Jocurile Olimpice
Raspunsuri - Pagina 31
Ramona J spune:
Pe un forum de gimnastica spunea cineva: "Dos Santos may want to switch to decaf".
The best thing you can do for your children is to love your wife.
elvie spune:
[quote]citat din mesajul lui Donia
Jamaica rules la atletism viteza...
Dupa ce proba 100 m masculin a fost castigata de un jamaican, 100 m feminin a fost castigata de... o jamaicana... iar locul 2, tot Jamaica! Locul 3... ati ghicit, Jamaica
Doina corectez ,Jamaica a castigat aurul la 100 m feminin si argintul unde sau clasat doua jamaicane cu acelasi timp.Bronzul a fost castigat de alcineva.
Absolut perfecta executia Sandrei Isbasa la sol.A meritat aurul din plin.Stau si ma gandesc unde am mai putea castiga ceva medalii de aur.Romania se claseaza pe locul 12 la medalii obtinute pe natiuni.
Hai Romania
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
loryi1974 spune:
Sandra a castigat medalia de aur intr-un moment mai dificil al gimnasticii feminine.Aveam enorma nevoie de aceasta medalie de aur.Felicitari Sandrei si sda nu se retraga!
Marius Oprea s-a calificat in finala probei de triplusalt.El este unul dintre favoritii probei.
Astazi avem din nou o zi plina pentru gimnastica si pe Nicoleta Grasu(oare la a cata olimpiada este?) in finala.
C.Dita-tomescu are 38 de ani si u baiat de 13 ani si nu cred ca se opreste inca.
Ancuta-Maria spune:
Astazi, pe TVR, la ora 13:00 - Gimnastic#259; artistic#259;, Robert St#259;nescu - inele, finala - LIVE
la ora 13:43 - Gimnastic#259; artistic#259;, Steliana Nistor - paralele, finala - LIVE
la ora 14:00, pe TVR2 - Atlestism - - Atletism, Nicoleta Grasu - aruncarea discului , finala - LIVE
la ora 14:29 - - Gimnastic#259; artistic#259;, Marian Dr#259;gulescu, Flavius Koczi - s#259;rituri, finala - LIVE
HAI ROMANIA!
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
helbi spune:
Se pot vedea finalele la gimnastica pe undeva online? Nu-s acasak, asa ca, daca nu exista varianta online, o sa citesc comentariile de aici.
cl spune:
Helbi, cica nu ar fi fost de acord chinezii sa se poata urmari si pe net. Nu stiu cat de adevarat este. Am cautat si chiar nu am gasit nimic .
Lalaaaaaaaaaa, , unde esti? Nu ne spui si noua noutatile, te rog?
Rugamintea e valabila pentru orice persoana care afla orice noutate...
Multumesc frumos .
cl spune:
Uh, am gasit ceva: Robert Stanescu e al treilea, deocamdata, la inele. Dar au fost abia 4 concurenti, mai sunt inca patru. Ii tin pumnii!
loryi1974 spune:
Da ,nu se pot urmari live,am incercat ieri cu un meci de handbal. In acest moment,are loc finala masculina la inele unde romanul Robert Stanescu este in acest moment pe locul 6.Oricum,este o performanta pentru el prezenta in finala.
Urmeaza doua finala importante pentru RO:feminin-paralele cu Steliana Nistor si sarituri-masculin unde vor con cura cu sanse importante Draguklescu si Flavius.
In jurul orei 2 incepe finala la aruncarea discului unde Nicoleta Grasu sta bine,dupa parerea mea.Are primul sau al doilea "season best" deci are un sezon bun.
O finala interesanta este cea de la saritura in klungime-masculin si mai este si finala la 800m feminin.