Leoaicele DC*(18)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
Adriana, petrecere frumoasa in we, asteptam pozicile !
Catutza, da, d`aia m-au si internat si mi-au programat cezariana, nu scadea neam sub 140-150, oricum s-a nimerit la fix cu grabita mea mica ![]()
O seara frumoasa tuturor !
Ma apuc de spalat si aranjat, fac cateva chiftelute si pireut, n-am kef diloc-diloc ... asa as leneviii ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Annie80 spune:
Seara buna fetele!
Adriana ,torul e de cioco si a postat dany reteta, ce surpriza super din partea alor tai, sper sa am si eu parte de una,
Ledi, sper sa fi fost ceva trecator sa nu te mai lovesti, ma gandesc ca poate ai stat ingrijorata ca tea durut burtica.
Si pt ca maine daca ma simt bine nu o sa bantui pe aici, am sa ma gandesc la voi Si am intrat sa trimit un super
LA MULTI ANI!

DANY
toate visele sa-ti devina realitate, sa vine bb mult dorit, sa fii sanatoasa, si ai grija de el si sa fii iubita si fericita. 

si
Cafeluta
si tot binele din lume! 

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
adi69 spune:
quote:
citat din mesajul lui danyalo
Annie cum sa ma supar?? Doamne fereste!!!Ideea e ca nu sunt ale mele retetele:cea cu cioco e luata de aici de pe forum initial a aparut cu numele TORT STEAUA ( a fost facuta pt. ziua fratelui celei ce a realizat tortul) spre rusinea mea nu mai retin cine sper sa nu ma insel: adi 69 sau hildegard!!!Apare in pozele mele... crema imposibil sa nu iasa..insa trebuie smantana dulce la Dorna din aia de 32 grasime... se lasa la rece si se face beton!
Tortul e delicios...eu i-l fac de acum 2 ani...si prima data l-am facut asa netestat la botezul nepotelului la dublu( reteta dubla) si a iesit suuper...se lingeau pe botic invitatii!!!
Va pup
dany
Si iata ce surpriza pentru mine...hihihi,de aia mi se parea cunoscuta sectiunea...e reteta mea de tort .E bun.Am facut vre-o doi ani tort de asta si tot nu s-au saturat,acu il fac ptr duminica sub forma de prajitura.
L-am facut si glasat in ciocolata,si imbracat in pasta de zahar si imbracat in frisca e bun in orice forma.A! L-am facut si cu smantana de la Milli .
Acum,adica maine,incerc sa fac un tort de inghetata ,reteta de pe culi,cu blat de bezea si coc la bezeaua aia de vre-o patru ore si tot nu-i teapana.
Ma bucur din tot sufletul ca reteta mea de tort este atat de apreciata!!

Noapte buna.
adi69 spune:
quote:
citat din mesajul lui Annie80
Catutza, cum sa fac poze eu sunt anti talent la decorat, o sa-l las cioco cu cioco simplu
crema din reteta era de 800 ml frisca se incalzeste si se amesteca cioco amaruie 60g pana se topeste si se da la rece minim 2 ore.... EI bine eu am pus gelatina ca sa stea tzapana, dar voi acolo poate aveti frisca mai buna decat aici
Dany sper ca n-o sa se supere ca am spus de crema aici
Lilia numai bine va doresc si sa va faceti repede bine
LA 800 ml frisca se pun cel putin 600gr ciocolata.Tu chiar ai pus numai 60?DAca ai pus doar 60 e normal sa nu iasa si sa nu ajunga crema.
Scuze,eu acum citesc din urma si mi-a sarit in oki...
danyalo spune:
Annie- multumiri anticipate pt. maine!

Bineinteles ca maine va invit virtual la o praji' ,o sampanie si un suculetz
!
Ledi- ai grija de tine!
adi-am dat cautare in arhiva forumului dupa tort steaua(ca asa-i spusesei tu atunci) si la mine in foi asa i-a ramas numele! Ideea e ca eu l-am incercat atunci direct la botez la nepotel( eu nu am frici in a testa retete noi ba din contra numa de-astea fac) si sincer am uitat cine a postat reteta( dar vezi ca stau bine totusi cu memoria... am nimerit prima posibilitate din cele doua).
E un tort f. fin... eu i-l fac mai mult pe la aniversari acuma nu caci incerc sa mai dau jos din aripioare si colacei!
Si merg pe principiul ceva nou: prajit. cu crema de ananas....dar cum am zis ca nu mai fac tort am decis brownies cappucino ( la fel de selecta...dar mai micuta).
Fetelor nu am apucat sa fac nimic...poate de acum incolo
ca nu mi-e somn...am fost sa-mi iau sora de la spital... a facut entorsa la glezna si au incaltat-o aia cu o atela gipsata!
.
Ingredientele sunt luate dar mii leneee!
va pup si va urez noapte buna!
dany
catutza spune:

Dany sa fii sanatoasa, iubita si fericita si sa dea Dumezeu sa faci un bebe sanatos si frumos 

Multa sanatate la sora ta! sa se vindece bine piciorul
Ce ai cofetarit? ai mai facut ceva la ora asta?
revin maine ca azi am o stare de kko...pana maine voi fi mai bine
noapte buna
Daria , cum esti? cu sau fara bube?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Dodo-pui spune:

La multi ani!
Cafeluta -
Danyalo - 

tot binele din lume ti-l doresc
si sanatate,bucurii
Astrele spun:
In tot ceea ce veti dori sa faci astazi, vei simti cum cineva din anturaj va incerca sa isi impuna propriul stil sau sa iti influenteze decizile pe care le veti lua. Ar cam trebui sa fii atent(a), daca vrei ca intentiile proprii sa fie materializate. Trebuie sa faci doar ceea ce este bine pentru tine. Ceea ce ar insemna si o atentie sporita pentru atmosfera din cuplu sau familie, mai putin pentru viata sociala.
Altul:
1 august
Cei din familie sau din cercul tau de prieteni apropiati s-ar putea sa se confrunte cu unele probleme, iar tu vei fi in masura sa ii ajuti sa le rezolve si sa le dai cateva sfaturi utile. Incearca sa te pui in locul lor si sa realizezi ceea ce simt ei in acest moment. Va trebui sa fii alaturi de ei si sa ii incurajezi sa depaseasca dificultatile prin care trec. Pentru tine va fi o experienta interesanta din care ar trebui sa inveti cate ceva, daca vrei sa nu ti se intample si tie acelasi lucru pe viitor.
* Dragoste: Este o zi potrivita pentru a discuta cu partenerul de cuplu despre planurile voastre de viitor. Incercati sa va stabiliti niste obiective pe termen lung si sa vedeti cum ati putea sa le indepliniti. Poate ca va ganditi sa va mutati impreuna, in cazul in care nu ati facut deja acest lucru.
* Cariera: Vei avea o zi destul de grea si obositoare la serviciu, pentru ca va trebui sa faci fata unor probleme dificile si sa te ocupi de mai multe treburi in acelasi timp. Desi vei incerca sa te organizezi foarte bine si sa iti planifici timpul pentru fiecare activitate in parte, programul tau va fi dat peste cap de alte situatii neprevazute.
Altul
O persoana mai in varsta te ajuta sa pui in practica o idee mai veche.
Este o saptamana in care ai rezultate bune la serviciu si intri in atentia sefilor.
Chiar daca astazi esti ceva mai inceata nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei reusi sa iti duci treburile la bun sfarsit, vei gasi energia necesara pentru a finaliza ceea ce a inceput.
Ai sansa de a primi un post mai bun de lucru in aceasta perioada. Dupa-amiaza o petreci alaturi de persoana iubita.
Armonia este cuvantul care caracterizeaza cel mai bine relatia voastra.
Poftiti la
si 

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
szivarvany spune:

DANYALO

CAFELUTA

Buna dimineata de pe taramul durerilor de cap ... voi avea o zi tare lunga la munca, acasa avem musafiri ... uoofff ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Leditia spune:
Neatza..
Catutza nu mi-a dat momentan nik.Mi-a zis sa renunt la tot ce creste tensiunea si sa ma monitorizeze o per.Adik cum am spus,merg de 2 ori sa-mi ia tensiunea,ma scrie undeva..daca nu e bine ma trimite la cardiolog.
Asa ca aseara am papat mancare de spital..pulpe la cuptor,fara sare cu piure..fara sare si rosii ..siiii..usturoi.(ca mi-a zis mami ca-i bun)
Si azi prima dimineata fara cafea,fara cola,fara nik...o sticla de 2 l de apa care sta in permanenta langa mine.
Daria eu mananc fructe la greu,n-am mancat toata viata cate fructe si legume am mancat de cand is insarcinata.In general mananc mererele si necatarinele is nelipsite,ca astea imi plac..restul asa de pofta.
Ieri am halit juma de pepene rosu.
(era micut,da?sa nu va ganditi la ditamai pepenoiul..)Halesc si apa la greu..2l e putin pt mine..
Nu ma uit la tort,da sunt convinsa ca-ti ploua in gura,vba aia..
Daria cum mai sunt bubitele?Au trecut si-au venit durerile de cap?
Adi,bine ai revenit pe la noi.
Cafeluta 
Danyalo
Tot ce-ti doresti sa se implineasca si in special iti doresc sa ti se implineasca dorinta de a fi mamica
POZE
Minunica mea
16+ 
danyalo spune:
Multumesc fetele pentru urari

Imi doresc din tot sufletul sa se adevereasca ce mi-ati urat...
Azi sunt cam festelita...asa as plangeeeee...of... mai bine nu se inventa ziua de nastere...
Va invit la 

...fiecare ia ce pofteste!![]()
Eu is fara chef rau...aseara m-am dus la culcarica... si nici acum nu am chef de nimic dar trebuie...ca familionul asteapta ceva dulce... deci nu am incotro!
Daria nu sta asa-serveste una bucata bulina de cap sa treaca!
Ledi-e f. bine asaaa!Usturoiul ala nu-i pica stramb lui bb??
Stiu ca e bun insa!
Azi vreau sa fie o zi banala... asa as dormiiii... dar treb. sa aprovizionez sora pt. o sapt. cat stau eu plecata cu papa sa nu moara de foame ca mai sta si la 4 si a urcat f. greu pana sus in lipsa de carje!
Maine plecaaaammm!!!Si nu am niciun bagaj facut si nici traseu...om videa noi...
sanatosi sa fim!
Ies sa nu va deprim si pe voi cu starea mea de kko!
Va pup
ma duc totusi sa incropesc blatul ala la prajitura...pozici la final!
ciao mai revin later