Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (172)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Ia zi, mai Teo, cu fu' cu prevenarul ala?
Si cu Priorix-ul ce-i? Tu nu i-ai facut Infanrix?
Of, cred ca n-o sa ma lamuresc niciodata cu vaccinurile astea!

Andreea11, tin pumnii sa nu iasa Hbs-ul ala, whatever that means...

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Ma retrag si io ca nu mai pot de oboseala (deh, traiul bun, de cateva zile o tin tot in intalneli si socializari) ieri si azi am stat cate 12 ore afara cu Degetzica.
Si adoarme fata devreme, iar io mai motai prin casa pana sa ma culc. Si cand ma culc si io, incepe ea cu plansul si rasucitul prin somn - nu stiu ce-are de cateva nopti, trage parturi si plange de 4-5 ori pe noapte. Nu i-am dat nimic care sa-i provoace gaze. Am schimbat numai iaurtul, acum ii dau Campina ca d-asta gasesc aici.
Ma mai gandesc ca la ea toate eruptiile dentare au fost insotite de gaze, dar parca-i prea devreme sa dam iar vina pe dinti ca abia a iesit incisiv central superior 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Multumim tuturor care ne tin pumnii!!!!
Eu am niste emotii teribile!
Hbs = virusul hepatitei B
Iar maine voi cere si eu mai multe informatii dr care e si gastroenterolog, pt a sti cine tb sa se ocupe de mine: un gastroenterolog sau un infectionist!? Nu mai inteleg nimik, unii zic de ifectionist, unii de gastroenterolog!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine intreba de Fenistil. Si mie mi-a recomandat dr. pentru intepaturi de insecte, insa Fenistil gel si i-am si dat cu el. Am citit atunci prospectul si nu-mi amintesc sa scrie ca n-ar si indicat copiilor sub nu-stiu-ce-varsta.

Mergi la inceput

Acu' chiar ma duc la somn....

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Hello hello,

Multumim doamnelor pentru urari , ne-am facut si noi domnisorele de 9 lunite.
Zana maseluta e inca la noi, la o saptamana dupa aparitia celor 2 au aparut alti doi, si azi am vazut ca se mai pregatesc doi, deci se lucreaza in gasca.
Suntem in euforia facutului bagajelor, ne intreptam si noi spre Romanika, si ca sa nu fiu egoista iau zana maseluta cu mine poate mai are cineva nevoie.
Fug la nani caci mi-ar trebui niste scobitori ca mai raman.
Sa aveti o noapte linistita fara tantari,

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Bunadragele mele. Sunt si eu pe aici, citesc din umbra cand apuc, mai am si o groaza de recuperat. Sim-ule nu m-ai nimerit cu concediul, dar ai fost pe aproape. Saptamana trecuta am fost la Roman, am acolo una bucata bunic operat. Tataia e bine acum, mai mare a fost frica de operatie, deh... avea nevoie de sustinatori. Ne-am intors duminica dupa-amiaza, ca sa incasez personal portia de urari, si ceva cadouri. Am servit musafirii cu cateva paharele,, am taiat tortul. Ati pus sacosa si nu am vazut??? Am mizat pe ideea ca poate totusi m-ati uitat si nu servitzi de la necunoscutzi. Rusine mie!!!
Dau acum un rand (daca nu e prea tarziu)
Multumesc fetelor pentru urari si tzin neaparat sa va multumesc si pentru minunatele urari ce mi le-ati adresat anul trecut. Da, stiu a trecut un an, insa nu v-am m ultumit niciodata. O fac acum. Ati fost si sunteti toate minunate, va multumesc pt toata sustinerea.
Mi-am amintit cum mi-am petrecut anul trecut ziua de nastere cu finii, apoia a 2a zi mi-a trebuit sa cumpar al 2 lea scaun de birou*(deh, pe atunci nu aveam laptop si era concurentza mare), am batut magazinele ca sa gasesc unul identic, si la 23.00 eram in sala de travaliu. Desteapta aia de dr nu avea cica o fiola de Gynipral si a cautat sotul vreo 2 ore in tot orasul. Ofof. Cate zile si saptamani am numarat... si acum ma fugareste Teo prin casa

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Alinush,in sfarsit ai aparut ce ma bucur

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Haide povesteste-ne de Teutzu nu mai citi din urma.Cum a fost la mare?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Carpatina, ce-ti mai face trandafirasu'? M-am gandit la voi zilele astea. Lui Lisa i-am luat scutece "made in Belgium" :P si mi-a fugit gandul la Ioana. Oare ea are scutece "made in Australia"?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput