Gravidute & Mamici de IASI (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Miha, ma bucur ca acum sunteti cu totii bine si a-ti ajuns sanatosi acasa.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
citat din mesajul lui tuscut

Am intrebat-o si pe dr. si mi-a zis 8 pastile la 1 litru de lapte...

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

asa stiam si eu.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Trecand peste toate, sa va fie de bine concediile

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

F faina poza cu Alessia in cosul ala...Matei are o cutie de carton in care se aseaza si sta acolo cuminte..nu stiu ce asteapta

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Am inteles sa traiti, la 5 dimineata suntem pe plaja la aerosoli.O sa facem cu schimbul o zi eu o zi tati .Multumesc de sfaturi o sa intreb pediatrul ce spune de salina as vrea sa-l trimit acolo cu bunicii si sa ne relaxam si noi putin

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Bine ati revenit din concediu ,fetelor! Miha, ce ghinion ati avut cu rubeola Amirei .Ati apucat sa va distrati macar un pic ?

Oana , cum a fost revederea ? Dar tortul?I-a placut ?

Am vazut ca multi copilasi au fost bolnaviori si unii au probleme cu dintii .Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui gabiarama

Bine ati revenit din concediu ,fetelor! Miha, ce ghinion ati avut cu rubeola Amirei .Ati apucat sa va distrati macar un pic ?

Eiii...da cum adica nu m-am distrat? La noptile albe ce le-am facut...am ascultat si muzica de la terasa din zona,am baut si cafea...Pe balcon,bineinteles...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui Simo78

F faina poza cu Alessia in cosul ala...Matei are o cutie de carton in care se aseaza si sta acolo cuminte..nu stiu ce asteapta

Robert avea un lighean in care se aseza si astepta sa-l plimb prin casa... Mai mare bucurie nu era pentru el...Da' acu nu recunoaste...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Bine ati venit fetelor!(Kriss si Miha).

Miha deci asa - a fost rubeola. Si oare Andreiul meu de ce n-o fi facut? Cit o fi incubatia la rubeola? Sa stiu la ce sa ma astept in caz de...Pupici printesei Amira(care e o frumoasa) si mamicii ei care e fata desteapta.Si eu am patit-o la fel cu antibioticele- ei prescriu, eu nu-i dau si stau cu frica in sin daca am facut bine sau nu, Cristi ma boscorodeste si apoi tot el ma felicita si ma intreaba cum de am intuit eu ca e altceva decit zice dr....

Oare ce face Oana? O pune de bebe 3 si ma cheama sa-i botez....

Diana,Ralu?

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
LA MAI MULTE LUNIE MIRUNA SI BIANCA!!
Miha, bun venit! nasol cu evenimentele..bine ca sunteti bine acum.
Lulu, pe unde in Pacurari stati? soacra mea sta langa pta pacurari..rar mai ne plimbam si pe acolo...

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput