Jocurile Olimpice

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuzunaki

Fetele,
stie cineva pls cand concureaza baietii la gimnastica(data si ora Rom)?
Lala,
ai programul de we?

In alta ordine de idei,am tot citit de Valentin Preda,baiatul ala care a incurcat ora concursului si declaratiile asa-zisei antrenoare,madam Doina Sava.Cred ca e vina ei,dar nesimtirea cu care spune ca"oricum s-ar fi clasat pe 40" ma scoate pur si simplu din sarite!!!Un antrenor ar trebui sa-si incurajeze pana in panzele albe elevii,nu sa-i desfiinteze mai ales cand vina ii apartineCe mizerie!Daca nu ma insel Sava a mai avut un conflict cu Potec si nu ma mira mahalagismul de care da dovada...

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Zuzu, vezi ca ARD-ul transmite pe WE gimnastica. Uita-te pe teletext, ca n u mai stiu exact la ce ora incep maine (12 sau 13), iar acum se uita Bianca la desene si nu pot sa verific!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Mersi frumos Andreia,o sa verific
Eu am si programele grecesti si ma uit ori acolo ori pe Eurosport (De),de-aia nu prea stiu ce transmit ARD/ZDF.
Seara buna!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

big f..ing sh...t! Potec a pierdut medalia de brons la 800 m freestyle pentru 0.08s de secunda! La ce i-a trebuita sa incerce sa tina ritmul cu Adlington in prima jumatate de cursa!?!?!?! sht..t! sh..t! sh...t!

Acum, pe alt ton: Phelps este F E N O M E N A L! Ce finish la 100m fly! cum i-a zburat de sub nas medalia de aur sirbului (sincer, imi pare rau si de sirb!). Am vazut cursa pe NBC si o aratau dupa cursa pe mama lui Phelps, care se ridicase in picioare si ridicase 2 degete in sus (in sensul de: locul 2) dupa care a vazut rezultatul pe tabela si a facut o fata! antologic momentul! Phelps mai are o cursa maine: 4 x 100 medley.

Si tot maine e si finala de la 8 + 1 rame, unde Romania pleaca de culoarul 4 si Canada de pe culoarul 1 sau 2. Maine am o mare dilema; pentru care sa strig mai tare?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Caro daca strigi pt. Canada jur ca te bat. Mda pacat ca Potec a ratat bronzul.Eu eram sigura ca argintul este al ei dar a ratat si bronzul in cele din urma.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

si aur la 2 rame fara carmaci alcatuit din Georgeta Andronache si Viorica Susanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Zuzu, maine in jur de 12,15 pe ARD incep finalele pe aparate: sarituri si sol. Luni cam la aceeasi ora sunt paralelele si marti birna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Duminica, 17 August
02:30 JO - ATLETISM: Lidia Simon, Constantina Dita, maraton, finala
09:00 JO - HANDBAL: Romānia - Norvegia, Grupa A
12:10 JO - CANOTAJ: 8 plus 1, finala, Burcica, Barabas, Serban, Apachitei, Barascu, Papuc, Andrunache, Ignat, Georgescu

Si programul TVR 1 si 2

17 august, duminica
Tvr 1
2.30 - 5.35 Maraton (f)
5.00 - 6.01 Natatie semif/finale
8.40 - 10.30 Handbal NOR - ROM (studiouri)
10.30 - 13.00 Canotaj (romani 8+1 finala)
13.00 - 16.01 Gimnastica finale pe aparate
14.00 - 17.00 Box (romani sferturi)
14.00 - 18.27 Atletism finale

Tvr 2

9.30 - 11.00 Volei (f) Italia - Brazilia
11.00 - 17.30 Tenis gold match
14.00 - 15.30 Handbal (f) Rusia - Germania
17.00 - 18.30 Volei (f) RUS - SRB
18.30 - 20.00 (inregistrare) Handbal (f) Ungaria - Coreea
(15.45 - 17.15)

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Romania a obtinut, sambata, a doua medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, dupa ce Georgeta Andrunache si Viorica Susanu au castigat proba de dublu rame din cadrul intrecerilor de canotaj. In aceste conditii Romania a ajuns la cota cinci medalii la Beijing, dupa Alina Dumitru la judo, Ana-Maria Branza si Mihai Covaliu la scrima, si echipa feminina de gimnastica.

Echipajul Romaniei a condus cursa mai bine de 1500 m, dupa un inceput mai bun al echipajului german format din Lenka Wech si Maren Derlien.

Venite din pozitia a patra, Andrunache si Susanu au recuperat foarte bine pana la jumatate cursei, dupa care au atacat titlul olimpic la mare lupta cu Yulia Bychyk si Natalia Helakh din Belarus.

In cele din urma pe pozitia secunda a terminat echipajul chinez format din You Wu si Yulan Gao, cu bielorusele Bychyk si Helakh pe pozitia a treia.

Echipajul romanesc era campion olimpic en-titre al probei pe care o castigase si in 2004, la Jocurile Olimpice de la Atena.
Andrunache si Susanu au adus delegatiei Romaniei cea de-a doua medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, dupa titlul olimpic obtinut de judoka Alina Dumitru, in urma cu o saptamana, la categoria 48 kg. Romania mai are inca trei medalii la JO-2008, una de argint (Ana Maria Branza la spada) si doua de bronz (echipa feminina de gimnastica si sabrerul Mihai Covaliu).

Clasamentul final al probei:

1. Romania (Georgeta Andrunache, Viorica Susanu) 7 min 20 sec 80/100

2. China (Wu You, Gao Yulan) 7 min 22 sec 28/100

3. Belarus (Iulia Bicik, Natalia Helah) 7 min 22 sec 91/100

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Michael Phelps a egalat sambata dimineata performanta lui Mark Spitz la Munchen 1972, castigand a saptea medalie de aur la Jocurile Olimpice de Beijing. El a obtinut medalia de aur la proba de 100 de metri fluture fara un record mondial, asa cum ne cam obisnuise pana acum, ci, mai mult, fiind mai mereu in spate.

Michael Phelps se afla pe locul al saptelea la jumatatea probei, aproape un corp in spate, insa a recuperat miraculos pe ultimii 50 de metri.

Finalul acestei probe va fi amintit pentru multa vreme de acum inainte. Mirolad Cavic se afla pe locul 1 la final, insa i-au lipsit cativa milimetri pentru a atinge peretele si a opri cronometrul. Phelps a fost mai rapid si a pus mana pe zidul de sosire cu sutime de secunda in fata.

Timpul sau, 50:58, a insemnat un nou record olimpic.

Phelps a inceput bine proba de 100m fluture. A plecat din blocstarturi cu un timp de reactie de 0,71, insa a ajuns cu 24,04 la 50 de metri, pe locul al saptelea.

Miracolul a venit in ultima jumatate a probei. A terminat ultimii 50 de metri cu 26,54. Cavic reusise prima parte cu 23,42 (a intors pe locul intai, cu 0,09 secunde sub recordul mondial), iar pe cea de-a doua cu 27,17. Timpul lui Phelps a fost cu 0,01 secunde mai rapid.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Anca Heltne a ratat calificarea in finala la aruncarea greutatii

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!