Gravidute & Mamici de IASI (59)
Raspunsuri - Pagina 17
mihamora spune:
Emma si eu sper sa iasa bine, maine le ridic .
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuscut Uitati aici ce ochisori are...Bine ca am scapat. Am fost luni la dr. si ne-a zis ca e ok acum. |
Pupici la ochioasa scumpa.
Ce frumos studiaza ea revista.
Amira mea mai intai ar fi degustat-o si daca mai ramanea ceva poate mai si citea. La multi ani sotului!
Sa va fie de bine iesirea la iarba verde. Apropo de pozele la mancare...eu pana acum n-am pozat decat prajiturile,rar mancarurile.Azi am facut un ostropel de pui cu mamaliguta si arata asa de bine ca am zis sa-i trag o poza.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui tuscut Miha, ati avut de tras nu gluma! Uite de asta ar trebui sa mai mergi la mare inca o data, daca din prima n-a fost cu noroc |
Da' cu ce ti-am gresit muica?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ralnied1 Pe mine sigur nici n-a apucat sa ma vada. |
Tu poate nu stii ca sotului meu i se spune "ochi de vultur"
...Vede tot...Si daaaa...pe tine te-a vazut.
"Era prietena ta din Dacia"...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
tuscut spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Pupici la ochioasa scumpa. Ce frumos studiaza ea revista. Amira mea mai intai ar fi degustat-o si daca mai ramanea ceva poate mai si citea. |
Asa face Iustina...Daca ii dau un lucru mai intai il intoarce pe toate partile, se uita cu coada ochiului la mine sa vada ce zic si direct in gura ajunge. Cum crezi ca arata revista acuma?
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
tuscut spune:
La multi ani sotului! Sa va fie de bine iesirea la iarba verde. |
Multumim!
Irina,
tuscut spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Da' cu ce ti-am gresit muica? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

Irina,