Cum putem ajuta ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
citat din mesajul lui slippers76

Papnash, eu am trimis paturi, haine si niste bani sa cumpere de acolo apa, faina, zahar, ulei, ca n-are rost sa le care de aici.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

sa ne dai si noua vesti din zona daca iei legatura cu ei.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

La noi in Buzau, chiar am vazut un cort in apropiere, pe str. Stadionului, aproape de crang, poate sunt fete care stiu zona, astazi am sa caut si eu ceva imbracaminte si pentru bebe cate ceva.

Elena fericita mamica de Petru 17.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Uitati ce tocmai am primit pe e-mail:

Noua ne pasa.
Voua ?

Flashmob umanitar! Insa nu chiar atat de flash.

ESTI PIETON ?
Vino cu o sticla de apa plata

ESTI CU MASINA ?
Vino cu un bax de plata.

UNDE ?
In piata din fata Casei Poporului- Palatul Parlamentului .

CAND ?
Duminica 03 August orele 10:00-13:00

DE CE ?
PENTRU MARAMURES BUCOVINA SI MOLDOVA
APA NOASTRA FACE MAI MULT DE 300 DE LEI
Pentru ca NE PASA !
VII , DEPUI APA SI PLECI. ANONIMI, UMANITARI CUM POT FI ROMANII CAND LE PASA.

CITESTE SI DA MAI DEPARTE ! FORUMURI, EMAIL, BLOGURI !
AVEM trei zile sa aratam ca INTERNETUL ROMANESC ESTE O FORTA !!!

Mergi la inceput

am vorbit cu dl. Liviu Lazar presedinte la sectorul 6 ( crucea rosie) si situatia este asa:
-in principiu, este bine ca lucrurile sa fie sortate, adica pentru bebelusi, pentru scolari, pentru adulti, ca sa nu le mai desfaca ei si sa le sorteze;
-programul e functie de cerinte, poate ajunge la sediu si in weekend, fiind o activitate de voluntariat e greu sa aiba oameni la incarcat-descarcat, trebuie sa-i anunte din timp. daca odata cu masina-platforma vin si 2-3 persoane ( barbati ) sa ajute la descarcare ar fi excelent;

-in functie de cantitatea de colete se va face si distribuirea in teritoriu, adica o sa ia legatura cu cei din sediu central sa vada ce s-a mai strans in alte sectoare si apoi se stabileste data plecarii.

-legatura se face in tara cu filialele locale, deci nu stim decat dupa unde ajung donatiile, nu-i putem directiona noi undeva.

a ramas ca ne mai auzim la telefon sa stabilim detalii, dupa ce vorbim eu cu voi si el cu sefii lui.

cum facem ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Alexandra, eu zic sa fixezi tu un interval orar si o zi in care se pot colecta coletele.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Sau altcineva? propuneti si un loc de intalnire ?

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

am mai primit pe IM asa:

UN APEL LA SOLIDARITATE. Pentru toti sinistratii din Moldova (Botosani, Iasi, Suceava). O sticla de ulei , un pateu o paine sau o sticla de apa e tot ce vi se cere. Cautati corturile verzi ale armatei din orase. Da mai departe.

stie cineva unde sint situate in bucuresti asemenea corturi? in piata unirii oare? abia am revenit in oras, de aia intreb.

de plecat, o sa plec spre suceava - mai precis in comuna gemenea, pe linga sucevita. insa abia pe data de 11 august si cu masina mica. daca totusi pot ajuta cu ceva, duce ceva, ziceti-mi.

personal ma gindeam sa merg la metro suceava, sa umplu portbagajul cu lucruri gen salam/pate/lapte praf [au volum mic si nu se strica] si sa ajung apoi intr-una din comunele afectate. as vrea insa sa stiu unde sa merg si cui sa le las. stie cineva din zona un punct de colectare/o institutie din sat/cineva care ar putea prelua aceste bunuri? poate chiar in orasul suceava, daca nu in comune?

daca obtin asemenea informatii pina plec, as putea sa cumpar nu doar din banii proprii ci si ai membrilor DC care vor dori sa participe.
bineinteles, cu chitante si tot ce trebuie. voi avea 2 masini mici la dispozitie acele zile, a noastra si a prietenilor cu care ne intilnim acolo.

nu am idee "cit costa un portbagaj de salam" :) dar traim si invatam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Unde stringe crucea rosie in sector 6 si cind?
In afara de piata constitutiei se mai stringe cindva ceva?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Va rog mult, vreau si eu sa stiu unde se strang ajutoarele in zona sectorului 6. Am strans/sortat pe categorii destul de multe haine( de la camasi/pantaloni la haine de piele) si niste covoare in stare f. buna, vreau sa le aduc!!!!
Stau azi online cat de mult pot , astept raspuns!

V

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru sustinere !
Campanii de colectare se fac peste tot, ati vazut si voi in mass-media, incepand cu sticle cu apa si pana la casute mobile.
Ideea mea a fost ( si ramane ) ca putem sa facem si noi, membri DC donatii dar una e cand merge o persoana cu sacosa/sacul la corturile colectoare si alta ar fi sa stabilim o locatie, o ora la care ne intalnim cat mai multi, incarcam o masina ( Alexandra, nu mai e disponibila masina-platforma ? ) si o ducem la Crucea Rosie, sau ( si mai bine) direct intr-un sat afectat de inundatii.
Pentru asta trebuie sa ne organizam un pic, haideti sa facem o lista cu persoanele dispuse sa aduca donatii si in functie de asta stabilim si restul ( cam ce masina ne trebuie, cand putem sa ne intalnim , etc). Daca suntem mai multi poate apelam la Crucea Rosie sa vina cu masina intr-un loc pe care-l stabilim. Dar trebuie sa stim pe ce ne bazam, nu ?

Incepem sa facem lista ?
Pun pe prima pagina persoanele donatoare, ok ?

filme Ghighi

Mergi la inceput