Gravidute & Mamici de IASI (59)
Raspunsuri - Pagina 20
danyelle005 spune:
neata! Nu v-ati trezit inca?
hai ca dau o 
Eu is tare matinala azi; m-am trezit de la 7, nu mai puteam dormi...
Cred ca ma apuc sa fac un tort pt maine.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
alynta27 spune:
Buna dimineata si de la noi! Daniella dar cu ce ocazie tort?
noi am venit joi seara de la Targu-Frumos. Lui tati ii era foarte dor de noi! Ieri am fost "prinsa" de o carte buna- "Inca o zi", roman ce a fost regizat! Azi trebuie sa facem de papa si curat.
Miha nu am putut deschide de la Targu pozele voastre de la mare. Abia astept sa le vad!
Fetelor pe cand ne intalnim si noi?!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Miha am vazut o mutrisoara bolnavioara, un baiat jucaus si vesel! Si pe tine se vedea ca esti obosita! Mi-au placut si pozele cu Nonna!
Nonna am vazut acolo doi fratiori ce se joaca frumos in nisip! Andrei paraca "papase" ceva nisip! A fost rece? Am vazut cateva poze cu voi imbracati!
Danielle am vazut ca si albastriceii voastre i-a placut apa si nisipul! Urata vestea pierderii colegii tale! Sarmanul copil!
Tuscut faine frigarui! La multi ani sotului! Si Iustinica ava asa galesi ochisorii!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
neata
hai ca la 10 vine sa vad ce si cum e tanti..
ioana, o prietena are o bona cares ta 8 h 5 zile si ii da 500 lei..nu calca, nu spala pt. bb, doar il plimba si ii da mancare..
tipa asta care vine acum a crescut 6 copii..la ultimul facea si naveta la focsani unde se mutasera..are vreo 52 de ani..tocmai buna pt. agitatia fetei mele
ma gandeam sa vad intai cam cat cere ea..sa vad ce pretentii are ea..dupa ce ii expun eu ce vreau de la ea, bineinteles.
miha, mersi de explicatii..desi pe hamurile alea scrie ca de la 6 luni..poate pt. a o prinde cu ele de scaunelul de masa sau alte chestii..
michelle, am inteles..
o zi minunata! mai revin..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
alynta27 spune:
Tuscut felicitari pentru primii pasi Iustinei!
Miha ce dulce e Amira "mergatoare"!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
danyelle005 spune:
| Citat: |
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
lulualex spune:
| citat din mesajul lui kriss79 lulualex, nu mai retineam de unde te "stiu"..de pe parinti/com.. |
si ideea era....?