Jocurile Olimpice
Raspunsuri - Pagina 8
andacos spune:
Bineintzeles ca locul acestui subiect nu este aici,dar daca aici l-au aruncat moderatori plin de zel(am mai spus asta)ce sa-i facem asta este!
Derbedeii din spatele blocului si "ce gindesti in aceasta clipa"si multe altele din aceasi categorie sunt intr-adevar subiecte de interes general!
Deci ma bucur pentru bronzul luat astazi de Romania,gimnastica feminina n-am vazut nimic dar absolut nimic pentru ca nemtzii asa au considerat de cuviintza(nici macar o informatzie generala despre un clasament provizoriu)asa ca tot aici primesc info necesare!
Stafeta americana,m-a adus si pe mine in pragul infarctului,desi eu n-am nic`de-a face cu amercicanii,dar baiatul ala(phelps) e tare,asta-i realitatea!Cu sanse mari de-asi aduna in palmares medaliile de aur dorite!
Germania-ei stiu ca nu inereseaza pe nimeni sau aproape pe nimeni,da`na`zic si eu,a cistigat astazi 3 medalii de aur,de fapt tot ce-i posibil s-o fi cistigat pe-a patra dar...a schimbat copilu`programul!Asa ca abia m-ai tirziu aflu si am sa va aduc la cunostintza!
Maru am citi si eu articolul ala,nu stiu de ce dar am eu asa impresia ca acum se cauta un mare nod in papura!Comunista sau nu,cu artificii sau fara(da poate faptul ca au facut play back,dar in defavoarea unui ...suflet de copil,este de condamnat),cu voluntari sau fara,cred ca nu curind vom vedea o asemenea festivitate de deschidere!Cu sigurantza nu peste 4 ani ,in UK!
Dana
Ramona J spune:
Deschiderea a fost frumoasa, partile criticate nici nu mi s-au parut neaparat cele mai spectaculoase. M-au impresionat cele 2008 persoane care se tot miscau in unison.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Donia spune:
Eu n-am vazut decat foarte putin din spectacolul de deschidere si tot a apucat sa ma impresioneze. Din ce scrieti si voi imi dau seama ca merita intr-adevar vazut. Las' ca poate recuperez la inchidere.
andacos, ba mie imi pare interesant sa spui de Germania, te rog continua! La ce sporturi sunt medaliile?
E clar ca fiecare, in functie de tara in care locuim, vedem Jocurile Olimpice dintr-un unghi diferit, asa ca daca scrie cat mai multa lume aveam sansa sa cuprindem mai mult.
Eu acum vad fotbal feminin... pe mine nu ma prea intereseaza, dar in caz ca intereseaza pe cineva ... vad ca echipa Canadei e condusa cu 2-0 de Suedia, parca? Si spuneau ca la sportul asta canadiencele au sansa de medalie... Oricum, fotbalul feminin e foarte popular aici.
caro, vad ca ai scris de Manaudou... m-a impresionat povestea ei, imi imaginez ca a fost disecata pe toate partile dupa aventura italiana... si totusi a avut taria sa ramana in lumina reflectoarelor... chiar daca n-a castigat nimic, ba din contra, dar totusi a fost acolo, a incercat.
In seara asta urmeaza gimnastica feminina, concursul pe echipe, si tocmai ce m-am uitat la un filmulet despre echipa SUA. Marturisesc ca mi-e tare greu sa ma uit la gimnastica feminina si sa nu regret enorm ca nu mai sunt romancele in frunte... de fapt nici nu stiu daca o sa pot sa ma uit la concurs. Dar nu pot decat sa sper ca e o perioada de tranzitie si ca in cativa ani romancele isi vor relua obiceiul de a fi pe podium, constant.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Phelps are medalia nr.4 din 4 posibile! Si un nou record olimpic. Competita nr.5 urmeaza in mai putin de o ora de la nr.4... oare cum de reuseste?
Acum ma uit la gimnastica... am fost atat de prinsa intre americance si chinezoaice, incat am fost tare surprinsa sa vad si o romanca strecurandu-se printre ele in transmisiune... pfiii, ce m-am emotionat, ca m-am trezit vorbind singura: "Tu cine esti papusa?" era Steliana Nistor si am vazut un exercitiu bun la paralele... normal ca pana sa vad si nota deja mi s-a servit o portie de reclame...
Hai sa speram ca merge bine si pentru romance!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Lala_D spune:
Si eu ma uit la gimnastica . Raman la parerea ca nu vom prinde medalie, sper sa ma insel .
O sa va pun clasamentul final.
Dupa prima rotatie Rusia , SUA , China , Australia , Romania .
In a doua rotatie clasamentul se va schimba deoarece Ruisia a ratat cu 2 gimnaste la barna .
Revin cu rotatia a doua : China, SUA, Rusia si Romania.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Nu de pomana barna este denumita puntea suspinelor.
A venit randul chinezoaicelor sa rateze aici , o fata a ratat, a doua pe punctul de a pica a pierdut bonificatii si scaderea notei de plecare .
Prima rusoaica la sol a facut 2 pasi afara din covor = nota mica 13.500
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Donia spune:
Oops, he did it again Phelps are aurul nr. 5 si desigur, recordul nr.5... dar a fost meritul intregii echipe la 4 x 200m liber, au spart vechiul record cu aproape 6 secunde!
Lala, wow, tu esti treaza acum? Romancele apar in transmisiune la voi?
Tocmai ce vazusem ca Romania e acum pe locul 4 dupa Rusia, nu la diferenta foarte mare... dar dupa cum se dau notele in zilele noastre, habar n-am daca e o diferenta recuperabila sau nu.
O chestie care imi place: fair-playul comentatorilor americani. Atat de frumos vorbesc despre chinezoaice... bravo lor!
Lala_D spune:
Da sunt treaza .
Sacramone a cazut si ea la barna, Romania este la sol unde Rusia a avut note micute .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Ale noastre stau bine cu psihicul, pacat ca nu au si executii foarte valoroase de ordin tehnic.
Dar asta e ....nu mai e Belu antrenor si se vede ...rau de tot.
De pomana sunt gimnastele talentate ...
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Dupa rotatia a treia am trecut pe locul 3 inaintea Rusiei
Clasamentul intermediar :
China, SUA, Romania si Rusia
Din pacate noi in rotatia a patra concuram la sarituri unde nu astept note mari. In mod normal Rusia are exercitii mai bune in ultima rotatie.
Dar cine stie , poate azi Doamne Doamne e roman si nu rus la gimnastica.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze