Clubul moldovencelor de peste Prut (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Lilia, eu ma gandeam ca ai depus ceva acte, ca sa-ti dea vreun raspuns...Ptr ca si eu tot asteptam sa treaca timpul, dar la mine trebuie sa astept sa treaca 5 ani de cand am legitimatia pe baza casatoriei, si mai am vreu an.
Pai sarbatorita e cea mai importanta, e Olivushka noastra!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Scuzeeee, eu am uitat ca ea e in august. Pff, stiam ca e pe 22, am uitat ca e cu o luna mai mare ca Vanda...
Referitor la acte, de ce tr sa astepti sa expire permisul de sedere? Ca eu am de gand sa depun tocmai in timp ce e valabil si pana trec cei 5 ani de valabilitate a cartii de rezidenta poate ma pomenesc si cetatean roman..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetelor confetelor,toate frumoase si zimbitoare.
Am vazut poze si ce sa zic,moldovencele-s frumoase foc.
Si copilasii scumpi si dulci sa va traiasca.

Eu am primit astazi raspunsul de la medic,si desigur ca totul este bine,nici urma de cancer. Deci ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a trecut totul.
Si desigur va multumesc si voua pentru gindurile bune

Cind mai am timp,intru sa citesc totul caci ati fost tare harnicute,pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alincic, mare-i Dumnezeu! Ma bucur mult ca rezultatele sint bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina (Davina), am vazut filmuletul cu Deanna inotind, ce bine inoata si ce-i place in apa!

Mergi la inceput

Neata

Alincic, ma bucur tare mult ca ai vesti bune.

Noi de dimineata cu nervi de potolit. Ma intreb de multe ori cum reusiti voi cu trei copii ca eu uneori imi vine sa iau campii numai de la "bazdacii" unuia.

Mergi la inceput

am uitat sa zic La multi ani pentru ziua de ieri Corneliei si Karinei pentru ca isi sarbatoresc tatii. Sa fie sanatosi toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Cornelia, merci pentru urari, speram sa fie bine. Foarte frumoase pozele de la ziua de nastere, Brianna e o dulceata!!!Apropos, mi se pare ca voi mai mult o numiti Mirela, nu? Recunosc, mie Brianna mi se pare un nume super frumos.
Alinkav,iti multumesc pentru avertizare, imi dau seama ca nu ti-a fost deloc usor sa-mi scrii, apreciez grija ta si imi pare tare tare rau de tragedia provocata de acest reflux.Nici vorba sa ma gandesc ca vrei sa ma sperii, din contra, erai mai mult decat indreptatita sa-mi arati ca nu-i chiar o afectiune "usoara", cum adesea e catalogata.
Deocamdata nu stiu daca trebuie sa facem operatia, endoscopia tocmai asta ar trebui sa indice, dar din fericire am observat imbunatatiri, de 2 saptamani de cand am oprit tratamentul mi-a vomitat doar de 2 ori cand a muscat bucatele prea mari si s-a innecat, deci nu neaparat pentru ca i-a venit mancarea inapoi.Doamne ajuta sa se regleze de la sine!
Drum bun spre Moldova, cat stati pe-acolo?Daca stati mai mlt, precis va intoarceti cu Alex poliglot:)Oliviaspune si ea ceva sau inca e prea devreme? Cum a evoluat cu mersul, e stabila deja?Bravo ei, am vazut video de la 10 luni,e super haioasa:)
Natalia, bine ai revenit:)
nici nu stiam ca asa si trebu, da io ma gandeam ca e ceva super ciudat:))auzeam ca, coltii fac cela mai mari probleme dar nu stiam ca ies si ultimii:)
Bravo micutei exploratoar, te inteleg atat de bine, si noi am stran tot ce e pozitionat mai jos de 1m, dar de inspecta dulapurilor si sertarelor nu scapam, deja m-am obisnuit ca in fiecare zi tot e inshirat orice haina, orice cutie sau jucarie e musai sa fie insirate peste tot, altfel se plictiseste si n-are cu ce se juca, de fapt jucariile nu-l atrag prea mult, astea neconventionale ii plac:)
Aliona,merci pentru urari si incurajari, si noi speram sa treaca de la sine, si eu am observat ca incepe sa se abtina cand nu-i convine ceva,inainte imediat dadea totul jos.Cred ca alimentele interzise sunt alea care cres aciditatea, de aia saracul cand era mic nu putea suporta citricele, il deranjau la stomacel, acum a inceput sa manance portocale cu pofta, sper sa fie semn ca nu-i mai fac rau acum.
Lilia, samanica de Amelia,anestezie la 3 luni!!! nici nu-mi imaginez ce era in sufletul tau cand o operau.
Imi pare tare rau ca ati ajuns si la spital, de ce oare a scazur asa de mult glicemia???Acum cum se mai simte printesa? Sta cu tati acasa sau deja e suficient de bine ca sa se intoarca la "servici" ?
Alincic, ma bucur ca e totul bine!!!
Karina, felicitari pentru bebe si sarcina usoara iti doresc.Ce bine ar fi sa fie tot timpu' si cate o graviduta in club:)
Felictari la toata lumea ce implineste 5 ani(si nu numai) de casatorie in acest an, ne alaturam si noi in septemprie la clubul cincinalilor:)))

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2

Mergi la inceput

Ce pustiu pe-aici!
Veronica, iti tin pumnii sa se faca Oliver bine cat mai repede.
Cat despre noi, greu a ft, dar a trecut. Asa cum am zis, pana la urma, mai greu pentru noi decat pentru ea.
Glicemia cica ii scazuse de la vomitat si nemancare. Acuma pare sa fie bine( ptiu sa nu zic intr-un ceas rau ca la noi nu dureaza mult sa trecem din una in alta). E la cresa
Sper sa nu intervina nimic ca pe 8 august vrem sa plecam in Moldova.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Salut scumpe moldovence!

Imi pare rau ca nu am mai dat de stire de atita vreme. Imi cazuse pe cap multe probleme dintr-o data si m-am cam speriat. Si cu sanatatea cam schiopatam, insa acum multumesc lui Dumnezeu totul e in regula.

Mi-am schimbat serviciul acum. De ieri sunt la serviciu/oficiu nou. Am fost si o saptamina de zile acasa si mi-am facut alt pasaport international; si mi-am mai revenit putin la tara.

Tineam sa sun fetele care pot ca sa ne vedem, insa au inceput ploile astea si panica ruperii dambei de la Dubasari si mi-am luat repejor bilet spre Kiev ca sa pot trece vama pina nu au lat-o apele...

Mai pe scurt astea noutatile de ultima ora. Acum sunt in proces de citire a documentatiei de la noul loc de munca, insa o sa am mai des posibilitatea sa intru pe forum pentru a va fi mai aproape.

Pupici si o saptamina cit mai frumoasa va doresc!

Mergi la inceput