Azoospermie - cap 21 -

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dearbambie, pacat ca n-a dat de dr. Stefan (si da, de dr. Nicolae se fereste lumea,asa am auzit) dar poate chiar nu are varicocel, si oricum nu poate sa se opereze doar ca sa vada daca are sau nu. Mai poate face un echo testicular doppler unde se poate vedea(vb la sub de Cta mai bine despre unde ar putea sa faca -sa nu fim aici off topic) Te

Ioana
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

pe toate fetele mele!
anne - desi nu vreau ca nr azoo grils sa se mareasca, cred ca ai nimerit bine, date fiind circustantele!!! asculta de miki ca e cea mai cea.... (bine ai revenit si tu ca stai cam de multisor ascunsa... de pisix mai stie cineva ceva?)
ia uitati ce am gasit io, in zilele astea de vacanta....
http://www.drmalpani.com/ivfvideos/ivf-video-ZIFT-zygote-intrafallopian-transfer.htm

anul acesta ne odihnim pt ca la anul sigur vine barza

Mergi la inceput

bitzy - asta e pentru tine, ca tot te intrebai zilele trecute daca sa mai speri sau nu....
http://www.maleinfertility.org/new-aua-nov2001.html
si gandeste-te ca articolul e din 2001, pana acum s-a mai descoperit ceva....
pe toate azoo si nonazoo girls.... dar mai ales pe cele cu FSH-ul mare!!!!!!!

Mergi la inceput

articolul asta mi se pare si mai tare!!! http://www.maleinfertility.org/new-noa.html
a dat cautarea in mine pt ca, desi e tare dragut dr damian, cand a auzit de azoo si de fsh mare a spus ca singura solutie e donatorul.... dar se pare ca eu vreau sa ma incapatanez si sa nu il cred, nici pe el, nici pe toti medicii (cu exceptia dr soare care e singurul increzator ca se poate obtine si fara donator) care ne spun ca donatorul sau adoptia sunt singurele variantele de luat in calcul........
scuzati daca va bombardez cu linkuri... dar ma bucur sa vad ca mai sunt si alti dr (pacat ca nu la noi) care dau o sansa azoo-ului asociat cu un FSH marit.....
concluzia: deci se poate......
pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Ioana la noi s-au imbunatatit si formele normale considerabil: data trecuta avea doar 8% forme normale acum are "rare forme de macrospermatozoizi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana: cum sa ma supar,draga mea? Intr-adevar,noi nu am facut spermograma acolo,insa avem incredere in d-na Grigore,de aceea am presupus ca face spermogramele bine.Insa,daca voi ati facut-o acolo si nu v-a placut,foarte bine ca i-ai spus lui Bambi ca sa se orienteze.

Ainia: ti-am citit povestea...si am plans.Foarte greu a fost,dar acum este foarte frumos.Felicitari pentru familia ta!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne1 spune:

Va multumesc pentru primire!E o usurare sa am cu cine comunica pe aceasta tema.
Miki imi poti da si un nr de tel sa putem lua legatura cu dr Damian la Gynera?
Nici sotul meu nu e deloc entuziasmat de ideea de a merge la medic.Trei ani l-am cam lasat sa hotarasca el in privinta asta, dar acum m-am decis sa preiau initiativa.El a fost cu atat mai socat la primirea diagnosticului, avand in vedere ca in urma cu 7 ani am avut o sarcina.La analizele lui hormonale, valorile au iesit astronomice si medicul endocrinolog la care a fost i-a spus ca nu intelege care e problema, ca sunt excelente rezultatele.Urologul de asemenea:n-are nimic, totul e bine.Nu e de mirare ca l-au debusolat de tot..Sper sa ne lamurim cat mai curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

nusy foarte greu a fost, insa a iesit soarele si pe strada mea...Cu speranta, nusy, cu optimism, cu curaj si cu zambet treci peste toate, iti spun eu!!!

Sora mea este cam derutata. Valoarea lui beta din a 11-a zi este 67,05. Iarasi i s-a spus ca este cam mica. Spun "i s-a spus" pentru ca nu a vorbit direct cu doctorita, ci cu asistenta. Adica la modul: au sunat-o sa ii comunice valoarea, Clara (adica sora mea) a rugat-o pe asistenta sa vorbeasca cu doctorita despre valorile lui beta, iara asistenta a pus-o sa sune mai catre ora 21 cand se termina consultatiile ca sa-i comunice (tot ea-asistenta) ceea ce spune doamna doctor..............Acum naiba stie, o fi spus ca-i cam mica poate ca ei i-au transferat 2 blastocisti si doctorita, citind in dosar asta, s-o fi referit ca-i mica, adica nu s-au "prins" amandoi, ci ca a ramas doar unul.....
A ramas ca miercuri a programat-o la ecograf si mai repeta atunci beta. Miercuri, cand de fapt are 5 saptamani, nu 6 acum am inteles ca trebuie......nu stiu de ce s-or fi grabit asa cu ea (beta in a 9-a zi, nu a 10-a, ecograful in a 5-a sapt, nu a 6-a...) si i-l face si alta doctorita pt ca a ei in luna august intra in concediu....
Cu Dumnezeu inainte! Ea e cam ...pleostita ( ca sa zic asa). Abia ii ridicaserati voi, fetelor, moralul si asistenta a demoralizat-o....Si asa era ea un picut dezamagita ca ii voia pe amandoi.....
Maine vine la mine daca se simte bine ( ca a mai avut ceva dureri pe sub burta.....) si o sa va scrie ea.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

anne1: si eu am ramas insarcinata cu sotul meu in trecut, in 1995, iar in 2004 ni s-a pus diagnosticul azoospermie. Se poate intampla, asa e viata. In ceea ce priveste urologii, si eu te-as indruma spre dr. Damian, cu care noi ne-am intalnit o singura data, dar mi s-a parut un om tare de treaba si profesionist ca lumea. Ne-a dat multe sfaturi bune. Sa dea Domnul sa iasa bine pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Anne1 tel de la Gynera 0727833833, tb sa insisti. Damian are ore miercurea dupa-amiaza la Gynera, dc vezi ca nu-ti rasp sa dai un sms in care scrii ca vrei o programare la Dr Damian apoi suni peste cateva minute.
Dr Damian mai are ore si la == Centrul de Planificare Fam. == (langa Giulesti)tel programari 0213161279. Aici obtii programare mai repede.
N-am inteles, are valori astronomice la hormonale si endocrinologul a zis ca e OK? Ce valori are? Scrie-le aici. Un endocrinolog f bun in pb de fertilitate e dr Corina Neamtu ar tb sa o cautati si pe ea(nu stiu unde are ore, Gudinde de la sub cu PCOS stie, intreab-o pe ea).

Fetelor am vorbit cu Pisix si am aflat ca a trecut printr-o perioada mai dificila, mi-a spus ca a avut o gramada de treaba la serviciu, ca a avut inchidere de an si a avut niste probleme in acte si seful ei a innebunit asa ca nu i-a mai trebuit nimic. Acum mi-a scris ca e in Austria, a plecat marti si se intoarce maine si ca e optimista din nou si spera … Va trimite la toate cate un -ic si ii este dor de voi.

Miki

Mergi la inceput