Jocurile Olimpice

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am vazut inregistrarea cu a doua saritura. A plecat pe rosu. Poate ca mai aflam intre timp. Mi se pare mai plauzibila varianta asta, decit ca n-ar fi stiut regulamentul cu tipul de sarituri. Vad in seara asta ce zic si americanii.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Bravo pentru medaliile de aur, m-a impresionat fata de la maraton!

Bravo Izbasa, stiam eu ca se poate! Noua abia diseara ne da concursul, asa ca adun informatii de pe unde pot.
Ma bucur tare mult pentru Chusovitina, e un fenomen fata asta! Si la individual compus a fost pe locul 9, imediat dupa Izbasa.
Imi pare rau pentru Dragulescu, tin pumnii la sarituri. Aur sa fie!
La a doua saritura Pavlova a plecat inainte sa i se dea verde. Nasol!

Ramoa,cica Anna Pavlova ar fi avut acelasi tip de saritura si de aceea au depunctat-o in asa hal,regulamentul prevede 2 sarituri diferite.Cel putin asa a comentat Alina Alexoiu pt tvr1.

Si eu m-am bucurat foarte mult pt Sandra Izbasa,ce bine a stat la fiecare diagonala,ce gratioasa si ce frumusica e !

Alina

In regulament plecatul pe rosu nu se sanctioneaza cu 0 , mai ales daca avea afisata prima nota.
Problema a fost ca a afisat o saritura cu intoarcere in 180 de grade si ea a executat o intoarcere mai mare , acelasi grad de intoarcere ca la prima saritura.
Nu cred ca a facut-o nestiind ci doar din greseala in timpul zborului s-a rotit mai mult .
Evident ca sunt speculatii si varianta oficiala o vom afla probabil maine.
Chiar sunt curioasa americanii ce spun .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Am cautat pe site-ul NBC. Ei zic c-ar fi din cauza de "green light". Vedem ce zic in timpul transmisiei din seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Comentatorul german a spus ca la a doua saritura, partea a doua a fost identica cu prima saritura si ea trebuia sa prezinte 2 diferite!

Mergi la inceput

Cautind informatii despre Pavlova, am dat de interviul asta al lui Chusovitina. E in engleza, pun totusi link:
http://www.nbcolympics.com/athletes/athlete=801/qa/index.html#this+medal+son

Pe cind ea concura in '92 la Barcelona, unele dintre gimnastele de la Beijing nici nu se nascusera inca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mey io va ramin "datoare"zau asa,de 2 zile n-am avut timp sa ma uit dar la absolut nimic!

Si tocmai astazi cind s-au gindit nemtzii sa de agimnastica la tv!

Felicitari tuturor sportivilor care au luat astazi medalii indiferent de culoarea lor!
Si inca odata felicitari voua ca scrietzi aici pentru de astia "neinformatzi "ca mine!

Pe mine personal aceasta Chusovitina ma inspaiminta,sa nu ma intrebatzi de ce ca nu stiu sa va raspund,adica am eu asa impresia ca nu lasa natura sa-si urmeze cursul firesc!Daca la inceput am fost total de acord cu decizia ei(si chiar am admirat-o foarte mult de ce a fost capabila sa-si salveze copilul)acum nu stiu ce sa zic!Mai ales ca din cite am citi copilul e bine sanatos!Ma intreb eu asa pentru mine,oare cit mai are d gind sa concureze?

Ma duc la nani ca-s super obosita,dar multzumita ca am citi rezumatul zilei de astazi!

Ma intreba una din fetele din De(scuze ca n-am timp sa vad cine )daca a incepu scoala!DAAAAAAA,suntem deja la inceputul ceei de-a treia saptamini!(pentru Andreia,ca n-am momentan timp sa mai scriu si pri alte partzi,mey ne-am procopsit si noi asa pe nepusa masa cu un vocabeltest la engleza si un HÜ la germana)
Scuzatzi de off topic!

Dana

Mergi la inceput

Pai daca poate, de ce sa nu concureze?
Niciodata pina acum n-a fost pe locul 9 la Olimpiada si e prima ei medalie de argint la sarituri (vorbesc despre rezultatele de la Olimpiada). Deci are rezultate mai bune decit a avut vreodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mai fetelor, de ce n-ati zis asa? A fost absolut SUPERBA Sandra Izbasa la sol!!! Totul, prezenta, executia, muzica, fiecare aterizare...
Dar ma bucur ca n-am vazut finala in direct, ca m-ar fi trecut toate transpiratiile... daca nu se mai laudau comentatorii americani... gimnasta fara cap era regina nu-stiu-cui si nu-stiu-cum, cu cel mai bun exercitiu vazut vreodata, campioana la sol fara doar si poate... gimansta dop avea cel mai puternic exercitiu... Nimeni nu lua in considerare ca finala nu se incheiase... si ce minunat s-a incheiat pentru Sandra Izbasa. Felicitari!!!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Jamaica rules la atletism viteza...
Dupa ce proba 100 m masculin a fost castigata de un jamaican, 100 m feminin a fost castigata de... o jamaicana... iar locul 2, tot Jamaica! Locul 3... ati ghicit, Jamaica!
Sunt extraordinari!
Sa nu mai spun ca americanca din proba de 400 m e nascuta tot in Jamaica!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Am vazut inregistrarea cu toate evolutiile. Pe Izbasa o vazusem deja (de zeci de ori!) pe site-ul TVR.
Donia, nu stiu pe ce canal te-ai uitat tu. Eu n-am vazut sa spuna cineva ca n-a meritat Izbasa aurul. Sigur ca americanii au sperat pina-n ultima clipa la aur, nu vad ce altceva ar fi putut sa spuna. Mie chiar mi-a placut c-au fost fair play.
Despre saritura lui Pavlova au spus ca n-a contat pentru ca avea inca semnalul rosu cind a plecat.
Mi-a parut rau pentru Dragulescu, ar fi fost candidat serios la medalie. Am sperante la sarituri!
Edit sa adaug un articol scurt despre intimplarea cu Pavlova:
http://sports.yahoo.com/olympics/beijing/gymnastics/news?slug=ap-gym-pavlovaszero&prov=ap&type=lgns

Mergi la inceput