Gravidute & Mamici de IASI (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Iaca si ciocolata promisa
dulci, dulci asa, ca ciocolata mea, pentru toti copiii.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Oana,super super ciocolata.Ce pofta mi-ai facut! Hai dezvolta un pic procesul tehnologic!
Mai mami,ce sa zic?De supravietuit o faci,ca n-ai incotro.Eventual mai gasesti pe careva pe langa tine care sa-ti dea o pastila de putut. Dar eu iti doresc un concediu fara griji si fara incidente neplacute.
Cat despre pierderea cunostintei...ma ingrijorezi. Niste analize de cand n-ai mai facut? Ca si Mg iei? Multa sanatate si ai grija!

Emma,multumim!

Monica,in mod sigur vreau o cafea...
Eu m-am abtinut azi cat am putut sa nu-l mananc pe Robert cu fulgi cu tot...De dimineata mi-a scos pe nas...A vrut in parc,cu bicicleta. In parc a vrut la topogan si eu am pazit bicicleta.Cand s-a facut ora de plecare a vrut din nou bicicleta si bineinteles sa se plimbe "ca doal nu ne-am plimbat deloc"...In masina voia de mancare ca-i este foame...Ajunsi acasa s-a razgandit si a vrut desene... Pana la urma a adormit si fara mancare si fara desene,asa de-al naibii ce sunt.Asta bineinteles dupa criza de rigoare,ca el nu doarme ca nu e obosit.
Asa-i ca merit cafeaua aia?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Ghinetz asa am patit si eu mai nasol a fost ca mi s-a intamplat pe strada si m-a luat salvarea.Aveam lipsa foarte mare de calciu si de sare in organism inca mai alaptam pe atunci.Mai bine ai face un set de analize,multa sanatate

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Inca nu am reusit sa deschid pozele, dar sper sa le vad! Lui David i-a mai iesit un dintisor! Are 5 acum, iar inca unul sta sa-i iasa! I-au taiat ieri nasii motul! A fost foarte fericit cat a stat cu ei! Au o fetita de 2 ani cu care s-a jucat. De pe tavita a ales: cheia de la masina- a tinut-o un pic, termometrul si surubelnita, care nu-i mai dadea drumu! Suntem in vizita la parinti ,la Targu-Frumos. Mai va scriu!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulualex spune:

un pediatru bun in zona nicolina stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

kriss - foarte frumoase pozele, sa va fie de bine vacanta!

Lulu - cum e Alex? Nu stiu pediatru in nicolina.

Miha sa va fie de bine vacanta cu peripetii, pupam Amira cea frumoasa. Foarte frumoase pozele, imi place cea in care dorm si Robert o tine pe Amira. Miha cine sunt Adam, Matei si Mirandolina?

Simo - ce mai faci? Matei ce face?

Oana - foarte bine arata tortul si placinta , cum au fost? Distractie placuta la munte! Si ciocolata arata f bine.
AI grija de tine!

Monica - Andrei seamana cu tine, vad in pozele de la Miha, foarte frumusei sunteti.

Alynta - felicitari pentru dintisor si pentru mot.

Dau eu cafeaua ,vad ca voi nu v-ati trezit Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui mihamora
Miha cine sunt Adam, Matei si Mirandolina?

Mirandolina sta in Mangalia si e prietena noastra de la Scutece.Robert si Matei sunt de-o seama.

O zi buna tuturor!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Buna cafeaua, yami yami!

E o caldura afara.....dar la mine in casa e racoare si bine (de la AC bineitneles). Asa ca...tot prafalaul si nebunia si mizeria si datoriile isi scot parleala acum.

O zi buna sa aveti!

emma

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

[quote]citat din mesajul lui mihamora
Miha cine sunt Adam, Matei si Mirandolina?<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Mirandolina sta in Mangalia si e prietena noastra de la Scutece.Robert si Matei sunt de-o seama.

O zi buna tuturor!

ok si Adam?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui aeperju

Buna cafeaua, yami yami!

E o caldura afara.....dar la mine in casa e racoare si bine (de la AC bineitneles). Asa ca...tot prafalaul si nebunia si mizeria si datoriile isi scot parleala acum.

O zi buna sa aveti!

emma

Asa este cu AC-ul

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Mergi la inceput