Gravidute & Mamici de IASI (59)
Raspunsuri - Pagina 18
mariussimiuc spune:
Helau! 
Noi am iesit la o plimbarica prin cartier.Ne-am intalnit si cu Daniela si Amalia.
Acum beau si eu o gura de cafea si merg sa le fac programul de amiaza.
P-aia stau pe net,azi n-am chef de nimic. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Am uitat sa va servesc cu o inghetata. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
tuscut spune:
MIha, sa va fie de bine plimbarica. Eu am trimis-o pe Iustina la plimbare de dimineata cu unchiu-sau (ca doar n-a venit degeaba
)si acum ma chinui sa o culc - fara sanse de izbanda se pare.
Buna tare inghetata...
si tare bine a mai prins pe caldura asta ![]()
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
mariussimiuc spune:
Fata mea a inceput sa mearga in 4 labute si se aseaza singura in fundulet,de pe burta.

kriss79 spune:
FELICITARI Amira!!
reduceri la teba de 50 % pt cele interesate..
va pup
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
tuscut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Fata mea a inceput sa mearga in 4 labute si se aseaza singura in fundulet,de pe burta. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Cam asa
? Felicitari Amira!
Irina,
tuscut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 reduceri la teba de 50 % pt cele interesate.. va pup www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea Avem 9 luni!! Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007) |
Multumim de info, Cristina! Au ceva dragut macar? Ultima data cand au avut reduceri nu prea aveai ce alege...ori oi fi ajuns eu prea tarziu?

Irina,
kriss79 spune:
AI Ajuns tu tarziu.sunt de o sapt red..abia ieri am ajuns.niste bodyuri de 1 an de acum am luat,80 cm,o rochita si niste ciorapi pt 18 luni albi subtiri ca de cand caut..erau tot felul..
Avem 9 luni!!
Cristina
kriss79 spune:
lucruri simpatice si de calitate, tot la red 50% am luat dinn felicia, de la fox.fata in fata cu casele de supermarket.au si de copii., pe dreapta cum intri..nu se prea potriv marimile..sunt din 6 in 6 luni..
Avem 9 luni!!
Cristina