Gravidute & Mamici de IASI (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

pt Amira cea plimbareata.

Si la magazinul Louise din Podu Ros cica sunt reduceri 50% la hainute pt copii. Nu stiu detalii ca am auzit anuntul la radoi, dar poate intereseaza pe cineva. Si la Leonardo am vazut ca sunt reduceri 80%.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumim,multumim!

Fetelor,spargeti pusculitele!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Spargem, spargem!

Eu de aproape o ora ublu dupa Iustina sa-i dau ceva sa manance...se uita la mine, casca gura si cand ma apropii cu lingurita sa-i bag in gura inchide gura si incepe sa rada...

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Ca sa nu mai zic ca sunt racita cobza si simt ca-mi explodeaza capul de durere

Mergi la inceput

Si ca sa vedeti ce fetita mare are mama...am pus-o in patut la ea sa ma schimb sa iesim la plimbare si cand ma uit la ea ...fata mea si-a desprins mainile de pe marginea patutului si a facut doi pasi fara sa se sprijine Cand si-a dat seama s-a trantit in fund si a inceput sa planga Pacat ca n-am fost pe faza sa o pozez...Data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

felicitari si pt. pasii Iustinei!
Maine vine o posibila bona sa o vad si sa vb cu ea..ma gandeam ca pentru inceput sa vina 4 h, ca deocamdata mai stau si eu acasa..are cineva habar cam cat se da la un program de 4 h x 5 zile?aproximativ..
Am luat ieri si hamuri ,..dar nu prea imi place cum "merge" cu ele..sunt cam marisoare, desi le-am pus la maxim, Alessia fiind mai slabuta..si cu ele se apleaca in fata nu stiu cum..si mi-e frica sa nu ii iasa peste cap hamurile astea..
tin minte ca Domi folosea hamuri(adica Michelle cu el).le-ai folosit dupa ce a facut primii pasi singurel sau si inainte?
lulualex, nu mai retineam de unde te "stiu"..de pe parinti/com..
Ralu(ralnied) ce mai faci draga?
noapte buna!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Kriss79: si eu caut o bona pentru 4-5 ore pe zi, de luni pana vineri, cu mine acasa, deci nu va ramane singura, si ma gandesc sa ofer 5 milioane pe luna. Mie mi-ar place o persoana tanara, eventual o studenta la master, dar inca nu am inceput sa caut cu adevarat. Daca stie cineva o tanara care are nevoie de un job part time, rog sa ma contacteze.
Ioana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
Am luat ieri si hamuri ,..dar nu prea imi place cum "merge" cu ele..sunt cam marisoare, desi le-am pus la maxim, Alessia fiind mai slabuta..si cu ele se apleaca in fata nu stiu cum..si mi-e frica sa nu ii iasa peste cap hamurile astea..

Hamurile se folosesc dupa ce merge copilul bine in picioare.Is pentru a sustine copilul in caz ca se dezechilibreaza,nu pentru a-l ajuta/invata sa mearga.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

pt Amira cea plimbareata.

Plimbareata lu' mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Irina - felicitari pentru pasi! Nu stiu nimic de Celia.

Kriss - pai dupa ce pasea cand il tineam de manuta i-am pus si hamuri,(dr. mi-a recomandat dupa 11 luni) a avut o perioada cand, daca se tinea cu manutele de ham mergea singur,o perioada cand se lasa in fata sa simta sustinerea si nu i le-am mai pus. Nici acum nu merge decat daca se tine macar de un deget de-al meu, si cu hamul nu mai vrea.

Miha - ce scumpa e Amira, felicitari!

Emma - am luat fotografiile sunt super faine,calitativ,saptamana viitoare mai fac o comanda.

Gabi- ai reusit?Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput