Jocurile Olimpice

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Michael Phelps s-a mai calificat azi intr-o finala cu al doilea timp,dar nu cred ca va rata aurul.
Eu una m-am saturat de atatea medalii de aur si la masculin si la feminin la gimnastica pentru China.De aceea,le voi tine pumnii stransi sportivilor de alte nationalitati,desigur in primul rand romanilor.
Si o intamplare din categoria "rasu/plansu":Valentin Preda a ratat participarea la preliminariile probei de 200 metri bras deoarece n-a stiut la ce ora este concursul.Mai exact,era la masaj cand a vazut pe ecranul televizorului ca incepe seria sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Michael Phelps s-a mai calificat azi intr-o finala cu al doilea timp,dar nu cred ca va rata aurul.
Eu una m-am saturat de atatea medalii de aur si la masculin si la feminin la gimnastica pentru China.De aceea,le voi tine pumnii stransi sportivilor de alte nationalitati,desigur in primul rand romanilor.
Si o intamplare din categoria "rasu/plansu":Valentin Preda a ratat participarea la preliminariile probei de 200 metri bras deoarece n-a stiut la ce ora este concursul.Mai exact,era la masaj cand a vazut pe ecranul televizorului ca incepe seria sa.

Eu sincer desi evident ca nu am nicio dovada cred ca asta era dopat si de aici "uitatul" . Altfel nu imi pot explica. Cred ca au decis sa nu riste un scandal si au gasit un motiv de 2 lei.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

cand incepe atletismul?

Mergi la inceput

S-ar putea sa fie ceva legat de dopaj.Adica nu stii daca iti incepe concursul la 9.22 sau la 9.44 si tu alegi momentul cel mai indepartat.Orice om normal ar fi ales 9.22 chiar daca mai asteptai un pic.Iar antrenoarea,doina Sava,are totusi muuulta experienta si nu cred ca ar rata inceperea concursului.
Atletismul incepe maine cu heptatlonul si calificari diverse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui april

cand incepe atletismul?

Maine, 15 august .
http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/Schedule/AT.shtml

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Camelia Potec s-a calificat in finala la 800 m liber cu al doilea timp.Printre adversare:Adlington,deja campioana olimpica la Beijing.Nu stiu precis ce s-a intamplat cu Pellegrini,a fost descalificata?Finala este sambata cred in zori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Buna dimineatza!

Io-s pe fuga,cu-n picior in prag inca,dar zic hai sa intru pe aici la raport!

Lala cred ca astazi doarme mai tirziu ca nu e nimic de comentat asa palpitant pentru noi,la gimnastica masculina individual compus,suntem undeva pe la coada clasamentului!(atzi vazut fatza lui Hambücher,reprezentantul Germania,cind s-a afisat nota la bara parca)

Vreau si eu sa vad poze cu gimnastele aste de zicetzi voi,eu nu le stiu pe nici una-Likin asta am zis ca-i chinezoaica,pina m-am lamurit-tot de la voi ,cum sta treaba!

Mey da Bela KarolY care dupa calculele mele are o virsta,mai antreneaza si acum?
Adevarul ca dupa parerea mea,el a adus gimnastica americana acolo unde e astazi!

Mai voiam sa zic ceva dar am uitat,poae pina dupa amiaza imi amintesc!

Dana

Mi=a parut rau de Hambucher, putea s-o incurce rau la cazatura aia.

Fetele vor fi astazi (dimineata la voi?!) la individual compus.

Bela nu mai antreneaza, dar lotul se intilneste la sala lui de gimnastica. Marta este coordonatorul echipei.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Da,dimineata devreme 6-max.8 ,probabil ca o sa prind partea a doua inainte de a pleca de acasa ca parca la 6 nu m-as scula.Sau cine stie........
Orice,numa chinezoaica nu vreau sa vad pe primul loc.Incep sa am sinofobie.
S-ar putea sa faca ceva audienta in RO pentru ca lumea se scoala mai devreme din cauza caniculei.
La tine e diseara concursul?Presupun bine ca acum este dimineata?

Mergi la inceput

Am citit si eu tot topicul,in sfarsit.Zilele trecute eram chiar dezamagita ca nu a deschis nimeni un topic despre un eveniment atat de important,pe langa clasicele subiecte despre cum ajungi din Berceni in Rahova sau ce-au mai facut analistii de la Antena 3 si am deschis eu unul la "Discutii Generale".Care a fost inchis rapid,dar am aflat o informatie pretioasa:exista un topic despre JO.
Din "facaturile"chinezilor,m-a dezamagit mult inlocuirea fetitei care a cantat in realitate melodia cu una"frumoasa",care sa dea bine.Mie mi-a placut uratica cea talentata aratata acum prin ziare.Si o mare bila neagra pentru organizatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Da, la mine e dimineata si vad concursul in seara asta. Mi-am cumparat floricele, ma ajuta la nervi!
Mi-as fi dorit sa cistige o romanca, dar cred ca trebuie sa rateze serios citeva alte gimnaste ca sa se intimple asa ceva.
Pe forumurile de gimnastica de pe aici, cunoscatorii spun ca daca toate gimnastele executa bine exercitiile, Liukin are prima sansa. Parerea generala e ca Liukin si Johnson sint favorite.
E drept ca la o singura eroare lucrurile se schimba rapid. Cu numai patru aparate, nu prea ai timp sa recuperezi.
In general Johnson rezista mai bine la situatii de stres decit Liukin. Tineretea, bat-o vina!
Mie imi plac si chinezoaicele, chiar ca sint cu mult mai bune decit in alte rinduri. Pe linga Hexin, uitai sa zic de Deng Linlin sau cum o cheama, i-au reusit niste exercitii foarte bune. Yi Lin (care are probabil cea mai buna sansa dintre chinezoaice la individual compus) are o forma foarte frumoasa si exercitii grele.
Ce mai, abia astept sa inceapa concursul!
De acord ca subiectul asta ar fi meritat sa fie la generale. E jenant ca l-au ascuns pe motiv ca-i sport. Bleah! Mai bine ma abtin...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput