Jocurile Olimpice

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Lasa, Ramona, ca e bine ca la generale troneaza un subiect pe tema "Olimpiada la shopping". Ala da, merita prima pagina.

In alta ordine de idei sper sa ma pot scula miine de la 5 sa vad finala lui Potec si apoi gimnastica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Mda si eu m-am ofticat cand l-am vazut pe ala cu shoppingul asta da interes general ...

Azi piciul meu a fost defazat, mi-a dat scularea la ora 04.00 pentru papa drept pentru care m-am culcat la loc
Sper ca maine dimineata sa revina la ora lui obisnuita 05,00 sa vad finala apoi in liniste

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

, asta-i tot ce pot sa spun...

Lala, vad ca ai copil tare matinal. Asa a fost si Alexandru, dar Anuta doarme si doarme...

Ati vazut faza cu "suedezul" (ca n-are nume suedez) de la lupte? Medaliatul cu bronz care a dat cu medalia de pamint? N-am apucat sa caut mai multe detalii, doar ce am vazut pe Yahoo.

Romania era in mai multe concursuri astazi, sint ceva rezultate?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Aiurea Ramona, rade un bibe cu lapte pe jumatate adormit si apoi se culca la loc ce-i pasa lui ca lui maica-sa ii fuge somnul de tot .

N-am vazut faza cu luptatorul , poate o prind pe eurosport.
Hai ca ma uit un pic sa vad daca au facut pe undeva vre-un rezumat cu romanii de azi .
Daca il gasesc il postez.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

- Romania a invins Polonia la tenis de masa
Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a invins Polonia cu scorul de 3-2 in cel de-al doilea meci disputat joi in grupa C, la Jocurile Olimpice de la Beijing, dupa ce in prima partida, jucata in cursul diminetii, fusese intrecuta cu 3-0 de Hong Kong.

Deci avem 2 victorii si o infrangere.

-Judoka Daniel Brata , invins in recalificari la categoria 100 kg

-Box :
Ionut Gheorghe, invins in optimile categoriei 64 kg
Pugilistul roman Ionut Gheorghe a ratat calificarea in sferturile turneului olimpic de box, categoria 64 kg, fiind intrecut cu 8-4 (2-1, 2-1, 3-1, 1-1) de iranianul Morteza Sepahvandi.

- [tir] : Lucia Mihalache rateaza finala

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Programul complet al sportivilor romani in ziua de 15 august:

04:00 - Tenis de masa: Echipa feminina a Romaniei (turneul pentru medaliile de bronz)
04:00 - Tir: Ioan Toman (skeet - preliminarii)
05:19 - Natatie: Razvan Florea (200 m spate - finala)
06:15 - Gimnastica artistica: Sandra Izbasa, Steliana Nistor (individual compus - finala)
06:42 - Atletism: Mihaela Neacsu (800 metri - serii)
08:00 - Tir: Iulian Raicea (pistol viteza 25 metri - preliminarii)
10:45 - Box: Georgian Popescu - Francisco Javier Vargas (optimi)
10:45 - Handbal: Romania - Angola (partida din grupa C)
14:16 - Natatie: Dragos Coman (1.500 m - preliminarii)
15:25 - Atletism: Cristina Casandra (3.000 metri obstacole - calificari)
15:37 - Atletism: Ancuta Bobocel (3.000 metri obstacole - calificari)
15:44 - Natatie: Stafeta masculina de 4x100 m mixt - (preliminarii)
16:20 - Atletism: Nicoleta Grasu (aruncarea discului - calificari)
16:40 - Atletism: Adelina Gavrila (triplusalt - calificari).

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

N-a fost o zi prea buna, poate la atletism sint sanse mai bune?! Chiar nu mai stiu ce atleti sint in Romania.
Mi se pare ca nu numai gimnastica a avut de suferit, nu erau mai multe medalii la alte olimpiade?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ba erau mai multe medalii, dar toate sporturile duc lipsa de copii pe care sa-i formeze si sa fie apoi selectati pentru performanta. E normal ca atunci cind ai de ales intre zeci de mii de copii ajungi la performanta, daca ai de ales dintre citiva, faci ce poti. Cum naiba sa nu cistige tari precum China, Rusia, SUA la cit amar de populatie au? Am vazut un documentar cu gimnastele din China si lupta care s-a dat pentru prinderea echipei olimpice a fost extrem de dura. SUte de gimnaste participau la selectii pentru fiecare regiune si pina la urma au ales 7-8...La noi nu cred ca s-a batut nimeni, numele fetelor care au participat se stiau de mult, altele nu aveau de unde sa inventeze.

Mergi la inceput

Nu spuneam comparativ cu alte tari, ci tot cu sportivii romani - dar din alte vremuri.
Adica ma intrebam daca se face ceva sa se incurajeze activitatile sportive la copii. Ca asta era o chestie foarte buna.
In US e multa populatie, dar e scump sa trimiti copiii la sport. De aia or fi si multi obezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Uite asta discutam si eu cu sotul aseara... mai precis ne minunam cum de americanii sunt cam mereu in frunte la sporturi. Si am tras concluzia ca: unu, au o baza mare de selectie, doi, au burse pentru sport, sponsorizari, apoi au logistica plus cercetare si nu in ultimul rand, au spirtul ala de invingatori... pe care cred ca il mananca pe paine din frageda pruncie
De aia cred ca ma impresioneaza mult si cei care vin din tari mici sau mai sarace... unii cred ca fac ceea ce fac din pura pasiune, cum era acum cativa ani o inotatoare olimpica, romanca, tanara, care spunea ca in oras la ei nici macar nu aveau piscina... si cate orase din astea nu sunt in Romania... si apoi mai poti sa te miri ca ii numeri pe inotatori pe degete?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput