Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (172)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'neatzaaaa!
Am o stare de kko de vreo 2 zile,ceva de speriat.o fi si la mine PMS-ul,ca se cam anuntza rushii?
Carpatina,parca ne-ai citit ieri cu starea de buna dispozitie...

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatzaaa! Cafea nu da nimeni? Mi-e somn de mor, dar m-a trezit Stefan pe la 8, nu stiu de unde atata energie.

Bernix, bine ca v-ati distrat. Despre treaba cu soacra, nu stiu ce sa zic. Nu ati reusit sa faceti pace?

Alinus, bine ca e in regula bunicul. Si Teo?

Teo, ai citit la 'Nasterea unei stele', subiectul despre T, postarea lui Magg? Sun io azi la Ramona? Poate s-a mai imbunat si raspunde la telefon .

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata

dau eu

si am baut si eu o can amare, ca am fost la analize si necesita dupa

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Neatza

Cafeaua de la mine.

Sim, la mine e maxima odihna cand se trezeste Vlad abia la 8. Ca de obicei e in picioare la 6 jumate. Cum stai cu pregatirile?

Alinush, sanatate multa bunicului tau.

Dantjie, cred ca zana maselutza a si plecat de la voi. Ia uita-te un pic in jur. Nu de alta, da' ne-a chinuit toata noaptea. Dar daca n-o avea clone.

Mihaileasco, scutura-te, inveseleste-te. Iesi la aer, fa o plimbare, fa ceva.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Marunzika, am vazut filmuletul, e haioasa tare Puppi cum spune 'nein' si da din cap. Mi-a placut la nebunie! Iti trimit PM.

Ma retrag, ma duc sa cumpar niste saci de Tenco pentru mesterii mei si dupa aia ma duc sa fac rezervarea la un restaurant pentru petrecerea de motz. Sa aveti o zi excelenta.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Prisi, ce-a spus ieri ortopedul?

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

pana la urma nu am mai ajuns la ortoped, am fost doar la generalist si mi-a dat sa fac analize, el crede ca e ceva reumatic, dupa ce ies rezultatele ma duc la reumatolog si daca e nevoie la ortoped dupa, cica ortopezii scot imediat cutitul , azi am fost si am facut analizele, saptamana viitoare vad cum stau

l-am vazut pe bubu Vlad, tare dulce

poze

Mergi la inceput

azi nu am nici un chef de munca .... nu stiu ce ma fac , am si 2 colegi in concediu si mai e si sfarsit de luna
poate totusi ma mobilizez

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!
Ma bag si eu la o cafea, fata doarme inca, de fapt saracuta recupereaza somnul de azi noapte ca l-a cat s-a foit din cauza nasului infundat, mai nou si tuseste. O dam din una in alta.
Azi nu am chef nici eu de nimic, oricum mi-am facut toata treaba ieri, mancare, spalat rufe si curatenie, am de calcat dar fac greva azi, poate doar ale fetii le calc ca sunt mici si dragalase.
Aseara am vorbit cu sotul meu si ne-am gandit sa lasam fata acasa cand vom fi nasi, o sa fie obositor pentru ea sa o luam dupa noi, mai ales ca nunta nu e in Bucuresti. Ma gandesc deja cu groaza pt ca nu am lasat-o nici macar o ora cu altcineva pana acum, dar e mai bine pt ea. Cred ca o las cu sora lui ca in ea am incredere.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Bernix sa stii ca vreo 3 zile a fost mai rau cu intarcatul, dar mi-am luat tricou pe gat si m-am tinut tare , a fost cam greu ca eram si singura acasa si plangea rau noaptea , dar am reusit pana la urma
multa bafta

poze

Mergi la inceput