Cum putem ajuta ?
Raspunsuri - Pagina 3
papanash spune:
quote:
citat din mesajul lui alexadra
noi avem o masina cu platforma, daca vreti eu strang pentru sect 6, o sa fac niste saci cu hainute si jucarii daca vreti imi spuneti. Nu am gasit un nr de tel dar am gasit un nr de fax 0318 159 083 , o sa trimit fax si sa intreb cum trebuie ambalate si ce program au sa putem trimite pachetele.
Mama de print
Alexandra, de unde pana unde ne poti pune masina la dispozitie ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
alexadra spune:
eu stau in dr taberei, crucea rosie sector 6 este pe plevnei langa carrefour, eu stiu, ne vedem undeva mai multe persoane daca vreti in principiu in zona dr taberei daca nu, undeva sa fie usor la toata lumea, eu am masina disponibila sabata sau duminica, in cursul saptamanii de obicei nu, pentru ca avem firma de constructii si tre sa care cu ea, ne organizam, fixam o data si o zi si ne vedem. Nu am apucat sa trimit fax pentru ca am avut fff mult de lucru dar incerc maine si va comunic si ce program au ei, eu sunt disponibila in cursul sapt dupa ora 16 si in weeke in principiu oricand.
Mama de print
Sheannamp spune:
O sa va rog sa postati aici cat mai multe detalii despre organizare, ore, locatie pentru ca sa le cunoasca cat mai multi. Si daca se poate cat mai din timp.
Mult succes si Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru binele pe care il faceti!
Sheannamp spune:
Cred ca ajutorul in alimente, haine, jucarii, obiecte de uz casnic este cel mai bine-venit in situatia de fata.
Si banii sunt buni dar pana ajung sa fie transformati in ceea ce omul are nevoie urgenta dureaza.
catinuta spune:
Sunt fericita si-mi dau lacrimile sa vad atata lume careia ii pasa de ce se intampla cu oamenii a caror munca a fost distrusa complet. Inceputul acestei saptamani a fost de cosmar pentru mine, mama mea a trecut prin focul apelor Siretului si am fost alaturi de ea de luni pana marti noaptea cand apele s-au retras si a putut sa intre in curte si in casa, niciodata nu a mai vazut asa ceva. Din pacate in acele momente critice nimeni nu a venit, ma refer la administratia locala, macar cu o incurajare daca nu cu o sticla de apa, toate fantanile au fost inundate si apa nu mai e buna de baut, marti ziua am carat cu masina butoaie de apa celor de pe langa noi pt ca nu aveau nici cu ce face mancare, apropo de asta, vecinul de peste drum al mamei mele la care apa nu a ajuns decat in gradina nu si in curte a putut sa faca mancare iar marti dupa-masa a dat cate o farfurie de mancare calda vecinilor, m-a impresionat enorm. Din fericire casa mamei mele nu a fost afectata mult, numai dusumelele din casa s-au stricat pt ca apa s-a infiltrat pe sub fundatie si prispa iar la usi pusesem de luni dupa-masa saci cu nisip, dar in jur sunt case care stau sa se darame, oameni care au pierdut tot ce aveau si acum trebuie s-o ia de la inceput. E crunt si foarte greu pentru ei. Va salut si va iubesc pt ceea ce faceti.
papanash spune:
Catinuta, mama ta e in Bacau ? Daca in Bacau autoritatile n-au adus nici apa, dar in satele alea izolate ???
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
slippers76 spune:
Eu a rude rasfirate de la Bacau pana la Iasi. Mama e acum la Bacau cu fiica mea. Din fericire ai mei nu au avut de suferit. I-a ocrotit Dumnezeu. Eu trimit luni niste pachete cu vecinii mei care pleaca la Suceava si au rude care au probleme. Papanash, daca se organizeaza ceva pe sector 6 dati de veste, mai sunt in Bucuresti pana miercuri seara, si mai pot sa adun una-alta.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
papanash spune:
am dat mail la crucea rosie, pe site si blog nu au decat nr. de fax. cum primesc vesti va dau de stire.
Slippers, multumim. Ai stiri recente despre ce e nevoie urgenta ?
Alexandra, multumesc, tinem legatura .
Ideea e ca in prima faza ajutoarele urgente sa fie haine, paturi, alimente, medicamente . Vedem cum facem si cu banii.
multumim tuturor
filme Ghighi
devylla spune:
Papanash suntem si noi alaturi.
Cand se hotaraste ceva in privinta banilor am sa fiu pe faza.
Felicitari pentru initiativa.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
slippers76 spune:
Papnash, eu am trimis paturi, haine si niste bani sa cumpere de acolo apa, faina, zahar, ulei, ca n-are rost sa le care de aici.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts