Sezatoarea canadiana (98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ktrinel, si mie

Lorelaim, Christine este asa cum bine spui. Cu spalatul la mana fac haz de necaz, sotul merge astazi la locul cu pricina si sper sa vina cu vesti bune ca altfel... oricum eu am spalat la mana cand am ajuns aici pana sa raman insarcinata si nu este o exper la care imi doresc sa ma intorc plus ca n-as avea energie si timp si nici chef. Va doresc sa "prindeti" cel mai bun contract si sa ajungeti acolo unde va fi cel mai bine ptr voi.

Nelia si Musetto stiu ca fara miscare nu se intampla nimic, insa eu n-am timp, din pacate. Poate ar trebui sa-mi revizuiesc lista de prioritati, insa toate sunt importante si de facut si uite asa timp pentru mine zero pana la pensie

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

mersi fetelor! eu n-am ajuns nicaieri, o tin cu painkillers pentru ca...parca e un virtej; sotul meu are santiere, nu-l prea vad pe acasa, la job e o nebunie, copilului nu-i place deloc la camps de jour...

trece...

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Of! In loc de buna-dimineata, dati-mi o palma! Ba, mai rau, puteti si sa ma , ca merit. A cazut Lisandru de pe pat! Mi-e atit de ciuda! Si doar am zis ca va cadea, pentru ca merge bine in patru labe si pleaca... Mie nu mi-au cazut copiii si sint speriata de aceste cazaturi. De la o luna jumatate-doua, nu-i i-am lasat singuri pe masuta, pat, ca stiu ce se poate intimpla... Dar uite ca acum s-a intimplat. Eu dorm cu ei in dormitorul mare, bebe in patut pina pe la 6, il iau linga mine, ii dau sa suga si mai dormim toti pina pe la 8... Dar Lisandru s-a trezit, nu l-am simtit, nu l-am auzit (de obicei aud tot de ce e legat de copii) si buf! M-am speriat, nu a plins prea mult, nu vad nici un cucui, l-am controlat peste tot, nu stiu daca a cazut in cap sau altfel, dar banuiesc ca da, pentru ca el merge in patru labe pina ajunge la marginea patului... Patul nu e inalt, de vreo 40 cm cel mult, dar chiar si asa, tot putea sa se loveasca. Acum a adormit, dar tot ma duc sa-l verific... credeti ca are ceva? Am citit acum pe net care sint semnele care trebuie urmarite in caz de ceva... sper sa nu fie nimic! Imi vine sa ma bat!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

of, Nelia, pai fara cazatura din pat nu se face baiat mare! Am senzatia ca e ceva"obligatoriu". Si Andrei a cazut..(mai, asta clar ca imi explica mie multe)
sper sa fie totul ok, urmareste-l daca e mai apatic, cu momente de pierdere de constiinta..atunci fuga la spital, dar nu cred sa fie cazul...

Ana, fuga la doctor, nu inteleg ce mai astepti?
Lorelaim, bine ai revenit in forta, imi era dor de tine

Donia, suntem deschisi la propuneri!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Nelia, nici eu nu cred ca are nimic, si Matei o cazut cand era bb si eu panicata am fugit cu el la pediatra, care mi-a zis ca e semn bun daca plange cand cade, si sa il urmaresc sa nu vomite, sa nu fie moale, sa respire greu. Nu iti mai fa atatea pb, de cate ori o sa mai cada de acum incolo pana se face mare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Nelialinisteste-te ca nu mai e asa mic si sensibil. Si Marc a cazut.... Stiu ca senzatia initiala e groaznica.
Dar apoi asa ne-am obisnuit cu cazaturile lui si cu loviturile la cap... Unul din primele cuvinte pe care le-a spus a fost capul...Ca de cate ori tipasem la el sa fie atent la cap..... L-a invatat si el.
Oricum , bine ai venit in lumea copiilasilor plimbareti. S-a terminat linistea ta.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Multumesc, dar mai bine m-ati certa! Nu are nimic, l-am urmarit, de dimineata de la 7 stau cu inima strins, nu s-a lovit, ca plins putin, dar acum vad ca e un pic lovit sub nasuc, un pic de tot, de aia nu am observat. Cred ca a pus minutele, dar in cadere a atins marginea de lemn a patului. Ca la cap nu am vazut nici un pic rosu, daca se lovea, se inrosea macar. Si apoi daca se lovea tare, plingea mai mult, dar asa, l-am ridicat si cum l-am pus linga mine pe pat, iar o lua spre margine in patru labe. Stiti ce viteza are...

Eu sint cu gradinita astazi...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Dana, cica din ’37 n-a mai fost asa vara ploioasa.

Cand va vad cum va omorati cu caruturile incep sa ma simt macar mama demodata, daca nu denaturata. Eu am avut unul singur absolut simplu pt amandoi baietii (e adevarat ca acum arata jalnic – mie si jena sa-l dau cuiva de pomana sa nu jignesc pe cineva, dar merge si e functional) si din primavara am renuntat la el si acum folosesc doar carutul umbrela (am doua de fapt, unul mai vechi si unul mai nou), dar amandoua sunt de-alea de douj’ de dolari. Cand ma uit ce sume sunt la caruturi si pe mine ma apuca jalea. Io nu m-am indurat ca cumpar unul nou la adrian. De fapt nici nu prea stiu mititelu lce i-am luat nou (ma refer din cele mai mari, totul am folosit de la alex). Singura chestie ce i-am luat-o a fost un play pan din ala ca sa-l stimuleze sa stea in picioruse, restul a venit pe firu lapei de sus in jos.
Ce mi-e intr-adevar de mare folos e carutza aia de mers in parc pe care n-am dat mai mult de 75$.

Nelia, ia vezi tu ce orez papi tu la cura de slabire. Ia din cel brun. Orezul obisnuit, nu e indicat in cure, ca sa reproduc expresia dr. noastre de fam. e ca si cand mananci zahar cu lingurita (ma rog, e exagerat spus).

Nelia, relax, n-a patit nimic copilu’. Plansul este reactia care trebuie sa-ti fi dat cel mai mult de gandire daca ar fi fost ceva grav, in sensul ca un copil care se loveste rau plange rau. Unii plang rau si din cauza de cazatura + sperietura (desi nu s-au lovit tare), dar, daca lisandru n-a vociferat prea tare, e clar ca n-a patit nimic. Sigur in urmatoarele 5 minute el a si uitat. Asta e beleaua cu bebelusii care cad: capul e f greu in comparatie cu restul corpului si de cele mai multe ori prichindeii astia umblatori aterizeaza in cap cand cad, dar la 40 de cm abia de a experimentat si el o busitura acolo, nu-ti face griji.
Oricum ar trebui sa vomite si sa aiba probleme cu echilibrul, vederea in caz ca ar fi ceva de mers la dr., altfel o sa vezi ca pustiul tau e bine-mersi (dau scris).
La noi ambii baiet iau cazut, nu o data ci de mai multe ori, n-am stat niciodata sa numar. Parca adrian mai mult ca alex. Dar e adevarat ca la parter noi avem mocheta cu puful mare, iar canapelele sunt joase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

adica try, sushi-ul meu de la pranz, de ala California ingrasa?

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Try, cu carutul este asa atit timp cit folosesti si masina si nu mergi distante mari pe jos, dar eu nu folosesc nici masina si bat tot Montrealul pe jos. Am si eu carut umbrela, sport, din ala ieftin, pentru Tudora, cind ieseam toti, bebe mic in carut si Tudora sus pe carut sau in cel sport, care nu e bun la drum lung (Octav merge si mai mult pe jos, daca nu e cu masina, el merge numai pe jos, nu ia nici un mijloc de transport, si de la servici vine pe jos citeodata). Bebe e prea mic pentru cel sport, l-am pus si nu-mi place cum sta, mi-e teama pentru spatele lui... plus ca e exclus sa alerg cu ala, ca ii face capul mai rau ca girofarul... Deci carutul e important pentru mine, in schimb eu nu am avut nimic altceva la copii (am mai primit cite ceva, dar nu prea au stat in ele, asa, citeva saptamini cel mult). Si cind trec prin magazine si ma uit la ele, nici nu stiu pentru ce sint, zici ca sint avioane frate... Cind cautam carut, ma uitam la tot felul de scaune, de printi, nu de bebelusi, mi-ar fi placut sa am si eu macar acum pentru Lisandru, dar costa cam cit toata mincarea mea pe o luna... Asa ca, tot in asta demodat de acasa va minca si el, ca si surorile lui. Chiar ar trebui sa-l scot si sa-l spal, ca nu mai sta in scoica sa-l hranesc, ca se invirte si se suceste...

Si daca tot am ajuns la Lisandru, hai sa va mai spun despre el: a prins motoras la fundulet flacaul meu, se razbuna pentru lunile in care m-a lasat sa traiesc linistita. Nu mai vrea sa stea nicaieri, decit pe jos. Nici in brate macar, cind il iau se burica, se zvircoleste si scinceste pina il pun pe jos... Asa ca, trebuie sa ma scol de dimineata, inaintea lui eventual sau seara si sa sterg bine pe jos in salon, bucatarie si hol... ca abia face ochi si plinge sa-l pun pe jos la patrulat... M-a distrat astazi ca incerca sa coboare din patut, un sfert de ora l-am urmarit, fara sa stie el... isi baga printre gratii cind un picior, cind o minuta, cind amindoua picioarele, cind pe spate, cind pe burta... doar-doar o putea trece de ele... Cind a vazut ca nu merge, a inceput sa ia jucarioarele din patut si sa le arunce una cite una jos (e prima data cind face asta). A inceput sa gindeasca creierasul, baietelul stia tare bine ce face, se intorcea, mai cauta o jucarie venea cu ea linga gratii, baga minuta, ii dadea drumul si incerca sa se uite unde a cazut. Cind a terminat jucariile, a inceput sa plinga.

Orez - Eu imi iau orez din ala integral, organic sau chiar negru, din ala salbatic si le amestec. Noi mincam mult orez si luam ce gasim mai bun si mai natural. Dar nu maninc orez ca sa slabesc, ci pentru ca imi place, iar in ziua respectiva asta am gatit, numai ca nu am mincat si carnea, doar cu salata, ca mi-am adus aminte de Montignac.

Maru, eu fac sushi des acasa si cumpar toate ingredientele, mai putin pestele de la un magazin japonez (orez cu boaba rotunda special pentru sushi, sos se soya, inca un sos imi scapa numele acum, ghimbir, foi de alge, plus otetul acela special, dulce-acrisor, care se pune in orez). Si ies super si mult mai ieftin, fac cite 10 rulouri se sushi... m-ar aduce in sapa de lemn daca le-as cumpara! Yamiam!

Mergi la inceput