Jocurile Olimpice
Raspunsuri - Pagina 24
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelk Nu cunosc programul sportivilor nostri. Astept cu nerabdare finala la 8+1 fete. Cand va fi? **blonda rau** |
Duminica , 16 august ora locala 17.10
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Natatie :Stafeta masculina de 4x100 m mixt a Romaniei a ratat calificarea in finala
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Cristina Casandra s-a calificat, vineri, in finala alergarii de 3000 m obstacole din cadrul intrecerilor olimpice de atletism, dupa ce s-a clasat pe locul patru in prima serie preliminara.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Adelina Gavrila a ratat calificarea la triplu salt.
Inotatorul roman Dragos Coman nu a reusit sa se califice in finala probei de 1500 m liber
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Tintasul roman Iulian Raicea ocupa locul 9 dupa prima faza a calificarilor la proba de pistol viteza 25 m, din cadrul Jocurilor Olimpice de vara de la Beijing (8-24 august), cu 287 puncte.
Liderul clasamentului este rusul Leonid Ekimov, 291 p. Raicea e despartit doar de 2 puncte de locul 3, ocupat la egalitate de americanul Keith Sanderson si germanul Christian Reitz, cu cate 289 p.
Etapa a doua a calificarilor este programata sambata, Raicea urmand sa intre in concurs la ora 4,40. Finala probei se va desfasura tot sambata, de la ora 10,00.
Raicea este medaliat cu bronz la JO Sydney 2000 si CM de la Barcelona 1998, iar la JO de la Atena 2004 s-a clasat pe 5.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
april spune:
Lala multumim pentru informatii
Esti foarte bine informata. Aproape ca nu mai e necesar sa urmaresc la TV.
Te propun de comentator sportiv la canalul TV DC
loryi1974 spune:
In Romania ora disputarii finalei de 8+1 este 11.Sa le tinem pumnii stransi-stransi.
Rusia a zdrobit Ungaria in cealalta grupa la handbal feminin.Ar fi bine sa batem Norvegia pentru a cadea cu locul patru din cealalta grupa si pentru a evita Coreea de Sud sau Ungaria care se vor bate in meci direct pentru locul doi.Locul doi din grupa noastra de imperecheaza cu locul trei din cealalta grupa,deci pentru un sfert mai usor ar fi bine sa batem Norvegia.Ma tem insa ca si norvegiencele vor acelasi lucru in acest moment.
Noi astazi am jucat cu multe rezerve,de aici scorul mai strans cu Angola.
Meciukl Romania -NOrvegia este duminica la ora Buc 8.40.Daca nu batem treebuie sa urmarim cu atentie meciul Ungaria-Coreea de Sud de la ora 18.30.Va fi un meci dur pentru ca ambele echipe vor sa evite locul doi din grupa noastra.
Tot duminica de ora Buc 13 sunt si finale pe aparate la gimnastica,deci va fi o zi plina.Poate plina si cu medalii...
Un sfarsit de saptamana superb va doresc!
AYUMI spune:
Off...ce rau imi pare de fetele noastre de la gimnastica!M-am saturat ca la majoritatea sporturilor de la aceasta olimpiada sa fie chinezi mereu pe podium!
Dar astept cu sufletul la gura atletismul.Acolo poate reusim cateva rezultate frumoase.La aruncarea ciocanului,cred,reprezentantul Japoniei este jumatate roman.Probabil ca stiti deja;este vorba despre Koji Murofushi.
Lala_D spune:
AYUMI delegatia romana de atletism a plecat la JO cu targett de 1-2 medalii si 5-6 calificari in finale.
Asa ca nu prea vad o avalansa de medalii nici acolo din pacate
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
zuzunaki spune:
Fetele,
stie cineva pls cand concureaza baietii la gimnastica(data si ora Rom)?
Lala,
ai programul de we?
In alta ordine de idei,am tot citit de Valentin Preda,baiatul ala care a incurcat ora concursului si declaratiile asa-zisei antrenoare,madam Doina Sava.Cred ca e vina ei,dar nesimtirea cu care spune ca"oricum s-ar fi clasat pe 40" ma scoate pur si simplu din sarite!!!Un antrenor ar trebui sa-si incurajeze pana in panzele albe elevii,nu sa-i desfiinteze mai ales cand vina ii apartineCe mizerie!Daca nu ma insel Sava a mai avut un conflict cu Potec si nu ma mira mahalagismul de care da dovada...
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!