Jocurile Olimpice
Raspunsuri - Pagina 11
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april Imi explica si mie cineva ce inseamna punctajul la gimnastica, ca nu inteleg nimic. Eram obisnuita cu note. Cat e 10? cat inseamna 16.000>? |
Codul de punctaj s-a schimbat in urma cu 2 ani . Acum sunt de fapt 2 comisii de arbitraj , brigada A care stabileste nota de plecare ( valoarea tehnica a exercitiului ce poate fi de la 7.7 in jos ) si brigada B ce noteaza executia cu note de la 0.0 la 10. Cele 2 note obtinute astfel se aduna si apar notele finale.
Ca sa iti faci o idee :
- o nota de 14.00 e mica ( gen 8 si ceva pe vremea lui Raducanu )
- o nota peste 15.00 este acceptabila ( gen 9.200 )
- o nota de 16.00 si peste este super ( vechiul 9.900 - 10 )
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Programul :
- orele de difuzare pe TVR 1 :
14 august, joi - 6.00 - 8.30 Gimnastica individual masc finala
15 august, vineri-6.15 - 7.54 Gimnastica finala individual (f)
17 august, duminica-13.00 - 16.01 Gimnastica finale pe aparate
18 august, luni-13.00 - 15.00 Gimnastica finale pe aparate
19 august, marti -13.00 - 15.00 Gimnastica finale pe aparate
PS - acum pe TVR1 este in reluare finala
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D Programul : - orele de difuzare pe TVR 1 : 14 august, joi - 6.00 - 8.30 Gimnastica individual masc finala 15 august, vineri-6.15 - 7.54 Gimnastica finala individual (f) 17 august, duminica-13.00 - 16.01 Gimnastica finale pe aparate 18 august, luni-13.00 - 15.00 Gimnastica finale pe aparate 19 august, marti -13.00 - 15.00 Gimnastica finale pe aparate PS - acum pe TVR1 este in reluare finala O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Lala,multumesc si eu.Eu locuiesc in Germania deci calculez si cu o ora mai devreme .Eu cred ca ma scol,abia ajtept!
Alina
Lala_D spune:
Uite pentru cine doreste programul, rezultatele oficiale, date despre echipe etc si mai ales REZULTATE LIVE in timpul executiilor asta e site-ul oficial :
http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/Schedule/GA.shtml
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Acum se disputa finala la scrima cu Ana Branza luptand pentru aur.
Edit : avem argint ! Felicitari pentru cel mai bun rezultat al ei . Bravo Ana
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
andacos spune:
Lala,eu personal itzi multzumesc pentru tot ceea ce faci tu aici!
Da am luat argintul la scrima,iar Germania isi adauga cea de-a doua medalie de aur in palmaresul zilei de astazi!
Dupa cele 4 medalii de aur de ieri(una la canoe-slalom,una la judo din pacate nu stiu la ce categorie,una la reiten cu echipa si una la calarie individual)nemtzii au denumit ziua de ieri"Goldener Dienstag"(Martzea de aur).
In istoria sportului german,doar in 1972 la jO din Müenchen,inaintea atentatelor,nemtzii au cistigat 3 medalii de aur intr-un interval de o ora!
Cu cele 2 medalii de aur de astazi(ambele la scrima)Germania este momentan posesoarea a 6 medalii de aur!N-am avut tim sa vad pe ce loc se afla in clasamentul natziunilor si nici Romania nu stiu momentan unde se afla!
Dana
andacos spune:
Am uitat sa spun ca performatzele lui Michael Phelps incep sa puna expertzii nemtzi in priza(acum bine e foarte adevarat ca innotul german a fost la aceasta olimpiada total pe dinafara)si sub semnul intrebarii!
Nu s-a spus clar ca ar fi un caz de dopping dar-(multa lume sportiva afirma ca innotul a intrat intr-o alta etapa de evolutzie),nici costumul cu care evolueaza atit el cit si echipa americana nu ar fi singurele atuuri la doborirea atitor recorduri mondiale!
Sunt curioasa ce spune presa de pe celalalt continent?(referitor la un eventual caz de dopping a "omului amfibie")
Dana
josefine spune:
Lala, acum am priceput si eu punctajul!
Cautasem pe internet acum ceva vreme, dar nu gasisem nimic relevant.
loryi1974 spune:
Germania e pe 4 cu acelasi numar de medalii de aur ca South Korea,dar mult mai putine de argint ,iar Romania pe 16.