Gravidute & Mamici de IASI (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multumesc Alynta,deci seara trebuie iesit nu dimineata.Mai bine ca nu ne place sa ne trezim prea devremeStii cumva ceva si de saline?As vrea mult sa-l duc.Datorita climatului de aici multi copilasi au predispozitie spre astm si am cam avut probleme cu o pneumonie,o laringita

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

.
Abia am ajuns acasa si am o groaza de treburi de facut.Cind am plecat la mare nu terminasem curatenia(ma refer la var si compania) si acum trebuie sa o iau de la capat.

Andreiul meu pare ragusit dar alt simptom nu are.
Eu stiam ca aerosolii la mare se fac dimineata.Daca la 7 dimineata sunt UV atunci la 10 cind e lumea la plaja ce sa mai vb.
Oricum noi nu am reusit sa ajungem dimineata pe faleza.Dar cu Vlad am fost cind era micut si erau o groaza de parinti minineata devreme copilasi de toate virstele.E f. placut sa te plimbi dimineata pe faleza(daca nu te suge copilul toata noaptea).

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulualex spune:

sanatate iustina, fetelor tocmai au plecat ai mei, au stat de duminica, suntem triste si singure, tati e si el la servici
cine sta in pacurari? nu iesiti dimineata la plimbare???

Mergi la inceput

am facut de papa o supa de pui cu taitei (si pieptul) si mancarica de cartofi cu restul de pui, cu muuult ardei
am mai vrea sa fac maine sau pe week-end, salata orientala cu maioneza de casa, castraveti murati si masline fara sare
aaa... si tort de mere musai - e un dulce... f putin dulce si papa si alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Mmmmm ce de papica buna....imi lasa gura apa/....atentiune ca venim in vizite daca mai vorbiti de papa!

Cand a avut Andrei rosu in gat si facea febra in continuu ne-a dat panadol (doar doua zile) la 8 ore si ospexin. Ah si pastilute de lorfeniramin pe care trebuia sa le dizolv in panadol si dupa ce am terminat cu panadolul in ceai.

Multa sanatate!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Teo stiu ca salina e foarte buna pentru caile respiratorii. Am fost intr-una, in vizita, si erau acolo oamenii cu diferite afectiuni. Unii faceau sport, pentru a putea inhala mai bine vaporii salini. Altii stateau in repaus. Oricum, cred ca oricare salina are si un punct medical atasat. Bine ar fi sa pleci de acasa cu "programul facut", in sensul ca sa stii cat timp sa-l tii in salina. De aerosoli seara, noua ne-a zis pediatra. Poate sunt si dimineata!
Monica multumim de cafea! Spor la terminat curatenia!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lulu dar ce bunatati faci! da-ne si noua reteta de tort cu mere! Eu stiu-mere curatate de miez,umplute cu dulceata,nuci se pun la copt si apoi torni un blat de panispan. Asa stiu eu!

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neatza!

Sa va fie de bine concediul fetelor!

Byu - foarte frumoase pozele si Casian e un dulce, se vede ca i-a priit foarte tare la mare

Monica - bine ati venit! Multumim de cafea. Nici in vacanta nu ai reusit sa te odihnesti...asteptam poze

Irina - multa sanatate Iustinei!!! Ma bucur ca nu mai face febra. Eu branza tot cu iaurt o fac, la o cana de lapte pun 2-3 linguri de iaurt sau chefir, asta e o portie si blenduit cu banana papa cel mai bine

Lulu - eu stau la gara. Mmmmm.....ce de bunatati

Diana - de cand spunem ca o sa ne intalnim...

Oana - ia spune ce ai pregatit bunut pentru sot, si cum ai rezolvat cu cadoul?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

in viteza
ceai verde sau cafea cu lapte pt. cine doreste
Teo: pe dig de la 5 dim. si apoi dupa 19. Chiar daca este devreme la 5 dimineata, este pacat sa nu profiti de tot ce ofera marea. Se vor cunoaste rez.
Irina: intreaba medicul daca iti recomanda branza calcica(si doza - uneori se rec. o doza mai mica), poate nu este nevoie sa suplimentezi calciul. Eu am preferat braza facuta cu iaurt si administrat Ca(pharco) cand a fost nevoie.

o zi placuta tuturor

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui alynta27

Lulu dar ce bunatati faci! da-ne si noua reteta de tort cu mere! Eu stiu-mere curatate de miez,umplute cu dulceata,nuci se pun la copt si apoi torni un blat de panispan. Asa stiu eu!

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

reteta de tort e aici

Mergi la inceput