Gravidute & Mamici de IASI (59)
Raspunsuri - Pagina 13
danyelle005 spune:
poze de la mare[code]http://good-times.webshots.com/photo/2921169460103159727ubbAqH?vhost=good-times
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Darria spune:
quote:
citat din mesajul lui ghinetz
Daria, voiam sa te mai intreb. ca am mai citit una alta pe aici: daca nu sunt diguri/stabilopozi sa se sparga valurile si sa se imparta stropii in particule mici-mici mai vb de aerosoli? Si, repet intrebarea: MUSAI LA 5 DIMINEATA???Eu ma pregatisem asa, pentru un 6, hai 6 jumatate.
Oana: asa recomanda medicii, pe la 5. Pe diguri e mai bine dar e ok si pe plaja. Diguri sunt peste tot. Referitor la acea stare: motive sunt multe. Mai bine intreaba medicul de familie, macar. Multa sanatate.
Scriu telegrafic fiinda sunt in deplasare.
o saptamana placuta tuturor.
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui Nonna76
Azi s-a operat tatal meu de un nodul la tiroida.De fapt un chist , nu ceva grav dupa spusele dr.A iesit din operatie si e la terapie intensiva.( e la Sf. Spiridon).Mama e cu el.
Sanatate multa tatalui tau.Daca ai nevoie de ceva...suntem aici.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui danyelle005
Speram sa scapam repede de cornite.
Nu fi prea aspra cu frumoasa cu ochi ca marea.
Bine ati revenit,sa va fie de bine concediul.Si porumbul mancat pe plaja.
Eu n-am avut nici o sansa sa-i bag pe-ai mei in apa.
Amira incepea sa maraie de la cativa metri departare,iar Robert n-a bagat decat degetul mic de la picior. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui danyelle005
E ingrozitor cum din cauza unor inconstienti sufera atata lume.
Din pacate asa este.
De parca legile rutiere se fac in functie de marca masinii ce-o conduci.Stirile sunt pline de accidente fel de fel,pe marginea soselelor vezi urme ale dezastrelor,panouri cu "viata are prioritate"...si totusi "mie nu mi se poate intampla" vezi la tot pasul...

Ioiii...ce m-am aprins...Ia sa ma duc sa beau un Pepsi rece...Dumnezeu sa o odihneasca pe fata aceea nevinovata si sa aiba grija de micutul ramas fara mama.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Nonna76 spune:

Ieri am vb cu tata. Era bine. Mama e cu el si sora cea mica lucreaza in Iasi(tineretul din ziua de azi pe perioada vacantelor nu mai sta acasa ci lucreaza).
Si mie mi-e groaza de soferii inconstienti care circula sub influentza alcoolului sau cu viteza sa arate ce tari sunt ei.Sunt nenumarate accidente, sunt mediatizate si degeaba.Poate nici pedepsele nu sunt care trebuie.Sau nu sunt decit pentru fraieri.Desteptii scapa...
M-am aprins si eu.Degeaba, ca nu pot face nimic.
Hai sa-mi beau cafeaua linistita.
O zi buna.
kriss79 spune:
salutare
bem cafeluta in 2:)
am scris ieri un mesaj dar a disparut..si mi-a fost lene sa il mai scriu odata..
daniela, bine ati revenit!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
danyelle005 spune:
Neata!
Sanatate multa tatalui tau Monica.
Multumesc Miha si Cristina.
Stai linistita Miha ca nu sunt chiar asa de aspra cu ea
, doar imi trebuie rabdare sa rezist la nervisorii ei. De cum am venit de la mare au inceput sa-i curga mucusorii, din aia aposi. E nasol ca nici nu vrea sa stea sa-i pun ser sau sa-i scot mucusorii si o deranjeaza, mai ales cand doarme.
Si noi ne-am intalnit cu tot felul de nebuni pe drum, mai ales prin Mamaia erau numai din astia cu impresii. Ce e foarte enervant in Mamaia e ca efectiv nu ai loc unde sa parchezi, peste tot sunt semne cu parcarea interzisa si daca-ti lasi masina pe unde apuci ti se blocheaza roata. Noi ne-am lasat masina mai departe de plaja dar erau o multume de oameni care stateau si asteptau sa vina sa le deblocheze rotile. Ca sa nu mai vorbesc de drumuri ca sunt sub orice critica. La intrarea in Constanta am luat o groapa si ni s-a rupt cauciucul ( care era nou) si a trebuit sa cumparam altul din Constanta.
Gata ca m-am aprins si eu.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
lulualex spune:
neata fetele, dau o acfeluta
santate bebilor bolnaviori
a mea ia de 4 zile ospen, a avut rosu in gat si pana ieri zilnic febra peste 39 [:q] azi e ceva mai bine
eu o trag cu sinusurile, mi s-a umflat si un ganglion la gat, am trecut de asemenea pe antibiotice
afara vad ca ploua, innebunesc, cand credeam si eu ca de acum putem iesi, iata ca ploua; se duce oare vara? ne-am plans de calduri, acum ne plangem de ploi, of!
in alta ordine de idei, alex zice aproape zilnic un cuvant nou, de ex baie, pui; am fugit cu pampersul la baie sa il arunc si a venit dupa mine si a facut pipi in fata usii de la baie; asta acum vreo 3 zile; azi la fel, dupa aia m-am dus sa pregatesc baita ei, iar a venit si a facut caca tot acolo; parca si-a marcat teritoriul
e timpul sa pun olita in functiune; am zis ca nu o fortez pana nu intelege cat de cat ce e aia
va doresc o zi frumoasa tututror!!!
ps: va rog mult, stiti un pediatru bun in nicolina-podu ros-cug???
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui lulualex
ps: va rog mult, stiti un pediatru bun in nicolina-podu ros-cug???
Eu stau in Nicolina-CUG,dar merg la pediatru in Dacia.
Oana are pediatrul aici la circa,dar imi scapa acum cum ii zice.Daca nu intra ea sa-ti spuna,ma interesez.