Jocurile Olimpice

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Bai, eu in afara de gimnastica, aleg sa tin cu americanii la olimpiada asta, ca vad ca Romania sta cam prost anul asta. Imi place sa ma uit la inot si sarituri in apa.

Ce dulce ai fost

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxij, nu la voi se antreneaza divers?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Adica la noi la Purdue? Nu stiu, dar am vazut la piscina universitatii, pe langa swimmers din aia la care mi-au cazut mie plombele , divers care se antrenau. Dar nu stiu dc. pt olimpiada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lala:)), pai asa voi avea si eu mai multe bucurii :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

http://www.jurnalul.ro/articole/131337/pacaleli-„made-in-china------------

ce ziceti de asta?

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

a luat phelps a treia medalie de aur...

mi-a placut tare mult evolutia cameliei potec in semifinala...

Donia, intradevar, o placere sa privesti competitiile de inot

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ramona, ieri am vazut la TV un material despre Spitz, am inteles ca era supranumit Mark The Shark... si da, ar fi meritat mult mai multa atentie.

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Bai, eu in afara de gimnastica, aleg sa tin cu americanii la olimpiada asta, ca vad ca Romania sta cam prost anul asta.

Ha, ha, si eu bat cam tot pe acolo... normal ca prima optiune era Romania, apoi Canada... dar daca nu prea iese nimic... vorba ta, macar sa am si eu bucurii

maru, artificiile ca artificiile... dar pacat de fetita aia draguta...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Oare numai mie mi se pare absolut hilar sa comentam Jocurile Olimpice printre discutii despre "apret" , "galbenele" si "cum sa construim balconul "

NU

inteleg ca e bagat si sportul la gramada printre virusi pc sau masini de spalat.. da, totusi.. e vorba de Olimpiada.

Citat:
citat din mesajul lui valentinag
Sa vedem ce face Camelia Potec!

S-a calificat in finala la 200m crawl.

Hai Romania!

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Si eu ma bucur sa va citesc comentariile, pentru ca aici la Tv avem mai ales transmisii ale canadienilor si americanilor, pe restul ii vedem doar daca apar in competitie in acelasi timp.

Oricum, daca tot vorbim de alte natii... sunt tare curioasa daca Michael Phelps o sa-si atinga obiectivul de a castiga 8 medalii de aur si tot atatea recorduri olimpice... la partea cu recordurile nu stiu daca mai e posibil, dar la partea cu medaliile are sanse. Imi pare un sportiv de exceptie, pregatit, motivat... mare olimpic.
Mi-a placut mult finala de la 4 x 100 m liber, in care favoritii erau francezii care declarasera "am venit aici ca sa-i zdrobim pe americani", dar americanii au reusit sa castige pe ultimii 5-6 metri, a fost o cursa palpitanta si o victorie frumoasa. Francezii pareau siderati... pe cand americanii au declarat: "noi preferam sa actionam si abia apoi sa vorbim"

Si daca tot vorbim de inot... a mai observat cineva cat de bine arata inotatorii astia? Sau "e de la mine?"

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

hehehe, Mihaitza zise intr-un interviue ca el nu si-a propus nici un obiectiv in ceea ce priveste numerul de medalii de aur, altii l-au pus pe tapet!.... mey, finala aia de 4 x 100 freestyle, o nebunie, inota fiu-meu pe podea intr-o veselie .... sper sa-i mai intresi lui in cap spiritul cmbativ, ca destul trag eu de el cu inotul!
Din motiv de fiu-meu ala mare, stam cu ochii belitzi in tembelizor in feicare seara pana dupa miezul noptii sa vedem heat-uri, semifinale, finale.... m-am bucurat pentru Camelia Potec, cica acum se antreneaza cu fostul antrenor al lui Manaudou. AM vazut ca-l mai avem (hehe, romanca din mine) pe Norbert Trandafir in preliminarii la 100 freestyle. Cat despre gimnastica sunt total dezamagita ca n-am apucat sa vad si eu bucatica de exceritiu romanesc. NBC le dau numai pe americance (normal), dar matzocarii astia de la CBC? daca nu s-au calificat canadezele, canci, doar chinezoaice sau americance? Mai astept si eu sa vad ce se intampla la handbal si la canotaj...

PS: nu am cum sa tin cu Brent Hayden, ca s-ar putea sa-l lase spatele laproba de 100 freestyle. Cum pot sa nu cheer pentru Phelps?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu am vazut citeva exercitii de la gimnastica pe site-ul TVR. Nu stiu daca mai sint fetele din preliminarii pe site, aseara erau baietii.
Eu tin cu Romania la gimnastica, dar cum ele nu prea au sanse la medalie voi tine cu americancele. Citeodata e greu. La paralele tare-mi place chinezoaica Hexin, dar ca gimnasta imi place Liukin si... uite ca nu mai stiu cine vreau sa cistige! Una peste alta vreau sa vad exercitii deosebite si apoi mai vedem cine cistiga.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput