Gravidute & Mamici de IASI (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna fetelor,noi ne-am intors duminica din concediu,am fost 4 zile la mare la Sulina, si cateva zile la niste rude in Buzau.
A fost foarte frumos la mare,chiar daca a fost cam obositor cu copil mic,insa eu m-am delectat cu fericirea lui Casian (priviti la poze).Toata ziua era plin de si cu nisip,i-a placut la nebunie...se obisnuise cu trezirea de dimineata si fuga la ...apa(zecea el)ca in prima dim dopa ce am plecat de acolo, cand s-a trezit, gata...apa,apa zicea,si cand l-am auzit parca eram asa dezamagita ca nu am mai stat...acum cand se uita la filmuletele facute acolo s-au la poze, isi aminteste si imi zice :mama, apa" si bate din palme razand.
In alta ordine de idei,baiatul meu are acum aproape patru dinti , au inceput sa iasa unul dupa altul, saracutul e terminat, e in stare sa-si bage mana pana la cot sa se scarpine bine si probabil sa isi scoata durerea...iar fontanela parca imi da impresia ca s-a mai inchis un picut.
Va pup.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Raluca, sa va fie de bine vacanta! micul dintos!

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Irina, imi pare tare rau de Iustina. Si Stefy are mainile si picioarele reci, in general extremitatile, iar capul si spatele sunt fierbinti. La temperatura mare, la ea se invinetesc buzele...si restul extremitatilor. Prima data cand am vayut-o asa vanata m-am speriat rau de tot. Ai mare grija cu Augmentinul. Si nu uita sa-i dai Biotics pe perioada tratamentului. Eu in loc de Eurespal ii dau Rhinathiol, ca e dulce. Eurespal e amar in final si Stefy a vomat de la el si am renuntat. Stefy ajunsese sa planga de cate ori o dezbracam ca la ea dezbracat insemna impachetare.... Mi-e mila de Iustina. Un sa-i treaca repede mititica.
Daca e otita, nu e de gluma. Eu am vazut in spital copii cu otita si aveau tratament 10 zile, injectabil. Sper sa nu fie.

Oana, ai dreptate. Eu de asta m-am dus cu Stefy la spital, mai mult, ca sa-i fac analize si sa nu-i dau antibiotic daca nu e cazul. Din analize a reiesit ca e cazul, asa ca.... Eu fug de Augmentin, ca la o cunostinta de a mea, i-au facut copilului ficatul varza cu Augmentin. Ca se da ce e mai tare sa fie ei siguri ca nu apar complicatii, dar nu se gandesc la efectele secundare.
La capitolul mancare si eu tot in pana. Am pus niste pulpe cu cartofi la cuptor, ca altceva nu m-a mai dus ... bostanul....

Alina, multumim de . Va dorim si voua o zi buna. Sper ca sunteti mai bine.

byu, sa va fie de bine vacanta. Ma bucur ca i-a placut micutuluila mare. Abia astept s-o ducem si pe Stfey. lui Casian, sa-i treaca durerea. Si Stefy s-a chinuit mult si inca mai are. Ma doare sufletul cand o vad cum se chinuie.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Irina,sanatate multa Iustinei nici eu nu sunt de acord cu Augmentinul dar daca ti l-a recomandat doctorul,sper sa fie bine.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Fetele care ati fost la mar imi puteti spune si mie care e faza cu aerosolii dimineata?Cum se procedeaza?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Salutare!
Gata vacanta. aseara ne-am intors de la mare. A fost bine dar mi-a fost dor de casa. M-am ramolit de tot. Nu pot dormi bine decit in patul meu si pe perna mea.

M-am vazut cu Miha.Si cu familia ei. Am avut impresia ca o stiu de o vesnicie. Baietii cei mari s-au jucat impreuna.Am facut si poze.Le pun mai tirziu.

Multa sanatate Iustinei.

Noi ne-am intors de la mare cu o masea in plus. Deci noptile au fost cam naspa si cu multa tzocaiala la tzitza lui mami.

V-am pupat.

Matei. Sa cresti mare , sanatos , norocos .

Mergi la inceput

Monica, bine ai venit . Sa va fie de bine vacanta!
Intreb si eu ca nu stiu...cum se face branzica calcica? Nu i-am dat pana acum Iustinei si nu stiu ce cantitati sa pun, cate pastile la cat laspte. Multumesc de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Sal.
Ne-am intors de afara, am mancat, acum copiii mishuna printre picioarele mele.

Irina, noi la Scutece facem branza calcica cu iaurt. Nu am cantitati, dar mie din 1/2l lapte imi iese cam pentru doua portii. Pun laptele la fiert si cand incepe sa clocoteasca pune cateva linguri de iaurt. Las pana se branzeste bine. Apoi scurg printr-un tifon.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Monica bine ai revenit! Asteptam poze!
Teo plimbi copilul pe faleza seara si briza ii face bine la caile respiratorii. Dimineata sunt raze UV.
Irina pui 4 pastile de calciu lactic in jumatate de litru de lapte fierbinte si amesteci pana se alege branza.

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Oana, Alina, multumesc. Ii voi face maine ca azi nici nu a vrut sa auda de papa solida :( In orice caz, sunt foarte multumita ca nu a mai avut febra, nici macar temperatura, asa ca macar la nurofen am renuntat. Acum a adormit bustean si merg si eu repejor la nani ca-s terminata.
Va urez o noapte frumoasa!

Mergi la inceput