Leoaicele DC*(18)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

DoDo vine si bb2, cat timp ai de facut tratament?
Si eu uneori vreau o bb-lina, dar....

mey daca voua va iese mereu si mie nu mia iesit din prima inseamna ca astia au altceva pe aici, ca am baut-o dupa si cu mixerul, si nimic, si nici macar nu scrie pe cutie ce si cum, daca se bate sau nu...ametitzi rau (astia de aici).

Ia sa vedem daca il vedeti TORT

Dany si ce altceva faci bun pt maine, numa prajiturele? Si Sampanie?

Daria, Mariage zici ca se cheama parfumul, sa-l sugerez lu' al meu sot pt 10 aug, ca facem 6 ani de marriage? Normal ca-l sugerez

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Catutza
Annie e un tratament de o saptamana.Caci e mica "minunea",(cred eu...)si pt faptul ca in rest pare tot in regula

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dodo, imi pare tare rau ca ai probleme de sanatate :( Recuperare rapida si sa vina rpd bb2 !Annie, Mariage asta e dulce, persista doo zile, il pot pune langa un Ultraviolet sau Eden ca personalitate, desi nu se aseamana, insa o data mirosit, il recunosti. Ar trebui sa l testezi.
Mey, vreau si io tort ca tare bine arataaaaaaa !!!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Gabi... sacul se numeste fund de sac Douglas( ca la cate drumuri la dr. am facut...doctor ma fac...daca totul pare ok bb2 nu are de ce sa nu vina..Spor la treaba!)
Catutza- pe balerini i-am luat redusi( am dat 70 lei) de la 120 lei din Big.Pt. maine probabil ceva fripturica la gratar cu salata...fara sampanie..nici eu si nici sotul nu suntem fani sampanie...suc natural , bere and that's all!Din pacate serbez asa...pe rand...nu la comun caci gasca s-a cam spart o data cu separarea finilor... serbez cu socrii,apoi cu sora, apoi la tarica cu mama si nepotelul...si bineinteles cu sotiorul!Alta data faceam cu finii si toti prietenii nostri...Prietenii au ramas..insa pe fin nu-l mai pot suferi!Nu e crestineste ce zic...insa asta simt vis a vis de un om care si-a parasit sotia gravida si cu pbrobleme si copilul pt. "marea dragoste"...
Mai da tote mirositi a parfumel..i-l simt... si eu am o gramada tot timpul le schimb( azi unul maine altul)!
Annie- suuper bine arata tortul...ia zi cum ti se pare la gust??
Fugggg... dar mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
citat din mesajul lui danyalo

Gabi... sacul se numeste fund de sac Douglas( ca la cate drumuri la dr. am facut...doctor ma fac...daca totul pare ok bb2 nu are de ce sa nu vina..Spor la treaba!)

Ata t am inteles din ce a scri dr. ms,

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Mey tortul e foarte bun, sincer ma papat o portie mare si restul de la clau, ca el se satura foarte repede. Sincer e foarte bun. sper sa placa si a lu meu sot ( e taur, so nu are nici o pretentie la mancare, ferice de mine si frisca nu se simte)

Daria cat de dulce e Marriage-ul? dar o sa merg sa-l incerc, defapt asa si trebuie sa fie un marriaj, nu? dulce ca mierea.

vai deja cred ca nu-i mai pot spune wish list, ci pomelnic.

Dany *sniff sniff* dar pe noi nu ne inviti?

Acum pe langa gat ma doare si spatele mai bag un ceai cu miere! sau coffea ca mie si somn

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

vin si eu cu vesti,nu tocmai bune..
Am fost la medicul de fam,pt concediu medical..si am tesiunea 13 cu 7,deci marita..M-am simtit io aiurea zilele astea,am zis io ca-i de la tensiune,dar cum nu stiam cum te simti am zis ca trece..Analizele nu-s tocmai bune,cele de la hematologie..Dna dr mi-a zis sa intru in concediu de risc maternal..ca e deja luna mare si eu am inceput cu problemele.Nu mai am voie nik sarat,cafea,cola..nik..Ma doare fundicu de la injectii si mi s-a invinetit acolo,abia acum mi-am pus niste gheata...
Nu ma mai uit la poze cu torturi ca poate mi se face pofta.
Trebuie sa merg de 2 ori pe sapt sa-mi ia tensiunea si sa ma tina sub observatie..
Pana miercuri is acasa..apoi in functie de cum ma simt mai vedem...
Lilia am citit,imi pare rau de fetita ta,insanatosire grabnica.
Daria ai grija cu bubitele alea.
Dodo,ai grija de tine si numai bine iti doresc.O sa vina si bb 2.
Annie stai si tu in pat si relaxeaza-te,bea un ceai..si fa-te bine,apoi poti bucatarii cat vrei.
Va pupic.

POZE
Minunica mea
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leditia, te rog si eu sa ai grija cu tensiunea. Intr adevar regim fara sare si cafea si cola, asta mi s-a prescris si mie si n-am avut probleme pana spre marele final. Zilnic bagam in mine fructe proaspete, eram io convinsa ca asta ajuta si 2 l apa cu lamaie.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare de la Iasi,bine v-am regasit si LA MULTI ANI la toata gasca de leoaice!!!!

Multumesc pentru urari,am serbat in trei aseara la un restaurant,am primit si eu un parfumel,un CK,euphoria blossom,fiimea l-a ales personal,hihi,miroase a orhidee alba si a mosc,si un buchet mare de trandafiri rosii..
Au fost simpatici ai mei,cum au conspirat si cum au cumparat cadoul pe ascuns,iar fiimea mi-a spus ca a fost cu tati si mi-a cumparat o surpriza,dar ,ptr-ca e surpriza nu-mi poate spune ce e...chiar nu poate,sa n-o intreb.

Ptr sambata sau duminica am sa fac ceva aperitive si ceva dulce,ca sor-mea si frate-miu vin la mine chiar daca nu fac petrecere,asa ca daca o sa vreti poze,luni va pun.

Annie,arata bine tortuletul,de ce fel e?

CAta,imi plac margelele..darnica soacra ai.

V-am pupacit pe toate,si promit sa intru luni cu pozele respective.
Petrecere frumoasa celor care vor petrece wk-endul acesta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Adriana , ce draguti au fost ai tai! si ce secretoasa Catalina ta Eu abai astept pozici noi de la voi

Daria , nu am stiut ca si tu ai avut probleme cu tensiunea in sarcina

leditia , eu am avut tensiune mare in ultima luna de sarcina a ajuns si la 15,8... am stat mai mult prin spital in ultima luna dar a fost spre binele meu si al fetei. In diminata cand am nascut am avut 17!!! enorm de mult
Nu ti-a dat nimic sa reglezi tensiunea? eu am luat DOPEGIT

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput