Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (172)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitz78 spune:
neatza.
eliza e mult mai bine, sper sa ne dea voie sa mergem maine la munte, ca stefi deja intreaba cand venim.
bernix - sa va fie de bine...pupici printesei.
papanash - sanatate andreiutzului, sa-i treaca repede buba.
a papat ieri cu mare pofta mancare de cartofi cu pui...azi incerc mazare cu pui.
ana - felicitari plimbaretului.ai mei se muta saptamana viitoare in drumul taberei, asa ca voi veni mai des in caritier.poate ne mai vedem....
claudia - ziceai de kg, pai stati bine, parerea mea.eliza are la 9 luni 7.350.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
papanash spune:
Buna dimineata !
Am gasit lantul, era agatat de lamelele jaluzelei, probabil de catre menajera, cand a sters geamurile. Adica nu probabil ci sigur.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
gabitz78 spune:
quote:
citat din mesajul lui papanash
Buna dimineata !
Am gasit lantul, era agatat de lamelele jaluzelei, probabil de catre menajera, cand a sters geamurile. Adica nu probabil ci sigur.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
si tu acuzai biata femeie pe nedrept!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
cecilia L spune:
Buna dimineata, noi abia acum am facut ochi,noroc cu telefonul ca altfel....acum nu va inchipuiti ca a dormit baiatul...hihi,a dormit dar cu pauze de titzileala.
Ma tot plang aici de baiatul meu, asa ca azi vreu sa-l laud, va spuneam ca a inceput sa mearga singur de vreo 2 saptamani, de po saptamana bantuie prin casa de la un loc la altul, ei bine ieri a plecat singurel si afara, si nu 2 -3 metri, vreo 10 de se uitau la el toate mamicile din parc, a plecat singur dupa ham ham si dus a fost, l-am lasat sa mearga cat a vrut el, iar cand s-a oprit s-a intors a intins manuta la mine, s-a odihnit si aplecat la tati care avea o lopetica in mana, sa va spun ca nu mai merge teleghidat cu manutele ridicate, ridica manutele dar nu asa sus, mai jos si parca usor lateral.......ce baiat mare are mama.
Sim, te vad peste vreo 3 saptamani alergand dupa Stefan afara, asa am inceput si noi cu 2-3 pasi si la max o luna ''uita'' cum merge.Vreau si eu recomandari de restaurante care au si terasa mai aproape de casa.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
papanash spune:
duamna Teo, lasa depresiile, uite un banc vechi :
In sala de operatie (chirurgul catre asistent):
- Anestezie.
- De-a noastra sau de import?
- De import.
- De import s-a terminat.
- Atunci de-a noastra.
- Nani, nani...
filme Ghighi
papanash spune:
Bravo lui Cristi umblaretul ![]()
Ghighi nu vrea nimic in picioare, isi scoate sandalutele sau adidasii si e destul de periculos sa-l las descult in parc, as vrea sa-i iau niste tenisi usori dar nu stiu de unde. Voi cu ce-i incaltati ?
filme Ghighi
papanash spune:
tot spuneti ca dati puilor paine prajita cu diverse. Cum adica paine prajita ? la toaster ? si musca singuri din felie sau o maruntiti voi ?
filme Ghighi
slippers76 spune:
Prisi, s-ar putea sa fie de origine reumatca durerea. Mama mea are niste probleme asemanatoare. Chef de munca n-am nici eu. Da' mai am si noroc chior, ca nu merge server-ul la servici, asa ca n-am obektul muncii![]()
Gabitz, pupam Eliza sa se faca bine. Noi iesim acum in parc seara, pe la 6-6 jumate, dupa ce vine si tati. Si iesim zilnic, daca nu ploua.
Tanti mama lu' Ghighi, veeeezi?!??? Nimic nu se pierde. Io mai nou il incaltz cu niste tenisi de la nik-nik. Se gasesc in cosuri imense la Cora. I-am luat en-gros, ii spal la masina de spalat si asta este. Da' nu-i prea stau nici lui in picioare
. Zici ca au tzepi. Una-doua sunt in mana in loc sa fie pe picior.
Cecilia, asa alearga si Vlad, tot dupa ham. Si dupa vrabii. Da' Vlad a luat vineri un nas de asfalt in parc, asa ca nu-l mai las de capul lui, ca-si mutileaza frumusete de mutrisoara.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
papanash spune:
Slippers, zici de astia ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2712653129/" target="_blank">tenisi
acum sunt cat un breloc, sunt primele incaltari ale lui Ghighi. Zici ca au numere mai mare ? ca poarta 20 , traieste pe picior mare ![]()
filme Ghighi
papanash spune:
Gabitz, ma bucur ca-i bine Eliza, unde plecati la munte ?
filme Ghighi