Gravidute & Mamici de IASI (59)
Raspunsuri - Pagina 10
alynta27 spune:
Salutare! Zilele astea am avut treaba, mancare, curat de toate1 david a fost foarte cuminte! S-a jucat singurel cu jucariile! Mi-a fost asa de drag de el! Aseara a dormit bine!
Acum au ajuns nasii. A coborat Bogdan cu baiatul sa-i preia, caci nu stiu unde stam!
Miha multe multe peripetii! Saracuta Amira! Si Robert a rezistat vitejeste?!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Lacramioara multumesc! Acum e bine! Sa vedem la noapte, daca va dormi!
Spor la treburi!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ghinetz spune:
Salut. Aici sunt. (Nonna, nu e inca vorba de bb3, dar de-o veni vreo Nona mica sa te pregatesti de nasit, da?)
Hai sa va; servesc cu o placinta cu carne si ciuperci si o felie de tort. Taiata de aici
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Nonna76 spune:
Oana , nu ne-ai spus cum a fost reintilnirea. Macar reintilnirea cu baietii daca cu tine nu se poate povesti.. L-a recunoscut Victor pe tati?
Va invit la o
cam amara. Asa ,de dupa-amiaza , daca copii au adormit si aveti si voi o clipa libera.
Ma enerveaza cumplit ca n-am terminat curatenia. Luni iar vine mesterul ca au ramas de pus citeva placi de gresie pe balcon si apoi trebuie sa mai pun si un geam la balcon deci iar praf.In septembrie cind incepe scoala termin si eu.
lulualex spune:
quote:
citat din mesajul lui kriss79
salutare
LA MAI MULTE LUNIE MIRUNA SI BIANCA!!
Miha, bun venit! nasol cu evenimentele..bine ca sunteti bine acum.
Lulu, pe unde in Pacurari stati? soacra mea sta langa pta pacurari..rar mai ne plimbam si pe acolo...
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristinafericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
pe langa pizzasmile, deci aproape
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui Nonna76
Miha deci asa - a fost rubeola. Si oare Andreiul meu de ce n-o fi facut? Cit o fi incubatia la rubeola? Sa stiu la ce sa ma astept in caz de...
Eu stateam linistita,dar acum ca ai zis am realizat ca de fapt voi ati facut roseola infantum.Sper din suflet sa fie bine copilasii tai si sa n-o faca. 
quote:
Oare ce face Oana? O pune de bebe 3 si ma cheama sa-i botez....
Mey..nu fiti asa...sa ne chemati si pe noi la cumatrie...

Oana,a iesit super tortul.Ai avut emotii degeaba.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Poze de la mare 
Noapte buna! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Nonna76 spune:
Nu-i asa ca asteptati
de la mine?
Azi vine ceva mai tirziu caci am avut o noapte....Andrei s-a trezit de 4-5 ori si-s facuta praf acum.
M-am vazut in pozele de la mare. Trebuie sa ma invrednicesc sa pun si eu.
V-am pupat. Ma duc sa duc trupa afara.
ghinetz spune:
Saluty!
Pun acusi o cioco de casa sa mearga mai bine a doua cafea. (eu la a doua sunt, dar cescute mici)
Nonna, intalnirea a fost emotionanata. Cel mai emotionat a fost Stefan, desigur. Victor l-a recunoscut pe radu si s-a jucat f frumos cu el. Din pacate sotul ieri a avut muuuult de lucru si i s-a stricat si un program la calculator...Nasol! Tot singuri am stat. Stefan, bietul, nu a inteles de ce a venit tati daca tot nu sta cu el...Ne pregatim sa plecam la munte. Sper acolo sa avem timp de stat impreuna. (si de reamintit procesul tehnologic pentru o Nona mica
)
Miha, ce sa zic, super concediu!
. Pe mine personal m-ai incurajat ca si dupa un astfel de concediu se poate supravietui. Eu plec psihic pregatita pentru orice. Greva foamei la copilasi, temperatura...Om vedea. Ne descurcam noi. (vedeti, ma dau eu super-women, dar sunt putin speriata).
Michelle!!!!!!!!!
Diana!!!!!!!!!
Daria, voiam sa te mai intreb. ca am mai citit una alta pe aici: daca nu sunt diguri/stabilopozi sa se sparga valurile si sa se imparta stropii in particule mici-mici mai vb de aerosoli? Si, repet intrebarea: MUSAI LA 5 DIMINEATA???
Eu ma pregatisem asa, pentru un 6, hai 6 jumatate.
Gat, fug, am mancare pe foc. Sunt bucatareasa pentru 5 barbati. 3 ai mei, tata si fratele meu. Ultimii doi ramasi acasa. Neveste plecate in concediu. Si culmea, fiecare cu alte preferinte alimentare. 

A! Inca o intrebare: ieri am avut o pierdere a cunostintei. Nu mai vedeam bine, adica vedeam negru, m-am intins pe pat si...gata! Mi s-a rupt filmul pentru vreo 5-10 min. cand mi-am revenit nu stiam ce e cu mine, dar il auzeam pe Victor batand in usa. Oare de la ce sa fie? o crestere de tensiune? o scadere? o lipsa de calciu???
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

fericita de