Sezatoarea canadiana (98)
Raspunsuri - Pagina 12
nelia spune:
Pentru fetele din Montreal si din jurul lui, am primit un email de la o prietena cu un loc frumos pentru copii, m-am gindit ca este inca vacanta si poate vreti sa iesiti. Mi s-a parut foarte interesant ce se petrece acolo:
http://www.lagrangeauxfees.com
Pucku, eu iau ingrediente de la un magazin micut, japonez. Sigur exista si pe la voi macar unul... Iti trimit acum reteta de sushi.
Simona, bine ai venit din vacanta! Ne cam lipseai pe aici...
Dana, ai un PM.
Dana, te rog frumos si fara suparare sa ma stergi de pe listuta de la petrecere.
Off-topic: Ana, stai linistita, nu-ti fie teama, ca nu-ti mai raspund nicaieri, nici macar aici.
Va salut pe toate fetele de aici, va doresc numai bine si multa sanatate, dar tinind cont ca parerile mele au deranjat atit de mult pe unele dintre fetele care scriu aici si probabil ca nu sint singurele, pentru ca aflu cu stupoare ca cel putin un membru al acestui subiect gindeste ca din cauza faptului ca stau eu acasa si imi cresc copiii, nu are bani sa-si trateze copilul, gasesc ca locul meu nu mai este aici.
www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/18:19:47" target="_blank">CORNELIA, mami de www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:56" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:45" target="_blank">LISANDRU
carmen77 spune:
OK, nu am citit 2 zile, dar totusi ... despre ce se vorbeste?? Nelia, come on ....
Simonna, si pe mine ma intereseaza numele deodorantului ... pls.
carmen77 spune:
Si am si eu o intrebare: stie cineva cum se face mucilagiul de orez? Ca noi acu am terminat azi relativ cu bronsita, respira binisor, da de 3 zile face 6-7 scaune/zi ...el care facea o data! E adevarat ca ieri am descoperit ca primul dintisor de jos i-a spart gingia, dar nu cred sa fie chiar asa de la dinti ... daca stie cineva cum se face, pls, spuneti-mi si mie.
columbiana spune:
[quote]citat din mesajul lui nelia
Pentru fetele din Montreal si din jurul lui, am primit un email de la o prietena cu un loc frumos pentru copii, m-am gindit ca este inca vacanta si poate vreti sa iesiti. Mi s-a parut foarte interesant ce se petrece acolo:
http://www.lagrangeauxfees.com
Pucku, eu iau ingrediente de la un magazin micut, japonez. Sigur exista si pe la voi macar unul... Iti trimit acum reteta de sushi.
Simona, bine ai venit din vacanta! Ne cam lipseai pe aici...
Dana, ai un PM.
Dana, te rog frumos si fara suparare sa ma stergi de pe listuta de la petrecere.
Off-topic: Ana, stai linistita, nu-ti fie teama, ca nu-ti mai raspund nicaieri, nici macar aici.
Va salut pe toate fetele de aici, va doresc numai bine si multa sanatate, dar tinind cont ca parerile mele au deranjat atit de mult pe unele dintre fetele care scriu aici si probabil ca nu sint singurele, pentru ca aflu cu stupoare ca cel putin un membru al acestui subiect gindeste ca din cauza faptului ca stau eu acasa si imi cresc copiii, nu are bani sa-si trateze copilul, gasesc ca locul meu nu mai este aici.
www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/18:19:47" target="_blank">CORNELIA, mami de www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:56" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:45" target="_blank">LISANDRU
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
oh, please!!!!!!!!
dupa ce acuzi parintii care lucreaza ca-si neglijeaza copii vii aici si devii victima! pai eu nu m-am adresat direct tie, tot asa cum tu nu m-ai acuzat direct pe mine! macar sa nu-ti fi tot sters si modificat mesajele sa inteleaga lumea discutia (inclusiv ultima replica pe care mi-ai scris-o)
chiar trebuia adusa discutia si aici?
http://www.floriinro.ro/
columbiana spune:
Carmen, uite aici!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124868&whichpage=7
nelia spune:
Ana, te rog frumos, cea care ai modificat prima mesajele, stergind partea care m-a suparat, ai fost tu, eu nu m-am dus sa sterg ce te-a suparat pe tine, dimpotriva, m-am intors si am lamurit ce am vrut sa spun. Si am sters ultimul mesaj pentru ca mi-am dat seama ca nu avea rost, nemaifiind postul tau... Eu chiar nu m-am referit la tine, m-am referit la cei cu bani (ca si parintii, deci nu e generalizare, ci doar cei care procedeaza asa), cu afaceri si la cei care pleaca in Italia, Spania la munca si care, da, isi neglijeaza copiii pentru bani... nu la cei care au un servici pentru a-si asigura existenta. Nu-mi cer scuze, am spus cum am spus, formularea lasa de dorit, dar cine citeste tot subiectul poate nu scoate din context si intelege, daca nu, asta este, am si eu dreptul sa-mi spun parerea, chiar daca o contrazice pe a altora.
columbiana spune:
quote:
citat din mesajul lui nelia
Ana, te rog frumos, cea care ai modificat prima mesajele, stergind partea care m-a suparat, ai fost tu, eu nu m-am dus sa sterg ce te-a suparat pe tine, dimpotriva, m-am intors si am lamurit ce am vrut sa spun. Si am sters ultimul mesaj pentru ca mi-am dat seama ca nu avea rost, nemaifiind postul tau... Eu chiar nu m-am referit la tine, m-am referit la cei cu bani si la cei care pleaca in Italia, Spania la munca si care, da, isi neglijeaza copiii pentru bani... nu la cei care au un servici pentru a-si asigura existenta. Nu-mi cer scuze, am spus cum am spus, formularea lasa de dorit, dar cine citeste tot subiectul poate nu scoate din context si intelege, daca nu, asta este, am si eu dreptul sa-mi spun parerea, chiar daca o contrazice pe a altora. De ce nu ai pus si linkul mai departe, daca tot spui ca nu te-ai referit la mine:
Pai Nelia asta e- eu n-am spus-o pina acum (ipocrizie!?!), cel putin nu pe forum; citesc in schimb opiniile tale despre parintii care lucreaza si mi se urca tensiunea, sincer! asa ca de acum o spun- pentru ca problemele de sanatate nerezolvate la timp sunt ireversibile-
pina una alta eu ramin fara terapii, si altii cu pareri de rau; nu mi se pare drept, si mai ales nu mi se pare drept sa fie judecati tocmai parintii care pun osul la treaba sa-si creasca copii!
Stii bine ca fetele nu vor intelege pentru ca mesajul tau sters a fost cel in care spuneai ca baiatul tau nu are bani de terapie din cauza alocatiilor (?) si subventiilor si a indivizilor care traiesc din ele. Iar mesajul tau incepea cu Nelia si oricum era off-topic, imi era adresat doar mie, de aceea l-am luat personal si nu ma vei convinge ca nu a fost asa, pentru ca asta gindesti si nici macar nu pot sa nu-ti dau dreptate. Iar eu spuneam in mesajul meu ca banii care iti lipsesc tie pentru terapie nu sint la mine, ca sint locuri unde se duc mult-mult mai mult bani decit in alocatia si bursa mea si ca te rog sa ma mai tii inca un an pe spatele tau, pentru ca apoi ma voi raspcumpara fata de aceasta societat care mai tine.
Hai sa terminam aici, fetele vor citi daca au chef, daca nu, nu... cui ii pasa!?! Poate mie, victima cum spui tu, pentru ca in fata ta ca om al muncii si cu copil fara bani de terapie si care isi rupe coatele muncind sa-l creasca, ce mai conteaza munca mea de acasa si faptul ca stau acum, singura, cu doi copii si nu stiu daca au sau nu scarlatina, si pe linga mine inca nu stiu citi parinti, din cauza unei inconstiente care si-a adus bebelusul in colectivitate, drogat cu medicamente ca sa nu aiba febra la prima ora, pe motiv ca are servici si rate la casa de platit? Vindecarea acestor copii si a tuturor complicatiilor care apar la mii de copii aflati in colectivitate nu se face tot cu bani de la buget!?! E normal sa spui ca te-ai dus la munca ca nu ai avut incotro, dar e nu e normal sa spui ca nu te-ai dus tot pentru ca nu ai avut incotro... Atit timp cit tu muncesti pe bani si ai un copil cu nevoi mari, iar eu pe cioate acasa, chiar daca asta inseamna ca nu consum mare lucru de la buget, ingrijindu-mi singura copiii, dreptatea este de partea ta, oricine vede asta! Cu ce as putea eu convinge ca poate fi in ambele parti... poate chiar in mod egal.
Hai, sa punem punct elegant aici, daca mai continui o faci pe raspunderea ta, cind voi avea acel servici care tot imi este dat peste bot cind incerc sa spun ceva... ma voi intoarce, daca va mai fi unde... Rog mult de tot fetele de la sezaoare sa nu se bage in discutia noastra, ca nu vreau sa se intinda pagini intregi cu aceasta discutie, oricum cele mai multe lucreaza aici si sint sigura ca dreptatea este de partea Anei, asa ca, oricum nu ar avea rost.[:flo]
Pai hai sa vedem
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
citat din mesajul lui nelia
Toleranta inteleasa in mod gresit, de frica pierderii simpatiei, puterii... la fel ca si parintii care satisfac toate poftele copiilor lor (mai ales cei ocupati cu serviciul), pe motiv ca-l iubesc si nu vor sa-l ingradeasca, cind in realitate le e frica ca daca ar proceda altfel, ar fi respinsi, nu ar fi iubiti de catre copiii... sau si mai rau, li s-ar putea reprosa: pai, dupa ce ma vezi o ora pe zi, doua simbata si doua duminica, nu vrei sa-mi cumperi nici masina asta trasnet? Atunci ce fel de parinte mai esti?
fa-ma sa inteleg: parintii din spania si italia isi vad copii o ora pe zi, cum spui tu mai sus????
cum poti sa o intorci ca la ploiesti?
si mai acuzi pe mine de ipocrizie, Nelia;
repet intrebarea, de ce ai mutat discutia aici, daca nu ca sa pozezi in victima? sa devina sezatoarea o tribuna divizata in doua parti?
columbiana spune:
vezi, eu am spus ca nu sunt fonduri de terapii- pentru ca o parte din fonduri se duc pe ajutoare sociale si alocatii, printre altele;
eu nici macar nu cer bani, Nelia- ca d'aia muncesc, fir'ar sa fie, eu cer terapie p^latita si nu gasesc; si iar ajungem la faptul ca medicii si orto pleaca din quebec in alte provincii, ca au aici salarii mai mici, si iar revin la ce-am spus mai sus cu bugetul;
columbiana spune:
ca sa-ti raspund la ultima parte a subiectului: nu-ti cere nimeni nimic, nici sa stai acasa nici sa mergi la job, e loc sub soare pentru toti, inclusiv pentru cei ce n-au lucrat o zi la viata lor si traiesc o viata pe social;
repet la infinit: ce m-a deranjat si ma deranjeaza e afirmatia ta referitoare la parintii care lucreaza si din cauza asta isi neglijeaza copii- drept care in schimb le cumpara jucarii sa compenseze;
pe ce baza faci tu afirmatia asta Nelia, ai fost in casele/familiile respectivelor familii sa vezi ca asa se intimpla?
dincolo mi-ai spus ca i-ai judecat pe restul in virtutea dreptului tau la opinie (sper ca nu ai sters si asta!); pai atunci ai puterea si verticalitatea suporta si replicile celor pe care-i acuzi asa, de dragul discutia, nu te ascunde in spatele fetelor de pe sezatoare ca nu tine!
daca intr-adevar vroiai sa pleci de aici o anuntai pe Dana pe pm, nu veneai aici sa faci valuri de victima si sa arunci pisica-n curtea mea; uite de cite ori mi-ai spus ca nu-mi mai raspunzi si a continuat cu mesaje kilometrice? pai de ce nu-ti respecti cuvintul?
Ica 1975 spune:
Carmen, cand soricelul a avut probleme cu burtica de la o gastro cu voma si apoi diaree, noi am reglat cu cereale de orez diareea, poate merge si la voi, multa sanatate.
Nelia si Ana voi stiti ca parerile ref la cum gestioneaza guvernul banii la nivel prov /federal sunt impartite, indiferent cat discutam noi aici, de ce sa ne strice linistea si armonia sezatorii ?
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !