Gravidute & Mamici de IASI (59)
Raspunsuri - Pagina 8
lulualex spune:
quote:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Oana, eu anul trecut o luam din pat si o puneam in carut si o acopeream cu paturica, ca era racoare dimineata. Si seara la fel. Noi aerosoli anul trecut am facut de la 6. Eu m-am intors mai obosita decat am plecat, dar a meritat.
lulualex, asa a recomandat medicul. Eu nu i-am dat nimic fara stirea medicului. Multa sanatate lui Alex.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
k, multumim
nu e nimeni din pacurari pe aici?
kriss79 spune:
hop si eu!
ne-am intors ieri dupa amiaza..dar desfacutul bagajelor, oboseala de pe drum nu mi-au ingaduit sa va scriu, doar am citit putin seara ce noutati mai sunt pe dc
La bv a fost super fain, fata a fost f cumintica, a papat bine, la fel a dormit..am fost la sacele,la o pastravarie din Zarnesti, la gradina zoo,cetatea rasnov,pe sub Tampa, in poiana, am urcat cu telefericul in postavarul..
nasii ei au fost super incantati..Pe 18 oct vom face si aniversarea ei de 1 anisor si taiatul motului, ca atunci e weekend, iar ei vin din concediu pe 8 oct.
poze noi de aici
citesc din urma si revin cand pot
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
Helau!
I'm back!
Simooo,
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
Salutare! Multumim de cafea fetelor harnicutelor!
Kriss sa va fie de bine vacanta la munte! Am vazut acolo o micuta domnisoara foarte incantata! La zoo era foarte atenta si in natura relaxata! Asteptam si impresiile, dupa ce iti mai tragi sufletul!
Miha, da tu iti arati tatele si fugi?!
Lasa Lulu ca acusica plecati si voi!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Maine vin nasii lui David sa-i i-a motul. Daca nu mai intru, sa stiti de ce! Baiatul a fost tare agitat azi noapte. Vechea poveste- dintii! M-a trezit din ora in ora! Sunt zombi! Se vedea pe el ca sufera!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Cristina, Mihaela, sa va fie de bine plimbareala.....
Cristina, super pozele.
Miha, asteptam pozele.
Alina, un la micut sa-i treaca si sa stea cuminte la tuns motul.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
lulualex spune:
pe la 1 si-un pic avea 38 cu 6, asa ca am fugit la pediatra, caci era pana la 2. diagnostic: rosu in gatsi si si... marea surpriza... PRIMA MASELUTA!!!!!!!!!!!
astept pana maine sa vad daca e febra de la masea sau e chiar rosu in gat
mariussimiuc spune:
Am revenit mai devreme decat era prevazut...Ar fi trebuit sa mergem si la Vatra Dornei,dar cu inundatiile astea...mi-a fost frica...sa nu va privez de placerea de a ma avea printre voi... Am amanat muntele pentru cand isi va reveni vremea.
Deci,in concediu a fost...hmmm...bine....
Trecand peste faptul ca am plecat la 3 dimineata din Iasi si am ajuns la Saturn la 4 dupa amiaza,asta pentru ca a ratat barbata-miu o stanga pe undeva si mai apoi am vizitat "frumusetile" Dobrogei...
Trecand peste faptul ca vremea a fost cand asa cand asa...
Trecand peste faptul ca fata mea a facut febra 39,pentru 3 zile la rand,cu o vizita pe la urgente si apoi la medicul de familie al unei bune prietene de pe DC din Mangalia si mai apoi eruptia unei rubeole in toata regula...Aici ma felicit si-mi dau mii de pupici ca nu i-am dat antibiotic,la sfatul medicilor ce-au vazut-o si ca am rezistat eroic insistentelor lu' barbata-miu
Trecand peste faptul ca in ultima zi am facut o indigestie in toata regula si cu tot tacamul,de n-am fost in stare sa fac nici bagajele sa venim acasa...
TOTUL A FOST BINE SI FRUMOS!
Ne-am intalnit cu Monica&family .Am petrecut cateva zile/ore impreuna.Copiii s-au distrat si s-au placut din prima clipa...
Cu Ella nu ne-am intalnit ...Nu ni s-au potrivit orele si telefoanele... Concluzia a fost :"asa a fost sa fie,poate data viitoare". Mai bine ca a fost asa,ca altfel cine stie daca nu se pricopsea si Bianca cu vreun virus de rubeola...
Cam asta a fost,in mare,aventura noastra pe litoral...Pozele inca nu am apucat sa le descarc,cand o voi face am sa va arat si voua fo cateva...Nu toate cele 4-5 sute ce le-am facut...
Incerc sa mai citesc din urma si revin...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui ghinetz
Irina, multa sanatate Iustinei. Uite, eu cu asta nu ma impac deloc. Rosu in gat si antibiotic. Inca Augmentin!!! Si daca e viroza??? Ce mai face antibioticul? Stiam, de pe cand era Stefan mic, ca se da antibiotic doar daca se zareste in gat macar un punct cat de mic alb, adica puroi. In fine...mai bine ma faceam medic, poate asa aflam raspunsurile la nelamuririlele mele. (banuiesc ca se da pentru a se evita o eventuala complicatie ulterioara, ceva gen: si daca e infectie bacteriana??? Si daca nu e? Chiar, daca nu e bacteriana de ce trece de la antibiotic? Sau trece asa, de la sine si zicem noi ca e de la antibiotic???)
Vin la mine sa te pup ca tare imi place cum le zici.
Asa am patit si eu acum cu Amira..."Rosu in gat nu are,la plaman nu se aude nimic,nu tuseste...dar sa dam un antibiotic usor in caz de..." In caz de ce,Doamne iarta-ma?
Daca e virala trece de la sine,antibioticul nu ajuta cu nimic,doar mai distruge un pic stomacul si raspunsul organismului la medicament atunci cand intr-adevar este necesar.
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui moldoveanca
Multumesc Alynta,deci seara trebuie iesit nu dimineata.Mai bine ca nu ne place sa ne trezim prea devreme
Si dimineata de la 6 la 8.