Gravidute & Mamici de IASI (59)
Raspunsuri - Pagina 14
addiana spune:
quote:
citat din mesajul lui mihamora
ok, acuma chiar m-am linistit, sa nu stiu eu cine si cum...
eu pe-acasa...cu smotru...cu fetele in parc... poate pe-acolo o sa ne intalnim si noi candva... adica daca monica cu miha s-au intalnit la atatia km departare!!! rusine sa ne fie!
miha super pozele de la mare, mai ales cum doarme amira pe plaja sau cum dorm ei fratiorii impreuna!

nonna da' de unde a evadat vlad de a trebuit sa se catere pe 4 metri de gard in sus si apoi alti 4 in jos!!!
sanatate multa tatalui!
oana eu nu mai retin...si pe mine ma lasa memoria
cat despre pierderea cunostinteii...aia se cheama lesin, si eu am destule la activ! sigur e de la lipsa de calciu, magneziu... adica vreo anemie ceva! mai bine fa niste analize! (si grija mare cu curile de slabire!)
despre aerosoli si eu stiu ca la 5 dimineata si nu trebuie sa se sparga valurile de dig sau altceva...cica vantul/briza aduce vapori sarati din largul marii. noi anul trecut la 5.30 -6 cel tarziu eram pe plaja imbracati cu tricou+hanorac si pantaloni lungi, cand terminam plimbarea dadeam hanoracele jos. sper ca si anul asta sa reusesc sa le trezesc!
gata ma duc la treaba...mai revin!
lulualex felicitari pentru prima maseluta!
sanatate multa puiutilor bolnaviori!
addiana spune:
cine este la plimbare?!! ca eu tocmai ma pregateam sa ies!
miniploaia asta de 5 minute mi-a spart un geam la balcon!
pentru prima data mi-a fost frica... ![]()
danyelle005 spune:
noi am iesit si ne-a prins poaia pe drum. Acum vad ca a iesit soarele iar, poate mai iesim putin.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui addiana miniploaia asta de 5 minute mi-a spart un geam la balcon! pentru prima data mi-a fost frica... |
La mine s-a format o vijelie in casa de nu stiam pe ce sa pun mana mai intai.
Camerele is fata in fata si amandoua erau pline de cioburi pana la jumatate.
Multumesc lui Dumnezeu ca nu era Robert pe acolo,tocmai ce trecuse cu juma de minut in urma. Cand am auzit usa aceea trantindu-se am incremenit,efectiv m-am blocat si asteptam socata sa vad daca aud vreun tipat/urlet...cateva secunde de cosmar...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
Am iesit si noi la o plimbare scurta, dupa ploaie, ca ciupercile![]()
SI eu m-am speriat de furtuna si de cum batea gheata in geam
Miha - ce sperietura ai tras, si ce noroc, ca nu era Robert in zona.
Am fost azi prin Podu Ros si am vazut ca e un cort care strange ajutoare pentru sinistrati, o sa adun si eu maine lucruri sa le duc acolo. E deschis pana la 18.00
Poate sunteti si voi interesate.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
Nonna76 spune:
.
Diana bine c-ai aparut ca te dadeam disparuta. Acum o mai astept pe Ralu.
La noi n-a plouat deloc cu toate ca asteptam.
Eu tot cu praful pina la git sunt(sau aproape). Ieri au venit iar mesterii ca mai aveau de pus ceva gresie pe balcon si iar s-a facut praf in toata casa.Si o sa mai am o tura cin vin cei cu geamurile la balcon.Distractie, ce mai.
O zi buna va doresc.(adica nu smotru ca mine)
mariussimiuc spune:
Helau! 
O cafea
si o prajiturica.
Si pentru cine-si permite am pus si un mot de inghetata. ![]()
Monica,spor la treburi.
Azi e sarbatoare asa ca poti sa mai iei o pauza.
Ti-am lasat un offline pe mess.L-ai primit?
Si chiar asa...Ce-o fi facand Raluca?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
Monica - multumim de cafea si spor la treaba!
Miha - da ce buna e prajiturica 
Vedeti ca e o oferta la domo pt fotografii 0,19 ron o foto daca dai comanda de minim 75 de poze 10/13 poate va intereseaza. Eu am dat comanda si le ridic vineri. aici
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
ralnied1 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Nonna76 .Diana bine c-ai aparut ca te dadeam disparuta. Acum o mai astept pe Ralu. |
Adica... pe mine? Sau m-am bagat aiurea in seama?
Daca despre mine era vorba: prezent, doamna profesoara!

--------------------------------------------------------------------------------
Curtea de Arges si Cozia
Castelul Bran
Castelul Peles
Cetatea si Muzeul de la Histria. Monumentul si muzeul de la Adamclisi
La munte
La mare