Jocurile Olimpice
Sunt foarte curioasa cum vor fi gimnastele noaste anul acesta. Si la atletism cum va fi situatia. Sincer de cand a plecat Andreea Raducan si alte fete, nu mai stiu pe nimeni din cei care vor participa noi anul acesta! Le doresc succes si abea astept sa inceapa! Sper sa comentam impreuna performantele ! Voi cum asteptati jocurile? Eu am putin emotii!
Raspunsuri
Theiuta spune:
Si eu astept cu nerabdare Jocurile Olimpice si sper din toata inima ca sportivii nostrii sa faca o figura frumoasa si de aceasta data.
La gimnaste, lidera lotului olimpic este Sandra Izbasa...stii, au cistigat Campionatul European.
Le tin pumnii!
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
maru spune:
si eu, de aici
stie cineva care e diferenta de fus orar?
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
sensitive spune:
Daaaaaa Sandra Izbasa!!! Dar din cele de acum 4 ani mai stiti cine o sa fie? Eu nu am urmarit Europenele Cate gimnaste vor fi?
Natasa spune:
China are sase ore inaintea Romaniei, adica majoritatea transmisiunilor vor fi in jurul prinzului la noi. Si eu abia astept olimpiada, pentru mine e o mare sarbatoare un an olimpic.
asi spune:
Si eu astept cu nerabdare JO .
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
miflore spune:
Bafta romanilor!
Si mie-mi plac olimpiadele, in special gimnastica feminina. Tinem pumnii!
Stiu ca si chinezoaicele sunt bune, sa vedem care pe care!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
anangel_lexi spune:
Succes sportivilor romani! Si eu abia astept JO!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
codruta_grg spune:
Si eu abia asteapt sa inceapa Jocurile
off topic: am observat ca multa lume face confuzie intre Olimpiada si Jocurile Olimpice (mai ales cei acreditati sa vorbeasca de asa ceva). Olimpiada e perioada dintre 2 Jocuri Olimpice
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi