Jocurile Olimpice
Raspunsuri - Pagina 12
caro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Am uitat sa spun ca performatzele lui Michael Phelps incep sa puna expertzii nemtzi in priza(acum bine e foarte adevarat ca innotul german a fost la aceasta olimpiada total pe dinafara)si sub semnul intrebarii! Nu s-a spus clar ca ar fi un caz de dopping dar-(multa lume sportiva afirma ca innotul a intrat intr-o alta etapa de evolutzie),nici costumul cu care evolueaza atit el cit si echipa americana nu ar fi singurele atuuri la doborirea atitor recorduri mondiale! Sunt curioasa ce spune presa de pe celalalt continent?(referitor la un eventual caz de dopping a "omului amfibie") Dana |
sorry, sunt cumva strugurii acrii? si de Thorpe au zis ca s-a dopat, da' na, n-au putut sa dovedeasca, in consecinta cei care au lansat zvonul asta s-au ales cu un proces de defaimare. Expertii germani ar putea sa spuna ca avatajul adus de LAZR apare numai dupa o anumita viteza. Si oricum LAZR-ul l-a purtat Phelps numai la freestyle. Ce nu mia spun expertii germani este cum se antreneaza americanii la innot si cati bani sunt bagati in fundul lor si ce tehnologie este folosita pentru a-i ajuta la imbunatatirea performantei. Si ce nu mai spun expertii nemti e ca Phelps este un fenomen si prin altceva: daca unui om normal ii ia 6-8 ore sa curete organismul de acidul lactic secretat int impul efortului si care duce la aparitia senzatiei de durere si oboseala, organismul lui Phelps "flush out" acidul lactic in mai putin de 3 ore.
Oricum innotul a intrat int-o alta etapa de evolutie. Tineti-va bine, cand o ajunge fiu-meu campion olimpic la innot, atunci sa vedeti performanta!
Lala_D spune:
citat din mesajul lui josefine Lala, acum am priceput si eu punctajul! Cautasem pe internet acum ceva vreme, dar nu gasisem nimic relevant. |
Iti dai seama ca ce am explicat eu mai sus e o versiune super simplista dar e mai usor sa evaluezi notele cand ai ceva repere din punctajul vechi .
Ma bucur ca v-a fost de ajutor
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
andacos spune:
Aici s-a vrut a fi un quote la mesajul Carei!
Pai exact aici e "problema"ca si nemtzii aloca mult timp pregatirilor au si tehnica avansata etc,si totusi s-au blamat la aceste Jo!
Mey io ii urez de pe acum fiului tau mult,mult succes,iar tzie ca mama de innotator itzi urez(asta tzinind cont de cum arata sportivii)sa ai parte de liniste!
A propos de M.Pheps,cica s-ar fi saturat de cite sms-uri primeste de la diferite persoane,printre care si ceva de genul"m-am saturat sa-tzi vad mutra pocita in fiecare ziar dimineatza"!
Dana
Ramona J spune:
Eu zic "bravo Phelps"!
M-am uitat peste rezultatele de la gimnastica. Doar Johnson si Nistor au avut exercitii la toate aparatele in finala pe echipe. Nistor e cu aproape doua puncte in urma lui Johnson, sansele la aur sint aproape nule.
Liukin a avut 14.550 mai putin decit Johnson, n-a evoluat la sarituri. In prima seara a avut 15.100 la sarituri, deci sint sanse sa cistige.
Cheng Fei e la distanta de 15.025, fara paralele. Habar n-am ce scor ar putea sa obtina, n-a concurat nici in prima zi.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
andacos spune:
Aaaa pai si eu personal am tot respectul pentru el,asa ceva mai rar!
Cele spuse mai sus sunt spuse de nemtzisi nu de mine personal!
Asta ca nu cumva sa se creada ca-s si eu nemtzoaica!
La festivitatea de premiere a gimnastelor(eu una am vazut intr-u "telegrama olimpica"e drept),nici macar o imagine completa cu podiumul nu au arata,asa ca nici macar asa nu am putut vedea echipa noastra!
Dana
Lala_D spune:
Eu vreau sa castige Johnson
Imi e tare draga, e asa vesela si tonica
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ramona J spune:
Mie nu-mi place stilul asta de gimnasta dop. Sper sa cistige Liukin.
Am si motive personale, am inscris-o pe fiica-mea la clubul lor de gimnastica.
Lala_D spune:
citat din mesajul lui Ramona J Mie nu-mi place stilul asta de gimnasta dop. Sper sa cistige Liukin. Am si motive personale, am inscris-o pe fiica-mea la clubul lor de gimnastica. The best thing you can do for your children is to love your wife. |
Da e o diferenta de 15 cm in inaltimea celor doua.
Nu pot spune ca nu imi place si Nastia , este o gimnasta foarte frumoasa, fina imi aduce insa aminte prea mult de Horkina , pe care o admiram fizic dar fata de care am inca foarte multe resentimente datorate nervilor acumulati ca fan in concursuri
Doamne ....si nu se mai retragea odata
Bafta multa fetitei tale la gimnastica. Cine stie poate peste 8 ani vom comenta performantele ei
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ramona J spune:
Mai degraba peste vreo 16! Nu stiu, gimnastica e un sport prea dur. Deocamdata-i mica, are prea multa energie si mai bine sa sara la ei acolo, decit tot de pe canapelele mele.
Da, stiu ce zici cu Khorkina. Daca era in echipa noastra mi-ar fi placut mai mult, asa m-a umplut si pe mine de nervi.
Asa-i, numai ale noastre sint frumoase si pricepute. Rusoaicele au moaca enervanta, americancele sint prea barosane, chinezoaicele au sol cu coregrafie inepta. Mai continui?
Ramona J spune:
Mie de la americance imi place si Bridget Sloan. Abia s-au hotarit s-o ia la olimpiada, dar eu zic ca s-a comportat foarte bine si are o linie frumoasa. Asata legat de faptul ca gimnastele americance sint atit de barosane, Sloan chiar e construita frumos.
Daca era desteapta Marta o punea pe ea, ca a mers bine si in prima zi de concurs. Sacramone a ezitat si atunci, e clar ca nu rezista bine la presiunea concursului.
Se vorbea mai devreme despre finala la birna, ma gindeam ca la birna poate fac o substitutie si o pun tot pe Izbasa, daca are sanse mai mari la medalie. N-ar fi nici prima nici ultima oara cind se intimpla asa ceva.