Gravidute & Mamici de IASI (59)
Raspunsuri - Pagina 6
tuscut spune:
Hello!
Monica, multumim de cafea. Mai dau si eu una cu lapte pt cine doreste.
Teo, si eu stiu ca dimineata e cel mai benefic la mare.
Michelle, Lulualex, multumim . Deja e mult mai bine si cu gatutul. Numai ca nu vrea sa pape decat laptic de la mami.
Ce de bunatati faceti! Trebuie sa pregatesc si eu ceva pe duminica ca e ziua sotului, dar cred ca daca e vreme frumoasa vom iesi la un gratar...
Darria, pediatra mi-a recomandat branzica calcica, dar cred ca o voi prepara cum au facut Oana si Michelle. Mi se pare mai gustoasa...
Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007
alynta27 spune:
Lulu multumesc! Am sa o fac si eu!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ghinetz spune:
quote:
citat din mesajul lui mihamora
Neatza!
Sa va fie de bine concediul fetelor!
Byu - foarte frumoase pozele si Casian e un dulce, se vede ca i-a priit foarte tare la mare
Monica - bine ati venit! Multumim de cafea. Nici in vacanta nu ai reusit sa te odihnesti...asteptam poze
Irina - multa sanatate Iustinei!!! Ma bucur ca nu mai face febra. Eu branza tot cu iaurt o fac, la o cana de lapte pun 2-3 linguri de iaurt sau chefir, asta e o portie si blenduit cu banana papa cel mai bine
Lulu - eu stau la gara. Mmmmm.....ce de bunatati
Diana - de cand spunem ca o sa ne intalnim...
Oana - ia spune ce ai pregatit bunut pentru sot, si cum ai rezolvat cu cadoul?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE poze din vacanta
Michelle, am uitat de cadou, pe bune. Noroc ca am citit acum. merg in seara asta prin targ, sper sa gasesc ceva. Cred ca ma opresc intr-o librarie si cumpar o carte pe care vreau eu de mutl sa o citesc De pregatit am pregatit un tort, acum e la frigider, dar am niste emoti!!!! Mi-e frica rau ca nu se intareste crema. Nu dadea semne ca s-ar intari si acum imi pare rau ca am pus-o asa, trebuia sa-i pun ceva, putina gelatina, ceva...Parca vezi ca o sa iasa o branza. Voiam sa fac tortul asta. Si o sa mai fac www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/11103/placinta-cu-piept-de-pui-si-ciuperci/" target="_blank">placinta asta cu pui si legume. El a cerut ciorba de perisoare, dar....nu stiu sa fac. Poate o sa mergem maine la un restaurant sa-si satisfaca pofta. Miercuri plecam in Valea Prahovei, mama e deja acolo si ne asteapta ea cu ciorba de perisoare si sarmale in foi de varza. Ca asa a dat comanda ginerele.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Irina, eu am ales varinata cu iaurt tocmai pentru a nu da supliment de calciu. Decat atat cat contin lactatele in stare naturala. Nu e bine sa administrezi calciu asa...dupa ureche, fara niste analize prealabile. Eu asa stiu.
Darria, deci dimineata la 5??? Mama, eu ziceam ca pe la 7. Chiar mi-am propus anul asta sa ies dimineata. Si dimineata, nu doar seara. Sper sa reusesc. pe Stefan nu cred ca o sa-l pot trezi, dar cu Victor vreau. daca tot mergem la mare. (alt motiv pentru a merge la mare nu am gasit, ca mie nu-mi place deloc ideea, daca nu ar fi aerosolii astia atat de buni)Inca o intrebare pentru tine: trebuie imbracat gros dimineata? (Stiu ca suna aiurea, dar habar n-am ,cred ca e rece pe plaja dimineata, nu?)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
tuscut spune:
Oana, noi luni mergem din nou la control sa vedem ce si cum si atunci ii voi cere sa-i faca si analize Iustinei. Nu i-am facut pana acum si cred ca nu are ce sa-i faca rau. Cu Ca dr. imi zice mereu sa-i dau 10 zile/ luna, indiferent de care. Pana acum i-am dat de la Pharco. Tocmai de asta nu i-as suplimenta "ratia". In plus, Iustina papa foarte bine lactate...daca s-ar putea numai de-astea sa-i dau :)
iulia-stefy spune:
quote:
citat din mesajul lui moldoveanca
Fetele care ati fost la mar imi puteti spune si mie care e faza cu aerosolii dimineata?Cum se procedeaza?
teo
Teo, eu merg cu Stefy in carut, dimineata adormita, pe la 6-6 si ceva, pina pe la 8 o plimb pe malul marii. Noi urmeaza sa plecam duminica cel mai devreme, dar asa mi-a recomandat medicul. SI asa i-am facut si anul trecut. Si seara tarziu, dar cel mai bine e dimineata. Sunt convinsa ca voi veni mai obosita decat plec, dar stiu ca pentru ea merita.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
citat din mesajul lui tuscut
Monica, bine ai venit . Sa va fie de bine vacanta!
Intreb si eu ca nu stiu...cum se face branzica calcica? Nu i-am dat pana acum Iustinei si nu stiu ce cantitati sa pun, cate pastile la cat laspte. Multumesc de raspuns
Irina, eu pun 4 pastiluta la o jumatate de litru de lapte.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
lulualex spune:
quote:
citat din mesajul lui iulia-stefyquote:
citat din mesajul lui tuscut
Monica, bine ai venit . Sa va fie de bine vacanta!
Intreb si eu ca nu stiu...cum se face branzica calcica? Nu i-am dat pana acum Iustinei si nu stiu ce cantitati sa pun, cate pastile la cat laspte. Multumesc de raspuns
Irina, eu pun 4 pastiluta la o jumatate de litru de lapte.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
asa mult???
tuscut spune:
Am intrebat-o si pe dr. si mi-a zis 8 pastile la 1 litru de lapte...