot crede asa cum credeti voi, sa nu am dubii, dar imi e tare greu. Dac-as stii sigur ca sufletzelele astea ajung undeva si ca existenta lor nu se limiteaza la cateva luni/ani de suferinta poate ca m-ar alina. Dar cum sa fiu sigura ca doar nu s-a intors nimeni dupa lumea celalta sa-mi confirme!
Tare mi-e greu.

Sambata o botez pe Amandine la catolici (sotul e catolic, eu ortodoxa)si ma intreaba preotul de 3 ori daca cred si eu voi spune de trei ori da si sper ca voi spune adevarat dar ma simt nesigura in acest moment.

Am ajuns sa nu mai pot manca si nici dormi ca ma simt vinovata ca eu o duc asa bine si altii o duc rau. Ma intreb daca nu cumva o sa ma pedepseasca soarta la un moment dat, poate vine si-mi cere inapoi inzecit ce mi-a dat...

Scuze, scuze, nu va mai bat la cap.
Va multumesc mult pentru cuvintele voastre, ma ajuta tare mult. E asa bine sa stii ca nu esti singur pe lume!

Maica-mea de exemplu (ca eu si la varsta mea mai sunt uneori in fusta mamei, desi ne despart mii de km)cred ca mi-ar spune ca sunt o fraiera si sa-mi vad de familia mea, ce am eu cu altii...

Va pup si va imbratisez si va multumesc,
Micsunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Micsunea, indiferent de religie, imi place sa cred ca Dumnezeu e unul singur. Si eu gandesc uneori ca tine, ca eu am destule si altii au prea putin, de aceea ma simt nevoita sa-i multumesc Lui pentru toate binecuvantarile pe care mi le trimite. El a randuit lumea si, desi noua ni se pare meschin, are El un rost cu toate!
Ceea ce noi primim de la El depinde, probabil de liberul arbitru, dar ceea ce facem noi in viata asta si cum ii ajutam pe ceilalti depinde numai de noi!
Pup fata!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

micsunea si eu cred ca nimic pe lumea asta nu este intamplator. dar cand vad atata suferinta la sufletelele asta mici, imi vine sa urlu si sa-L intreb pe Dumnezeu DE CE??? fiecare om are destinul sau si soarta sa bine stabilita inca din clipa cand vine pe lume. mi se rupe sufletul si ma rog pentru sanatatea celor bolnaviori.

ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca mi-a dat copil sanatos si ma rog sa o tina sanatoasa si sa fim sanatosi pentru a avea grija de ea.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

fetelor ..

ce facem?????? vad ca s-a inseninat afara .. dar e 6 jumate ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
citat din mesajul lui Ellenuta

quote:
citat din mesajul lui irinouka

salut!

[iri] cred ca a fost tare bine la munte!! si eva mea e agitata .. asta e ora ei de iesit afara .. uff, ploaia asta ne-a incurcat planurile.

ai inceput diversificarea???

nu ar strica sa ne spui si noua traseul birocratic ptr trecerea lui bb pe pasaport .. multu'!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

ellenutz , nu am inceput inca. am amanat pana la sfarsitul saptamanii pt ca maine ma duc la o doctorita cu care sa ma sfatuiesc, sa fiu sigura ca incep cum trebuie. sunt "voci" care zic ca la atopici e mai bine sa se inceapa cu chestii gatite, gen morcov fiert, mar copt...asa ca intai si-ntai ma lamuresc si pe urma ii dam bataie. nu cred ca va tusi copilu' daca icnepem diversificarea-ntr-o zi de joi sau vineri in loc de luni. :-)))

cu iesitul din casa, eu inca sper...pe la mine pare ca s-a mai luminat, astept cu nerabdare. am inteles ca va vedeti la moghioros...ce ciuda mi-e ca stau asa departe de gasca vesela din drumul taberei! distractie placuta va doresc!

cu pasaportul a fost ok, intr-un final. de mentionat ca nu e musai de aduc copilul la sectie, cum am crezut eu. l-am luat cu mine crezand ca o sa-i faca poza. numai ca la copiii mici-mici ce urmeaza sa fie trecuti in pasaportul parintilor se vine cu poza la purtator. asa ca am travesat strada, am fotografiat baiatul la un d'asta foto de-ti da pozwle imediat, si cu asta, basta. a! e musai sa fie si celalalt parinte, cu buletin plus copie, pt ca in formularul de includere a copilului in pasaport exista o rubrica in care celalalt parinte isi da acordul.

prin urmare, actele necesare sunt:

- cerere top, care se ia de la sectia de politie. A NU SE DESCARCA DE PE NET, ca aia cica e "doar de model", cum a expicat azi, pt publicul larg, o tanti de la bioul pasapoarte
- declaratia celuilalt parinte (e pe verso-ul cererii)
- certificat de nastere (original si copie)
- cartea de identitate a parintilor(original si copie)
- 2 foto tip 2,5/3,5 cm
- taxa consulara de 3 RON
- taxa de includere de 3 RON

taxele astea nu se platesc la CEC, ci la locul faptei. numai ca nu mi-a cerut nimeni banbii astia. poate cand ridic actul

va pup si bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Micsunea nu mai fi trista, te inteleg, nici eu nu am mai fost om dupa ce am citit povestea Soniei. Stankuta si Anandrei, ce vorbe frumoase ati spus si voi aici!

fetelor imi pare rau ca nu va mai intalniti, nici eu nu am iesit inca din casa caci picura si aici.Dar parca s-a mai oprit, poate va mobilizati si iesiti. Eu sunt cam busy zilele astea, nu vin, sa faceti poze frumoase cu bebeii!

Irinouka,LauraD, ma intereseaza si pe mine schimbarea pasaportului si trecerea copilului in el.Daca vreti sa detaliati ar fi super.

Lala si al meu a fost constipat 3 zile.termometrul nu a avut efect, dar a scapat de supozitor caci a treia zi s-a intamplat.Deja intrasem la idei.
Apropo de constipare, fetelor ce legume au potential mai mic de constipare? Morcovul si cartoful sigur constipa, asa-i? Eu i-am facut azi piureul predominant din dovlecel, caci acesta inmoaie.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput