Gravidute & Mamici de IASI (59)
Raspunsuri - Pagina 12
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui mihamora
ok si Adam?
Adam e fratele lui Matei.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc
[quote]citat din mesajul lui mihamora
ok si Adam?<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Adam e fratele lui Matei.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ok, acuma chiar m-am linistit, sa nu stiu eu cine si cum...

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mihamora spune:
Ce faceti fetelor?
Daniela - nu te-ai intors din concediu?
DIana- unde esti?
Kriss - ?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
Nonna76 spune:
Azi s-a operat tatal meu de un nodul la tiroida.De fapt un chist , nu ceva grav dupa spusele dr.A iesit din operatie si e la terapie intensiva.( e la Sf. Spiridon).Mama e cu el.
Eu a facut mincare si hranit trupa-grea misiune. Se baga cineva la spalat vase? Ala eu, ala eu...
Am intrat sa vad ce faceti si acum ma duc la baieti sa vad care si cum vrea sa doarma.Sigur doar cristi vrea .
Pupici.
alynta27 spune:
Nonna sanatate tatalui!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
danyelle005 spune:
Ne-am intors ieri pe la amiaza de la mare.
A fost bine, am avut vreme buna, apa a fost cam nasoala, cu multe alge. Doar in Eforie N si Saturn a fost mai curata.
Amaliei i-a priit la mare, e in elementul ei in apa, cred ca am s-o dau la inot
, n-a stat locului o clipa, numai la nisip vroia. Acum ca merge de-a busilea n-am avut liniste deloc, dar trecand peste asta a fost frumos.
Bineinteles ca s-a intors cu mofturi, cum nu-i convine ceva se tranteste pe jos si urla. M-a terminat azi numai in brate vroia, cum dispaream putin din peisaj, cum incepea concertul
. Speram sa scapam repede de cornite.
Merg sa citesc din urma sa vad ce-ati mai facut si voi.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
Tocmai am aflat o veste tragica. Doua foste colege de facultate au avut un accident in Bucuresti, erau pe trecerea de pietoni si o masina a intrat in ele. Una e acum la terapie intensiva dupa ce a stat cateva zile in coma iar cealalta a murit in drumul spre spital. Avea 23 de ani si a lasat in urma o fetita de 2 ani. Dumnezeu sa o odihneasca. E ingrozitor cum din cauza unor inconstienti sufera atata lume. nici acum nu mi-am revenit de la aflarea vestii.
danyelle005 spune:
Am citit ca au fost mai multi copii bolnaviori.
si sanatate tuturor.
CELIA condoleante pt pierderea tatalui si felicitari pt licenta.
OANA La multi ani pt cei 7 ani de casnicie. Sa fiti fericiti in continuare si spor la BB2
. Cum a fost tortul? Am vazut si eu mai demult reteta asta de tort si mi-a facut cu ochiul dar n-am mai apucat sa-l fac.
CRISTINA sa va fie de bine iesirea la munte. Alessia e o dulce.
MIHA nasol ca vi s-au intamplat atatea tocmai in concediu. M-am distrat vazand pozele, Robert si Amira sunt niste dulci, ca si mami de altfel.
MONICA sa va fie de bine si voua concediul si sa scapati mai repede de prafaraie.Frumoase pozele cu mamica mereu zambitoare si strumfii plini de energie.