Gravidute & Mamici de IASI (59)
Raspunsuri - Pagina 16
tuscut spune:
Oana, bucatele tale arata...
La multi ani fericiti impreuna! Imi pare rau de faza cu pierderea cunostintei. Sper sa nu fie nimic grav. Si eu am patit-o (nu asa de tare) zilele astea. Pur si simplu cand m-am ridicat din pat am vazut pt o clipa negru in fata ochilor 
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Eu ii dadeam apa lui Robert.Dar ai vazut ca a avut Marius ochi pentru tine. |
Culmea e ca pe strumfi nici nu i-am zarit macar...
Doar pe voi va ochisem...
Si lasa, ca nici Marius nu ne vedea. Era prea concentrat. Si nu stiam cum sa-i atragem atentia. Al meu a zis: oare ne-o fi recunoscut sau, saracul, a salutat din politete?

Pe mine sigur nici n-a apucat sa ma vada.
--------------------------------------------------------------------------------
Curtea de Arges si Cozia
Castelul Bran
Castelul Peles
Cetatea si Muzeul de la Histria. Monumentul si muzeul de la Adamclisi
La munte
La mare
kriss79 spune:
salutare
in sfarsit am curent!! de la furtuna de acum 2 zile si pana aseara la aproape 22 nu am avut curent..24 h fara curent in sec 21 si in mijlocul orasului
s-a rupt un conductor pe uzinei la comisariat si am tinut-o numai in tel sa vina sa repare odata..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
danyelle005 spune:
Buna!
Multumim de cafea Irina. Chiar am nevoie la cat am muncit azi
Eu dau niste ardei umplutihttp://good-times.webshots.com/photo/2127225440103159727nKAueK?vhost=good-times
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
aeperju spune:
michelle, cat te costa toata treaba cu pozele ca scrie acolo de o valoare de trasfer?
emma
mihamora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju michelle, cat te costa toata treaba cu pozele ca scrie acolo de o valoare de trasfer? emma |
E 30 de mii transferul, 120 de poze ma costa 270 de mii.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
aeperju spune:
sper sa iasa bune ca am dat si eu comanda. cu aparatul asta digital nu mai reusesc sa scot poze sa fac un album pentru Andrei. (noroc cu tine acum)
emma

de pranz!