Gravidute & Mamici de IASI (59)
Raspunsuri - Pagina 11
ghinetz spune:
Iaca si ciocolata promisa
dulci, dulci asa, ca ciocolata mea, pentru toti copiii.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Helau! 
Oana,super super ciocolata.Ce pofta mi-ai facut! Hai dezvolta un pic procesul tehnologic!
Mai mami,ce sa zic?De supravietuit o faci,ca n-ai incotro.Eventual mai gasesti pe careva pe langa tine care sa-ti dea o pastila de putut.
Dar eu iti doresc un concediu fara griji si fara incidente neplacute. 
Cat despre pierderea cunostintei...ma ingrijorezi. Niste analize de cand n-ai mai facut? Ca si Mg iei? Multa sanatate si ai grija! 
Emma,multumim! 
Monica,in mod sigur vreau o cafea...
Eu m-am abtinut azi cat am putut sa nu-l mananc pe Robert cu fulgi cu tot...De dimineata mi-a scos pe nas...A vrut in parc,cu bicicleta.
In parc a vrut la topogan si eu am pazit bicicleta.Cand s-a facut ora de plecare a vrut din nou bicicleta si bineinteles sa se plimbe "ca doal nu ne-am plimbat deloc"...In masina voia de mancare ca-i este foame...Ajunsi acasa s-a razgandit si a vrut desene...
Pana la urma a adormit si fara mancare si fara desene,asa de-al naibii ce sunt.Asta bineinteles dupa criza de rigoare,ca el nu doarme ca nu e obosit. 
Asa-i ca merit cafeaua aia? ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
moldoveanca spune:
Ghinetz asa am patit si eu mai nasol a fost ca mi s-a intamplat pe strada si m-a luat salvarea.Aveam lipsa foarte mare de calciu si de sare in organism inca mai alaptam pe atunci.Mai bine ai face un set de analize,multa sanatate
teo
alynta27 spune:
Salutare! Inca nu am reusit sa deschid pozele, dar sper sa le vad! Lui David i-a mai iesit un dintisor! Are 5 acum, iar inca unul sta sa-i iasa! I-au taiat ieri nasii motul! A fost foarte fericit cat a stat cu ei! Au o fetita de 2 ani cu care s-a jucat. De pe tavita a ales: cheia de la masina- a tinut-o un pic, termometrul si surubelnita, care nu-i mai dadea drumu! Suntem in vizita la parinti ,la Targu-Frumos. Mai va scriu!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mihamora spune:
kriss - foarte frumoase pozele, sa va fie de bine vacanta!
Lulu - cum e Alex? Nu stiu pediatru in nicolina.
Miha sa va fie de bine vacanta cu peripetii, pupam Amira cea frumoasa. Foarte frumoase pozele, imi place cea in care dorm si Robert o tine pe Amira. Miha cine sunt Adam, Matei si Mirandolina?
Simo - ce mai faci? Matei ce face?
Oana - foarte bine arata tortul si placinta , cum au fost? Distractie placuta la munte! Si ciocolata arata f bine.
AI grija de tine!
Monica - Andrei seamana cu tine, vad in pozele de la Miha, foarte frumusei sunteti.
Alynta - felicitari pentru dintisor si pentru mot.
Dau eu cafeaua ,vad ca voi nu v-ati trezit
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
poze din vacanta
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui mihamora
Miha cine sunt Adam, Matei si Mirandolina?
Mirandolina sta in Mangalia si e prietena noastra de la Scutece.Robert si Matei sunt de-o seama.
O zi buna tuturor!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
aeperju spune:
Buna cafeaua, yami yami!
E o caldura afara.....dar la mine in casa e racoare si bine (de la AC bineitneles). Asa ca...tot prafalaul si nebunia si mizeria si datoriile isi scot parleala acum.
O zi buna sa aveti!
emma
mihamora spune:
quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc
[quote]citat din mesajul lui mihamora
Miha cine sunt Adam, Matei si Mirandolina?<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Mirandolina sta in Mangalia si e prietena noastra de la Scutece.Robert si Matei sunt de-o seama.
O zi buna tuturor!
ok si Adam?
POZE
poze din vacanta
mihamora spune:
quote:
citat din mesajul lui aeperju
Buna cafeaua, yami yami!
E o caldura afara.....dar la mine in casa e racoare si bine (de la AC bineitneles). Asa ca...tot prafalaul si nebunia si mizeria si datoriile isi scot parleala acum.
O zi buna sa aveti!
emma
Asa este cu AC-ul
POZE
poze din vacanta