Clubul moldovencelor de peste Prut (58)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salutari

Alincic ce bine ca s-a trecut totul cu bine. Esti acuma pe short term disability sau ti-ai luat sick days?
Lilia ca intotdeauna cu o memorie impecabila. Mersi mult pentru felicitari.

Eu sunt inca la fel cu greturile. Nu stiu ce fel de toxicoza e aceasta, altii nu pot minca, ceea ce a fost si la mine primele saptamini. Insa acuma daca nu maninc incep a vomita. Ma trezesc dimineata si daca ma invirtesc mai mult de 5 minute si nu maninc nimica incep a vomita. Pe parcursul zilei trebuie sa maninc intr-una, ceea ce la sfirsitul zilei mi se face cel mai rau. Probabil ca si stomacul nu reuseste sa prelucreze mincarea sau cine stie. Ca seara mi-i cel mai rau. Greturi, aciditatea marita, salivatia sporita si voma. De aceea trebuie cit mai repede sa ma culc ca sa nu simt nimica. Aiurea....dar sper ca imi va trece...

Karina mamica lui LUCIAN Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna dragelor! Ce mai faceti ?
Alincic ma bucur mult ca rezultatele-s bune si ca totul a ramas in urma.Ai reinceput serviciul deja ?
Veronica ce bine ca micutul Oliver n-a mai vomat,sper sa nu fie nevoie si de alte controale .V-au dat banii inapoi de la bilete ?Daca tot tu esti cu organizatul excursiilor de ce nu faci o escapada in we la munte ?
Karina ai reinceput serviciul ?multa sanatate si ai grija de tine.
Cornelia m-ai facut curioasa cu praful de unghii si pila.Cu frisca din praf poti orna un tort ?de unde o cumperi ?
Alinka super ca Alex intelege si rusa .Ai gasit proiecte de casa ?Drum bun la MD.
Lilia of sarmanica Amelia prin ce a trecut ..ma bucur mult ca totul e in urma si acum se simte mai bine.Si noi avem biziieli dimineata ,ba Deanna nu vrea sa-si spele dintii sau vrea sa imbrace aceleasi haine zile la rind.
Nati mi-o imaginez pe exploaratoarea de Vanda la castronul pisicii cred ca e tare haioasa.Ce mai face Vladut?Intradevar fetei ii place apa dar ne bate la cap ca vrea la gimnastica ,eu am retineri..
Aliona s-au terminat ploile ?sper ca aveti mult soare si va incarcati bateriile pentru iarna canadiana.Ai gasit alt apartament?
Tania felicitari pentru noul job,sa fie banos si nu prea greu :-)
Cornelia si Karina la multi ani pentru sotiori.
Marianca,Rodica,Diana,Lucia mai dati un semn.

Fetelor am o mica problema ,la mine pasaportul expira in octombrie dar vineri imi dau viza transit pentru Ro. Cind ajung la MD musai trebuie sa-mi schimb pasaportul .Daca-mi schimb pasaportul ce se intimpla cu viza ?Poate cunoasteti pe cineva care a trecut prin asa ceva.Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Davina in MD poti sa-ti faci inca un pasaport international si pe acela precedent sa-l pastrezi. Se da voie sa ai 2 pasapoarte. Si in special in cazurile ca al tau, caci multi altii au vize in pasaport cu care trebuie sa revie peste hotare inapoi si vizele lor sunt deschise pe o perioada mai lunga. De ex, si eu mi-am facut un al doilea pasaposrt caci aveam viza pentru USA pe 10 ani dar pasaportul mi-a expirat mult mai devreme. Mi-am facut al doilea pasaport international si circul cu ambele cind plec in USA, caci unul e valabil, dar altul are viza.

La servici inca nu m-am dus , stau acasa pina pe 29 septembrie pe short term disability. Sigur ca nu e salariu pe care il aveam dar e cite ceva platit si plus ca stau acasa. Inca nu sunt ok pentru servici.

Karina mamica lui LUCIAN Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

La multi ani, Lilia!!!! In primul rind iti doresc sa fii mereu sanatoasa, precum si cei dragi tie, sa fii mereu optimista, plina de energie, fericita, dorita, iubita, adorata, respectata si implinita. Iar planurile si visele pe care le ai sa le realizezi cit mai curind si cit mai usor posibil!!!

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

sper sa pot reveni miine cu un mesaj lung, zilele astea umblam cu rezolvatul problemelor, actelor

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

LILIA LA MULTI ANI!!!
Cele mai frumoase urari de santate ,fericire si impliniri alaturi de cei dargi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Fetelor,asa mi-ar placea sa scriu mai mult...dar sant f. trista azi am aflat ca a murit o prietena de a mea din Chisinau...ea,mama ei si copilul ei de 10 ani...earaa asa tanara...si au ramas doua fetite fara ea...offf ce ti-i si viata asta...si iaras viteza...curma viata a trei persoane...

La noi maine iar ploua si tot ii promit lui Amedeo ca mergem la piscina...dar vara asta a fost asa ploiasa cica nu au mai fost asa ploi din 1937 pe aici...ne-au asteptat pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

LILIA, la multi ani, iti doresc multa sanatate, noroc si sa fii mereu inconjurata de oameni deosebiti.Sa ai parte doar de bucurii alaturi de familia ta atat de reusita!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gazea

Fetelor,asa mi-ar placea sa scriu mai mult...dar sant f. trista azi am aflat ca a murit o prietena de a mea din Chisinau...ea,mama ei si copilul ei de 10 ani...earaa asa tanara...si au ramas doua fetite fara ea...offf ce ti-i si viata asta...si iaras viteza...curma viata a trei persoane...

La noi maine iar ploua si tot ii promit lui Amedeo ca mergem la piscina...dar vara asta a fost asa ploiasa cica nu au mai fost asa ploi din 1937 pe aici...ne-au asteptat pe noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=37e2c81d0dbfabfd17c7cb" target="_blank">[Montaj]

Aliona,imi pare rau de tragedia asta.Dumnezeu sa le odihneasca in pace.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

!!! La Multi Ani Lilia !!!

Sa ai parte numai de momente frumoase. Sa fii mereu tinara si sanatoasa. Sa iubesti si sa fii iubita. Respect si stima de la cei ce te inconjoara. Si nu in ultimul rind, sa-ti fie sanatoasa toata familia.

!!! La Multi Ani !!!

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput