Sezatoarea canadiana (98)
Raspunsuri - Pagina 13
columbiana spune:
hop-stop nu amesteca crima cu parintii care lucreaza: sau in ochii tai sunt in aceeasi oala?????? here we go again, Nelia!
am asteptat sa vad daca stii sa spui o data in viata- sincer- " da, am gresit sau da / am generalizat/ da, ma ia gura pe dinainte si ma uit doar in ograda celorlalti, dar cum nu stiu ce e acolo imi dau cu parerea despre ceilalti" si nu sa-ti intorci si reformulezi fiecare fraza pe care-o spui, sa o explici si justifici si rescrii pina iese alba ca zapada din cenusiul care a fost initial!
dar vad ca am asteptat degeaba, din ce ai inceput sa scrii mai sus;
iar cum ma ameninti mai sus ca vei reveni cind vei incepe sa lucrezi... nu am nici o speranta!
nu inteleg insa chestia cu fursuecurile, care imi aduce in schimb aminte de alta teorie a ta despre fursecuri pe sezatoare; daca crezi ca merge patentul si acuma, wrong Nelia! eu nu plec de aici
http://www.floriinro.ro/
columbiana spune:
quote:
citat din mesajul lui nelia
Ana, dar tu de ce ai continuat? De ce nu ai lasat totul asa cum a fost? Nu vreau sa separ sezatoarea in doua, chiar nu vreau asta, oricum dreptatea e de partea ta. Poate peste ani, cind se va ajunge si la ceea ce sustin eu, poate ca atunci voi avea si eu partea mea de dreptate. Ce pot eu sa mai spun, in fata argumentelor tale?
Si da, sint verticala si nu ma ascund dupa fetele de la sezatoare (pe asta de unde ai mai scos-o?) Dar ce vrei, daca nu pot sa accept ca nu a fost crima care se ascunde dupa religie!?! Sa spuna altfel, numai ca sa-ti fiu tie sau altora pe plac? Crima e crima si trebuie sa fie pedepsita, nu exista toleranta (mai ales pe motive religioase) pentru asa ceva! Nici o credinta sau religie din lume nu-ti poate cere sa-ti lasi proprii copii sa moara!
Ma tin de cuvint de data asta si ma intorc la fursecurile mele... Multumita!?!
www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/18:19:47" target="_blank">CORNELIA, mami de www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:56" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:45" target="_blank">LISANDRU
TE rog frumos sa-mi raspunzi la asta!
Cum iti permiti sa spui ca mi-ai face mie pe plac aprobind o crima, Nelia????? asta ai inteles tu din ce am scris eu aici sau dincolo? am spus eu acolo ca aprob crima, sau ca nu s-a ascuns in spatele religiei?
mie mi-ar fi rusine, sincer! si cu asta chiar mi s-a facut scirba de discutia asta!cred ca chiar nu mai e loc de discutie intre noi doua
Pucku spune:
haide-ti lamuriti-ma si pe mine ce are terapia cu statul acasa?
terapia pt ce?
eu punandu-ma in locul lui nelia probabil ca si eu as sta acasa la 3 copii si as studia, mai cunosc familii....eu ma gandesc ca numai la unul cat am lipsit de la servici, pai daca as avea 3.....as sta mai mult acasa decat la servici....
numai ca mi-emi place mai mult la servici si stau rar acasa acum si mai mult pt mine, daca-s probleme cu gaza il combin pe tati sa stea acasa
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Simonna spune:
Oh, my God! (Va uitati la Friends? :)
Ca la prinz era pace si liniste... Una bucata sugestie: nu pleaca nimeni de pe forum, dati-mi mie un telefon si-mi ziceti ce-aveti de zis, eu va zic ce nu scriu aici, c-ati zis sa nu ne bagam in discutia voastra...
Dupa cum bine stiti pina la urma tot o sa-si dea careva cu parerea si pe urma altcineva si ne invirtim de ne ametim si ne certam degeaba.
Deodorantul se numeste Naturally Fresh Deodorant Crystal. Sic :)) E o butelca albastru-turcoaz, diametru fo 2cm juma', imi aminteste de deodorantele alea cu roll din vremuri de adolescenta, inainte de epoca lui deo stick. A costat cam 7 dolari, prietena mea il are de peste un an, mai are juma de baton si zau ca nu-i o nespalata :)
Tao ala e in Laval, Bd. St.Martin, intre A15 si Curee Labelle. Or mai fi si altele, eu pe asta-l stiu.
Ana, e Route Verte acolo, am avut harta speciala cu piste ciclabile, nu-s cite sute de kilometri in tot Eastern Townships, de leaga toate oraselele alea minunate intre ele. De stiam ca dai in boala biciclismului intr-o saptamina veneam cu harta acasa :) Cred ca numai noi din tot complexul ala de condo n-avem biciclete, ca sint eu zgircita si nu dau banii pe suportul de biciclete! :)
Ups, ce n-am zis, la Lacul Memphre Magog, pe malul caruia era condotel-ul asta era avertisment de dermatita, ziceau ce precautii sa-ti iei ca sa nu te potcovesti, eu am aplicat-o pe-a mea, personala, genul: trimiteti copiii la piscina :)
Noapte buna,
S.
carmen77 spune:
Mai fetelor, stooop ... ce legatura are statul acasa si alocatiile copiilor cu terapiile? (Pucku, e vb de terapia pt baietelul Anei). Oricum, si daca muncesti, si daca stai acasa, alocatia pentru copii tot o primesti. Si evident, cand ai 3 copii, cateodata si cand tragi linia financiar, pana platesti gradinite, benzina arsa sa ii duci la gradi, activitatile extra facute cu gradinita care se platesc, etc, iti renteaza sa stai acasa, plus ca si copiii beneficiaza de prezenta mamei, care e asa importanta in primii ani de viata. Eu nu am nimic cu nimeni, eu zic sa beti un ceai de musetel si sa va amintiti ca pana la urma ne cunoastem toate si e mare pacat sa incepem sa "destramam" sezatoarea. Nelia , Ana , haideti ca e loc pentru toata lumea, si bani pentru toate optiunile fiecaruia, doar traim pe continentul minunilor, nu?
Si un pic off-topic, Ana, poti sa imi mai zici odata ce terapist cautai tu pentru Tudor? As putea sa o intreb pe nasa lui Matei, care e medic la Juif si are destule cunostiinte in cercul ei de prieteni, poate stie pe cineva ... daca vrei, da PM cu detalii si eu intreb.
columbiana spune:
Simonna, tre'sa-ti caut numarul de telefon, dupa ce-mi trece senzatia asta de scirba, suparare si lacrimi ce m-a lovit brusc; pina atunci cred c-am sa iau o pauza (dar de la intilnirea de la Dana n-am sa lipsesc, asta e sigur)
am sa revin oricum, ajunge Mimitete si Ira, eu as fi a treia;
Carmen, eu caut ortofonista, in privat; asta pina nu-mi expira raportul (un an), si am cam epuizat lista de pe site-ul ortofonistilor, asa ca orice ajutor e mai mult decit binevenit, mersi!
columbiana spune:
quote:
citat din mesajul lui nelia
Ana, dar tu de ce ai continuat? De ce nu ai lasat totul asa cum a fost? Nu vreau sa separ sezatoarea in doua, chiar nu vreau asta, oricum dreptatea e de partea ta. Poate peste ani, cind se va ajunge si la ceea ce sustin eu, poate ca atunci voi avea si eu partea mea de dreptate. Ce pot eu sa mai spun, in fata argumentelor tale?
Si da, sint verticala si nu ma ascund dupa fetele de la sezatoare (pe asta de unde ai mai scos-o?) Dar ce vrei, daca nu pot sa accept ca nu a fost crima care se ascunde dupa religie!?! Sa spuna altfel, numai ca sa-ti fiu tie sau altora pe plac? Crima e crima si trebuie sa fie pedepsita, nu exista toleranta (mai ales pe motive religioase) pentru asa ceva! Nici o credinta sau religie din lume nu-ti poate cere sa-ti lasi proprii copii sa moara!Ma tin de cuvint de data asta si ma intorc la fursecurile mele... Multumita!?!
www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/18:19:47" target="_blank">CORNELIA, mami de www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:56" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:45" target="_blank">LISANDRU
mai termina cu terapiile fiului meu si mai citeste-te odata;
columbiana spune:
tot nu mi-ai raspuns: chiar crezi in mintea ta ca mi-ai face mie pe plac aprobind o crima, de unde sa trag concluzia ca ma consideri in primul rind pe mine capabila sa aprob o crima asupra unui copil-din orice motiv? cum iti permiti, Nelia? si te mai simti jignita!
mai ramine sa spun ca ar fi de aprecit daca tie ti-ar pare rau inainte- macar odata si nu intotdeauna dupa, Nelia, macar pentru restul fetelor, ca pentru mine, si nu numai- e cam tirziu.
pfui, ce urita chestie!
imi cer scuze, fetelor!
columbiana spune:
ce vorbesti, am fost ambigua? asta-i alta acuza gratuita pe care mi-o arunci???? pai sa ma citez!
"" Pantera, ma simt datoare cu niste explicatii pe marginea topicului;
in primul rind pentru mine concluzia a ce-ai relatat s-ar rezuma la cind sistemul ucide si nu cind religia ucide; cum a dat nelia exemplu, individul (mai ales labil psihic sau predispus la obedienta de care vorbea capcaunul) e extrem de usor de manevrat; in felul asta cade victima unor ideologii, uneori creeate de un bezmetic ce se autointituleaza mereu messia, trimis de sus, dotat cu har, etc- vezi numeroase exemple de secte noi aparute in zilele noastre, unele terminate cu sinucideri in masa, vezi bivolaru, etc;
ce mi se pare mai oribil insa, dincolo de parintele indobitocit ce-si supune copilul mortii in numele unei religii sau alta este sistemul care permite asta; cum ai spus, sistemul american nu considera abuz omorirea copilului din cauza religiei; mi se pare cumplit! tot asa a fost de curind secta aceea, cind citeva sute de copii provenind din familii poligame au fost luati de stat, dar tribunalul a hotarit intoarcerea lor in mediul acela promiscuu si indobitocit al religiozitatii trunchiate si duse la extrem;
asta vad eu in ceea ce ai relatat in topicul initial...""
!
QED, Nelia!
se pare ca ramin cu senzatia de care vorbeam....
columbiana spune:
Nelia lasa generalizarile! eu nu te-am facut jigodie si cum mai spui tu, nu-mi tot pune in circa ce ti se pare doar ca e si nu e! eu doar te-am rugat la inceput sa nu arunci cu acuze in altii, a caror situatie n-o stii! asta incercam si mai sus, mereu fara succes: sa te fac sa vezi cum acuzi fara rost, dar vad ca n-am succes.