Gravidute & Mamici de IASI (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Brinzica pentru bebei(care nu cred ca se mai numeste calcica in varianta asta) se poate face si cu lamiie.In laptele care fierbe se pun citeva picaturi de zeama de lamiie pina ce laptele se incheaga.(nu va fi acra caci acidul citric din lamiie se transforma in altceva).

Si eu prefer sa fac brinza cu iaurt dar Andrei prefera direct iaurtul.(seamana cu muma-sa care nu maninca brinza nici s-o tai).

Mergi la inceput

Oana trebuie imbracat gros bebe dimineata caci e frig.(la 5 ma refer). Ia si tu un hanorac cu gluga si un pantalonas peste hainele mai subtiri.
CInd ma plimbam eu seara cu copii era mai rece la malul marii ca in oras.Dar si mai frumos.

Si inca ceva....ce fel de moldoveanca esti tu care nu stie sa faca sarmale in foi de varza si bors de perisoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Oana: medicii rec. la ora 5 dim. iar la 6 se considera tarziu.
Imbracat: depinde de temp. si de vant. Sunt zile de manecuta lunga cu pantalonas lung dar si de bretelute la 5 dim. La 6 este cald deja, daca nu este o zi urata. Acum in august e posibil sa fie un pic mai rece dim.
Nici eu nu am rabdare sa impachetez sarmalutele si prefer ardeii acum La perisoare este simplu. Sigur te descurci din moment ce faci acele delicatese.
distractie placuta in vancanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

?

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Aici sunt. Si eu tot pe DC la cafea in dimineata asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulualex spune:

O CAFEA SI EU, MARE DE TOT!!!!
Alex a facut ieri 2 scaune diareice sinu avea de la ce, dimineata s-a trezit cu 38,3, sunt cam speriata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Este cafea, daca nu, mai facem...
Lulualex, am auzit de multi copii, de varste diferite, cu aceleasi simptome. Nu stiu ce se intampla...
Oare fetele plimbarete ce fac? S-or fi intors din vacanta?

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulualex spune:

OOOFF, VACANTAAAA
abia astept sa mergem si noi un pic, peste vreo 2 sapt cred ca plecam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Si o tare.

Monica, sa va fie de bine vacanta. Si eu stiu ca cei mai buni aerosoli sunt cei de dimineata. Asa mi-a recomandat si doctorul.

Teo, salina de la Cacica nu ti-o recomand, ca miroase a petrol, dar cea de la Targu Ocna sau Praid sunt super. Noi mergem cu Stfey 10 zile, o ora pe zi. La recomandarea medicului.

Irina, ma bucur ca Iusti e mai bine.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Oana, eu anul trecut o luam din pat si o puneam in carut si o acopeream cu paturica, ca era racoare dimineata. Si seara la fel. Noi aerosoli anul trecut am facut de la 6. Eu m-am intors mai obosita decat am plecat, dar a meritat.

lulualex, asa a recomandat medicul. Eu nu i-am dat nimic fara stirea medicului. Multa sanatate lui Alex.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput