Jocurile Olimpice

Raspunsuri - Pagina 50

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu recunosc ca nu prea am timp sa ma uit la Olimpiada, in schimb sint dezamagita de comentariile in care sportivii sint blamati ca "nu au cucerit o medalie". Este foarte greu sa cuceresti o medalie, simpla participare este deja ceva foarte valoros. Sint sportivi care au fost si la alte olimpiade si atunci au luat medalii iar acum nu au mai facut-o, dar asta nu scade nimic din valoarea pe care o au.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Eu cred ca Marian Oprea s-a clasat foarte bine pe locul 5, avand in vedere ca a concurat accidentat. Am aflat de la un apropiat de-al lui ca, din cauza problemelor la genunchi, nu s-a putut antrena pentru JO decat o luna jumatate. Si la Atena, unde a castigat argintul, a concurat cu calcaiul anesteziat. Asa ca merita toate felicitarile noastre, mai ales ca e singurul atlet roman cu o asa performanta.

"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Imi cer scuze, ieri am fost ametita rau, baietii de la canoe nu concureaza astazi, ci maine, 23 august!

Am auzit ca s-au strans banii pentru fetita lui Dragulescu. Pacat ca n-au facut-o mai devreme! Oricum, e bine si acum. Ii doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

http://www.nbcolympics.com/gymnastics/news/newsid=245550.html?_source=rss&cid=
Pe scurt,se investigheaza la nivel oficial varsta chinezoaicelor.Si noi am avut in trecut probleme pe aceasta tema.
Simona,pentru unii sportivi un loc 4-5-6 intr-o finala olimpica este o realizare foarte mare ,dar pentru unii este o mare dezamagire.La noi,echpa de handbal feminin este o dezamagire crunta.Si Nicoleta Grasu la atletism.Si Camelia Potec la inot.Partial si Marian Oprea.
Eu am vazut aseara un reportaj pe Eurosport despre o sportiva americana de 39 ani,fosta campioana olimpica la inot,care a trecut intai pe triatlon apoi pe pentatlon modern.Ea este un erou,chiar daca acum va obtine loc in afara medaliilor.

Mergi la inceput

Uitasem la capitolul dezamagiri de echipajul feminin de 8+1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Mironcic locul 6Dar, trebuie sa recunoastem, a fost o finala foarte tare.

"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"

Mergi la inceput

Uh, chiar ca sunt ametita. Vad ca si la dublu, 1000m avem un echipaj azi.
Poate ca la maine, la500m, Mironcic va avea mai multa bafta. Vad ca la 500m in cursa aceasta avea timpul al treilea. Deci se poate...

Mergi la inceput

Of, baietii au locul 4.

edit: la 500m aveau pozitia a doua. deci sunt sperante pentru maine. sa le tinem pumnii!

Mergi la inceput

Ha! Primul echipaj: "False Start Warning ", asa apare pe site!!!! Asta inseamna ca...????

Mergi la inceput

M-am uitat pe site-ul oficial si au fost si la 250 si la 500 si la 750 pe locul trei ,iar in final au fost depasiti de putin de Ungaria.

Mergi la inceput